Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пъзели 60

• 13 977
  • 739
  •   2
Отговори
# 465
Пеперуди, Bluebird (произведен във Франция), 1000 части
Мда, виждам разликата - по-заоблени са парчетата, малко тип ала Равенсбургер със съответния луфт при сглобката, изглеждат и по-дебели. Незнайно защо никога не съм попадала на нещо различно от полски досега. Кутиите същите ли са?

# 466
Бухтичка, аз нямам много време за редене и гледам да наваксвам с коледните пъзели. Stuck Out Tongue Winking Eye
А, то няма лошо, много хора ги почнаха вече, просто аз си правя сметката, че декември ще ми е достатъчен за моите, а и искам няколко други да наредя преди това Satisfied
vox,
Скрит текст:
Нали ти беше взела играта Canvas, имаш ли отзиви за нея вече?

Йоана, записана си, да Grinning

# 467
Бухтичка, Canvas е хубава игра, но и за нея нямам време, лятото последно сме я играли с дъщеря ми.
При първа възможност ще се опитам да си събера мислите, да направя снимки и ще ти пиша повече на лс. Hug

# 468
  • София
Хора, добавих в Пътуващите коледният Enjoy. Запишете се, много е приятен като качество и наистина става много хубав накарая Simple Smile Даже синия фон и снежните поръски не са някакво особено предизивкателство (ако сте редили клони и треви, няма да ви се опрат; на синьото има нюанси, както и разлика в посоката на цвета, така че върви доста добре).
Много ми се ще да предам Enjoy и Момичето с колелото на един човке, моля ако има желаещ да се обади Simple Smile

# 469
Оо, Тони, прекрасен е! Relaxed Записвам се с удоволствие. Благодаря, че го споделяш. Sparkling Heart

Little Miss Ratatouille, поздравления, че си го завършила. Честно казано и аз не бих си го причинила доброволно, но пък така нареден си е радост за окото Smile

Аз снощи започнах ей този 2К на Schmidt и си знаех, че рамката ще е най-предизвикателна, но въпреки това от нея започнах. Е, очаквано ми се затваряха очите, а и до половината не бях стигнала. Ще видим довечера дали няма да размисля и да мина на по-лесните части. Thinking

Скрит текст:

# 470
  • София
В немския амазон доста пъзели са намалени на 9,90 евро.

# 471
  • Варна
Ооо, този двехилядник го имам нареден и залепен, чака рамка. Чуден е!

# 472
Cakes
500 части
Galison

Не поставих рекорд с този пъзел, но и частите му бяха пълна отврат. Отново все едно са сдъвкани и изплюти. Май всеки път като се подлъжа да купя Галисън после се чудя защо ми е било Smile

# 473
  • София, България
Има от време на време Галисъни с поносимо ( в никакъв случай не повече от поносимо) качество, но е много рядко.

# 474
Ооо, този двехилядник го имам нареден и залепен, чака рамка. Чуден е!

Да, наистина е прекрасен. От над година чака ред, но реших преди да подкарам сериозно коледните да го завърша. Само да преборя рамката и съм сигурна, че бързо ще потръгне и се надявам до края на седмицата да го споделя готов.

Бухтичка, тези торти и аз ги редих. Голямо Уау за времето. Аз само заради качеството се отказах да засичам. Бях подготвила таймера, но като скъсах плика, прецених, че половин час само ще поправям части, изпъвам и разделям парченца и се отказах.
За Galison, само с 500 части мога да се излъжа да взема и то трябва почти да ми ги подаряват, с повече - в никакъв случай. Жалко за красивите им картинки Worried

# 475
  • София
Аделка този го редих миналата година, много е приятен Simple Smile
Тони и аз се записах за коледния, Благодаря Simple Smile
Бухтичка много добро време Simple Smile

# 476
В немския амазон доста пъзели са намалени на 9,90 евро.

Да добавя, че и папката за редене на Джъмбо (т. нар. луксозна за 1000 парчета) е с намалена цена:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B000EWC0NY/?coliid=I3DN2I5U7URURB& … l_lv_ov_lig_dp_it

# 477
От автора на дървето-балерино-леко разсъблечените, сега във версия Ергенът - русата или черната? https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-rafal-olbinski/
Зазяпах се в неговите работи и потънах, много ми харесва като автор този поляк.
От новите попълнения също много ми харесаха коледните на Прайм.

# 478
# 479
От автора на дървето-балерино-леко разсъблечените, сега във версия Ергенът - русата или черната? https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-rafal-olbinski/

О, това изглежда доста трудно, не бих се пробвала Satisfied Но са интересни изображенията наистина.

В нашия офис е Мистерията на наредения пъзел. По стечение на обстоятелствата двата дървени пътуващи ми останаха в офиса. По някое време се сетих, че мога да ги сложа да ги редим, понеже имаме малка масичка, на която хилядарка няма как да се събере, но пък тези дървените са по-малки и ми се сториха перфектни.
Отворих боцкащия с рибите на Трефл в четвъртък сутринта. До петък вечерта когато си тръгнах имаше няколко сглобени дребни елемента, нищо голямо.
В понеделник сутринта отключвам офиса - пъзелът нареден на масата. И никой не знае кой го е наредил, всички отриат да са били те Smile

Озон вчера ми пращат мейл с брояч, остават еди си колко часа до края на намаленията. Днес отварям сайта - същите намаления на черен петък 2 Joy
От цялата работа само гледам как един по един артикулите ми в любими се изчерпват.

Общи условия

Активация на акаунт