💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.

И да ми се усмихват няма да ги върна Sunglasses 
Симпатяги са.

# 1 006
  • тук и там
Момчил снощи си каза ,че играе за себе си.Ясно е,че най-добре за него,би било Мартин да си ходи .Щото реално Мартин е слаб играч и на терена може да го бие всеки от мъжете.Ама се е обградил от жени клакьорки и благодарение на техните гласове той коли и беси в племето.Мишо ме разочарова също,добре беше да вложи малко мисъл и той,така ли не му стана ясно,че и той ще бъде използван и после хвърлен на вълците от Мартин.Иначе стрина има същата стратегия-за това и говори за женска коалиция..Така няма да стоят в играта заради битките на терен,Ами заради това че ще държат гласовете евентуално..Това ако никоя от тях не изгърми до обединението.Ей сега ако отпаднат двама мъже,след обединението в началото ще играят на племена,докато паднат още глави .И ако са мъжки,ей ви женско мнозинство..Марто иска и той да падат мъжки глави..Щото той само жена може да бие на терен(когато се стигне до там,да се номинират взаимно последните).Пък после-Мастагарков се държал като жена..Мне, по-скоро ситуацията е "барабар Марто с жените"..Другите мъже,колкото и да са добри на терен,ако са пращани постоянно ще се изморят,има вероятност от контузии и др.Та Марто ще продължава да си стреля срещу мъже още доста време..Межди другото по-голямата част от жените са в играта все още,точно щото са в коалиции .Та падането на мъжки глави е добре дошло и за тях..Марто ,няма особено голям избор,освен да играе като..жена.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 12:54 от Кайсия

# 1 007
  • София
Обаче с тези огромни предимства как да не те е страх от елиминация.
Дунев много детайлно разказа за битката си,но Виолета каза кратко-имах едно вкарано топче.
Червените не са наясно с тежестта на наказанието,те го карат на спомени от минали сезони.
Крум по тази причина се блазни от грошовете на Дунев.Пък и може да си викне я Благо,я дори Рълев.
А Момчил кой ще си извика?
Добре,че беше скандалът преди съвета,че да се отрезви.Как ще си харчиш всичко и то на първи вот?
Ами ,ако пак паднат?Просто дуелът ще е Дунев-Момчил...
По-добре да те изберат капитан с риск за елиминация.Поне играта няма да ти зависи от други фактори,пък и наградите са по-добри и после имаш и два гласа.
Дано Денка секретарката да направи Момчил капитан Simple Smile
Направи ми впечатление,че там под навеса и Виктория суфлираше на Дени.Милата тя,как няма преценка за йерархията в коалицията им.

# 1 008
  • София
Мишо не е в толкова лошо положение. За него е добре дошло, ако може Благо, Дунев и Момчил да си тръгнат. Няма смисъл да се коалира с тях. Целта на този етап е, ако може да си тръгнат по-силните от теб. Особено ако не си най-силният.

# 1 009
Направи ми впечатление,че там под навеса и Виктория суфлираше на Дени.Милата тя,как няма преценка за йерархията в коалицията им.
Виктория не знае, че коалицията за взаимно пазене е между Мартин и Денислава, а тя, Оряшкова и Мишо са им само полезни за гласове и в последствие пушечно месо (в реда Оряшкова, Виктория, Мишо) .

# 1 010
За следващия сезон искам освен на пъзели и лицеви опори, да ги поизпитат и на 2+2. Момчил как сметна, че трябва да изпукат всичките си грошове още не мога да разбера. За какво са им 9 гласа само те си знаят(освен, ако не е било да борят тези на Дени, но не стана ясно).

Иначе Момчил не играе с Дунев, според мен просто иска да играе срещу Мартин. Не му харесва нито Мартин, нито начина му на игра, но след като Дунев не си купи грошове нямаше какво да играе. Но той и не крие плановете си. Показателно е, че и Мартин е много внимателен в разговорите с Момчил, няма какво да подаде.

Играта беше чудесна, Рълев наистина е challenge beast. Мастагарков се изложи като кифладжия, но както казах - на него Продукция не му трябва да създава наратив, той сам може да се омаже до ушите.

След промото за утре не виждам как Гладиаторите ще изкласят, ако Рълев е аут дори само от играта.

# 1 011
  • София
Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.

И да ми се усмихват няма да ги върна Sunglasses  
Симпатяги са.

И двамата са големи сладурчета като се усмихнат, жалко, че в това токсично племе рядко виждаме усмивката на Момчи. Личи си, че едва издържа на скандалите. Ръльо поне си има ново агънце-багънце да го забавлява Simple Smile

Слабе, ти съвсем на уволнение си го ударила, нито кафе сервираш вече, нито успокоителни. Стягай се, че и темата умря...

Май не сме чули накрая на епизода, Момчил като смотолеви, че пак не си е носил грошовете на съвета. Няма да ги похарчи той за Дуньо, пък нека го обвиняват, че бил глупав и не бил стратег. Взел им е страха на всичките, просто не знаят какво да очакват от него. Тъпата корделка само се чуди как да го захапе, и тя като Мудевица не може да преживее, че човека не я отразява, хах

# 1 012
  • тук, на мястото си
От днес ще гледам само битките. Преди и след двубоите са само интриги и клюкарски истории, които много мразя. Съмнява ме, че ще изиграят Момчил и ще го обвинят в нещо, може и да го изгонят. Държанието на Ралица ме отвращава, много грозно насъсква сините. Мартин добре си играе ролята, не го обвинявам за нищо. Прав е за  "малкия Мастагарков". Двамата - олимпийския шампион и големия футболист не спряха да мърморят, голям страх ги тресе от битка.

# 1 013
Довечера мисля, че ще паднат Гладиаторите - за там е ясно, Крум ще е на пангара. Дунев ще вземе като съюзник или Момчил, или Мишо. Крум смятам, че ще вземе Рълев, а не Мастагарков. Предвиждам, че Рълев ще победи, т.е. той ще ходи на кастинг битката. Там си мисля, че наградата му при познаване, ще е да дръпне някой от сините в червения отбор, т.е. ако си тръгне Крум ще станат 5 на 6 в полза на сините, а ако падне Дунев ще станат 6 на 5 в полза на червените.

# 1 014
  • София
Тц, Крум няма да вземе Рълев, а и видяхме, че нещо се контузи момчето. Момчил ще залага и с кеф ще изпрати Мартин при червените, малко да си отдъхне и той, и ние от скандали. Уви, за кратко, че Съединението е зад ъгъла...

# 1 015
Моето виждане- Момчил си постъпи напълно правилно да не харчи. Той има много грошове, те на финалния етап могат да са разликата между продължаване и отпадане, знаете. За момента той мисли, че и да го номинират, ще си се върне. А за Дунев му стана ясно, че няма смисъл. Те и да го спасят сега, после пак ще е номиниран.  Прогнозата ми: ако паднат сини, пращат Момчил, който избира Михаил за секундант, а за Дунев остава Оряшкова. Момчил се връща. Ако паднат червени, Крум отива със секундант Мастагарков, Дунев с Момчил, Момчил печели, Крум после печели с много усилия. На Момчил се предлага с съботния епизод нещо по-примамливо- или да се премести той, или да премести някого (знаете кого). Дано поне малко ми се сбъднат прогнозките, че Момчи да се облажи,  защото Рълев е костелив орех. Ех, Рълев и Момчи ако бяха заедно, нямаше да имат грешка

# 1 016
Не мисля, че в който и да е момент Момчил е разсъждавал дали да спаси Дунев, въпросът беше да се отърват от Мартин, с което тяхната коалиция щеше да се разбие по отношение на Момчил, защото Оряшкова си казва от доста време, че няма да гласува срещу него, а какви са отношенията между Момчил и Михаил реално не знаем, защото не са давали някакви интеракции. Но когато отявлен водач няма мъжете клонят да се подкрепят с мъже и обратно. Не съм съгласна и, че Момчил играе играта сам, това е извадено от контекста изказване. При Старейшините той е сам, защото не му допада създадената голяма коалиция, а на неговите интереси отговаряха позициите на Мастагарков и Дунев. В амазонките той искаше да играе с жените, спечели Оряшкова и Теодора на своя страна, имаше и Гатьо, но двете амазонки се оказаха крайно пасивни, когато трябваше да се вземат решения. В този смисъл за мен Оряшкова е виновна за разпадането им, защото ако имаше характер можеше да тушира конфликта вместо да остави Мудева и Радев да вилнеят на воля. Интересно ми е в обединението племе как ще се раздадат картите и кой с кого ще играе.

# 1 017
  • София
Да бе, какво стана там при амазонките, когато Мудев дойде? Някой има ли линк където да гледам епизодите на запис? Точно тогава не можех да гледам игрите и така си остана. Изтървах най-интересното тцтцтц

# 1 018
Сезон 4 срещу сезон 5 на Игри на волята в БГ мама:

Цитат
Сезон 5
Тема 1 - 168 - започва по-ударно, заради очакванията от предишния сезон
Тема 2 - 199
Тема 3 - 208
Тема 4 - 206
Тема 5 - 218
Тема 6 - 273 (тук е бил пик на интереса - наказателната акция; Мудеви срещу Момчил ...)
Тема 7 - 213
Тема 8 - 222
Тема 9 - 202

Цитат
Сезон 4
Тема 1 - 59 - започва бавно и набира последователно скорост
Тема 2 - 108
Тема 3 - 116
Тема 4 - 178
Тема 5 - 186
Тема 6 - 183
Тема 7 - 197
Тема 8 - 241
Тема 9 - 292 (тук е бил пик на интереса)
Тема 10 - 250
Тема 11 - 216
Тема 12 - 250
Тема 13 - 356 - финал

# 1 019
Чаршафите с агънцата спешно трябва да изчезнат завинаги, че освен ние, зрителите, и участниците като гледам се разнежват от тях и се опасявам, че някой ще вземе да изгори накрая. Да бъдат заменени с такива с черепи, черва, нещо от сорта...

Другото, което трябва да изчезне от формата, е предимството в елиминационните дуели. Откъде на къде някой ще се бори за оставането си в предаването и ще трябва да зависи от някой друг? Нека има предимства в отборните битки, но не и в индивидуалните, и то елиминационни.

И последно - да няма елиминации на капитани (въвеждам този прецедент заради Радо Heart Eyes Satisfied).

Общи условия

Активация на акаунт