💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 027
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 050
Ейй, той вярно Благо може затова да се овърта около Иван - за да му докопа огърлицата. А пък ако дойде и друго - бонус 😂

# 1 051
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мишо не е в толкова лошо положение. За него е добре дошло, ако може Благо, Дунев и Момчил да си тръгнат. Няма смисъл да се коалира с тях. Целта на този етап е, ако може да си тръгнат по-силните от теб. Особено ако не си най-силният.

Мишо е в много удобна позицията затова няма причина да прави преврат.
Сега е в силната коалиция,следователно си върви напред независимо дали побеждават или падат.
При обединението има съюзник Дени + майка й + евентуално Мартин(ако е още в играта) и всички тях може да ги бие.
Аз никога не съм го харесвала,но виждам това,че играта много добре му върви социално,а физически дори не му се налага да се напъва.
За силните, ще се надява по-силни да ги отстранят.Мишо няма шансове срещу Момчи,Рълев, Мастагарков,дори Крум ще го бие на дълго трасе.

# 1 052

А, Момчил има хубава усмивка и трапчинки. Смига на Рълев и се усмихна. Ванко му отвърна и той закачливо.
Ех, в едно племе щяха да са Топ.

# 1 053
Ааа, и Крум грейва, като се усмихне. Вчера, докато се шегуваше с Ралица, сияеше. 🌞

# 1 054
  • Другата България
Сакън! И ако си е крие мечовете под матрака, как да се изнесе от стаята?
Ми да иде някоя да му пази меча, да не го докопа Мастагарков Stuck Out Tongue Winking EyeRelaxed

Джоли, виждам те в съвсем друга светлина, и определено ми харесва. Heart
А мен продължава да ме е срам да коментирам тези деца, въпреки че Момчи и Мишо определено ме карат да свалям очилата...понякога. Sunglasses
Затова наблягам на....стратегиите.
Рълев изобщо не е мой тип, нито телосложение ме кара да се загледам, нито външност.
Но е чаровен.
Мастагарков ми е много сладникав, изкуствен, също не ми допада.
Дори не е чаровен.

# 1 055
Хмммм. В този ред на мисли, моите сладури си заминаха - Радо и Калоян. За едната хубост, те са ми топа на сезона.

# 1 056
  • София
Сега ще си призная без бой,че водя с едни гърди напред.
Аз ги имам въпросните тройни комлекти с агънцата Simple Smile ,два броя.
Купих си ги от Метро преди 20 години някъде,когато за първи път се чу ,че има св.Валентин.
Страшно са здрави и не им падна цвета дори.Надлежно сгънати си стоят в гардероба.
Само носталгия ме наляга докато ги гледам по тв вече два месеца.
И да е по темата,Радо най-добре ми стоеше в тях.Благо и Рълев никакви агнета не са Simple Smile

# 1 057
Момичета, от снощи срещнах доста мнения, как Момчил щял да харчи грошове за Дунев.  Няма такова нещо, върнете си разговора между двамата. Дунев директно му каза, че Мартин и мажоретки са решили да гласуват срещу Момчил. Тогава Момчи започна да разсъждава дали могат с купени гласове да шкартират белозъбия. И, да, той предложи да направят схемата.
Скандалът се случи после, Момчил видя, че Дунев е обърна всички срещу себе си. Дори да разкарат Мартин, никой няма да иска да е в коалиция с Дунев, респективно с него. Схемата с грошове вече не е адекватна в дългосрочен план.

# 1 058
  • Другата България
Той си го каза между другото, когато Мартин го попита.
Нали Мартин се опита да го омотае, че всъщност е коалиция с Дуньо. Щом като е искал да харчи грошове за него.
И тогава Момчи си му каза, че играе за себе си. Което е така. Момчи има повече интерес от Дуньо Мартин да отпадне.
И съм сигурна, че Мартин го разбра. Виж, Денка е друга бира. Щом в промото убеждаваше Оряшкова и Вики да се номинира Момчил, щото “им играел зад гърба.....“....смятай. То, за да вденеш играта на Момчил /а и не само, играта стратегически/ е нужно да се понапънеш малко. А не да си сателит на някой стратег /в случая двама/, и да чакаш те да ти свършат работата. Да, така се стига доста напред по принцип, ама поне си трай, бъди красива и мълчи. А тя не млъква....

# 1 059
Сега ще си призная без бой,че водя с едни гърди напред.
Аз ги имам въпросните тройни комлекти с агънцата Simple Smile ,два броя.
Купих си ги от Метро преди 20 години някъде,когато за първи път се чу ,че има св.Валентин.
Страшно са здрави и не им падна цвета дори.Надлежно сгънати си стоят в гардероба.
Само носталгия ме наляга докато ги гледам по тв вече два месеца.
И да е по темата,Радо най-добре ми стоеше в тях.Благо и Рълев никакви агнета не са Simple Smile
И аз имам, но единичен комплект още от детството. Не мога да тествам дали разнежват или е само при Рълев Sleepy
Аз пък ще се противопоставя на тезата от предните страници, че трябва да ги махнат и ще поискам такива чаршафи във всяка стая, че даже и на Стопанството и Реката! От десет дни единствените интересни неща са сцените с тях.

# 1 060
  • София
Мери,не го разбра Марто.
Основно,защото мисли Момчи за безопасна игла.Продължава да смята,че двамата са коалиция.
Нали нареждаше и Ралица на синхрон,че им отворила очите как да купуват гласове.Simple Smile

Clouded,покрепям те.Дори ти предлагам да дарим нашите комплекти на продукцията срещу...ще решим после какво.Simple Smile

# 1 061
  • София
Той Марто е толкова вторачен в себе си, че изобщо нищо не вижда. Ама и за какво му е, той е на завет, Денислава и другите клакьорки го пазят.

# 1 062
  • Другата България
Е колко трябва да си ....заблуден, за да мислиш Момчи за “безопасна игла“?
Или какво, той е там, за да се бие, без мисъл и смисъл? При толкова продължително съжителстване точно Мартин да мисли Момчил за “безопасна игла“....но пък ако е така, значи все пак Момчил е по-добър стратегически от него, щом е успял да го заблуди.
Но не вярвам Мартин да не го проумява това.

Коментирахте ли Мишката, и ТОЗИ поглед и ТОВА изражение:

# 1 063
  • София
Иска му се на Мартин. По-скоро той вярва, че Момчил няма полезен ход, дори да не беше асоциален Wink няма с кого да играе. Което си е така.

# 1 064
Какво му вменяват на Момчил вина, че не е купил гласове?
Добре, че той не се стряска много от обвинителния тон на Ралица. Мини Маус пак се кокори и преиграва.

Първо предложиха на Дънев, той не си купи. Момчил да не е глупав да си издумка грошувити, за да пази дъртия?
Само ме е яд, че кой знае как ще се потриши пак за да пази това нищожество Дуньо

Спасявайки Дънев, спасява и себе си. Ако бяха номинирали Мартин, той за нищо на света на следващ съвет не би си избрал за съперници нито Дунев , а още по-малко Момчил. Щеше да си разбута кошера и да удари по някоя от жените. И тогава може би , щяха да започнат да се усещат умрелите мишки там и да се сетят да окажат съпротива.
Не се сърдя обаче и на двамата , понеже този ход щеше да е висш пилотаж в стратегическото мислене , а те и двамата не са силни в това
Не зная защо Дунев е обявен за най-голяма скатавка и страхливац. При условие, че виждам поне 5 човека , които са на същото дереже в лагера на сините. Той поне оказва някаква мижави съпротива, докато останалите са точно като агнета на заколение- седят и чакат ред и доблестно с високо вдигнати глави да посрещнат съдбата си , когато Господаря Мартин реши.
Момчил е добър организатор в игрите , но не става за лидер на група. Просто и Момчил и Дунев не са инициатори , и не можаха да си направят групичка и да вземат твърдо решение за борба. Всичко е- абе можем тъй да направим, ама май няма смисъл . Нямат смелост да се доверят един на друг, да поемат риск .Дунев не е надежден партньор , защото е страхлив. Страхлив е, но е и крайно неопитен интригант и изобщо не е в свои води. За това изглежда нелеп. Пасивен, мързелив , но не и мръсник
 Момчил не е надежден партньор защото е твърде самоуверен в спортните си качества и не питае желание , да си губи времето с омайване и предразполагане на други хора за целите си . Малко е като красавиците , които не считат за нужно да го играят и съблазнителки и грижовници , за да бъдат харесвани (асоциацията е съвсем илюстративна , просто е на един  и същи принцип) Тази самоувереност , видяхме как изяде главата и на Фифо и Гого предните сезони. В това отношение Рълев е доста по-адаптивен. И въпреки, че харесвам много повече Момчил , Рълев има повече качества за победител.  Малко като Андрей Гридин - добър на терена , но си поокастри имиджа пред публиката(егото) и се впусна в "социалната игра" и събирането на хора около себе си
Моля под добра "социална игра" да не се разбира нищо свързано с игрите на Мартин и Виолета

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 19:20 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт