💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 024
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 065
Дунев ме дразни като поведение, обаче не мога да си замълча за двойните стандарти. В случая всички се нахвърлиха срещу него заради това че е направил нещо, което Мартин и Денислава направиха с Мастагарков. И Мартин стисна ръката на Мастагарков, за да го гръмне после.. Разликата между Дунев и Мартин обаче е, че втория успя да извърти нещата в своя полза  - просто си личи кой е с повече опит в манупулациите. Ама аз се чудя и на тия кокошки около Мартин - не му ли се дразнят поне малко, като почне да се държи като примадона или за тях е ок..щото отвлича вниманието от тях, да не ходят на номинации. Денислава взе да се смее на Дунев като питаше за имунитет, ама не мисля че на него му дреме толкова от номинация, колкото го искаше да им разбута кочинката. Ако той и Момчи бяха с имунитет - Мартин дали щеше да се самопредложи .. едва ли ... пъзлите щяха да си пратят Мишо ...или Мартин щеше да се направи на обиден на Оряшкова, че не е споделила разговора и да направи скандала. Дразнят ме не толкова че скатават и мишкуват, колкото че се правят на много принципни и смели ...и няма да се учудя, ако случайно някакси Мартин стане гладиатор - все пак старейшините вече ще са само на реката
А относно харченето на грошовете - Ралица пита Денислава първа , но пък после можеше да й даде шанс да размисли , ако другите си бяха взели гласове, както се е случвало много пъти.. Както и набутаха Крум да гласува пръв срещу Мудева преди да види жените как ще гласуват срещу Радо .. цирковите номера са толкова придвидими вече ...

# 1 066
Дунев вчера вместо да изпрати Марто на елиминация номинира сам себе си, изобщо не му е ясна играта, една Бо щеше да се светне веднага.
Да не говорим че Ралица им даде картбланш, като първо започна с Дени.
На червения съвет обаче започна с Мастагара, а не с Виолета да не би стане сакатлък и да отвеят златната кокошка на сезона Simple Smile

# 1 067
  • Някъде там...
Тази е като за корица:

И малко багънца Simple Smile

А Калоян се оказа, че е завършил френската гимназия. Simple Smile

# 1 068
Скрит текст:
Тази е като за корица:

И малко багънца Simple Smile

А Калоян се оказа, че е завършил френската гимназия. Simple Smile
Благодаря много Жабче, материал има за всякакви фантазии Blush

# 1 069
Уау Жабче право в десятката с тези кадри.Страхотни! Smiley

# 1 070
Теди си изпуска нервите тази вечер Joy

# 1 071
  • софия
Страхотни кадри качвате! Hug Направо е грейнала темата. Hug
 Закачливи коментари и любимци на всяка страница в изобилие! Много приятно в темата вчера и днес Kissing Heart Hug

Ако Дяволо ни направи анкета, кой да гаси лампата, дано да е с повече отговори Joy
Аз гласувам за:
Момчил и Мстагарков  - всяка вечер
Рълев  -  сряда и петък
Крум вторник, ама през седмица
Мишо -  само на 31 число през лятото. Разсеян ми се вижда,  докато намери ключа, ще се съмне...

Да не е само спам - иска ми се Сините отново на съвет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 072
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жабче, заслужаваш Рълев са ти сготви, Момчи да ти сервира и Мастагарков да ти е компания на масата Heart Eyes.
Супер снимки, първата е емблемата на този сезон. Това трябва да е корицата изобщо за сезон 5, най-добрите и комплексни играчи и в допълнение дяволски чаровни.
Рълев и Мастагарков в овчите чаршафи Heart.
Всички долу ръцете от Рълю, наредете се на опашка Joy.

# 1 073
Много слаб Момчил на "колелото на смъртта", също сгрешена стратегия Оряшкова срещу Вили, вместо Вики срещу Вили, гимнастичката доста по трудно би паднала според мен, за Мишо да не говорим мега слаб на колелото, браво на Мартин срещу Мастагара и на Дени срещу Теодора.

# 1 074
Мастагарков-юноша 🧐
бая рус като малък
Скрит текст:

# 1 075
  • София
Страхотни кадри качвате! Hug Направо е грейнала темата. Hug
 Закачливи коментари и любимци на всяка страница в изобилие! Много приятно в темата вчера и днес Kissing Heart Hug

Ако Дяволо ни направи анкета, кой да гаси лампата, дано да е с повече отговори Joy
Аз гласувам за:
Момчил и Мстагарков  - всяка вечер
Рълев  -  сряда и петък
Крум вторник, ама през седмица
Мишо -  само на 31 число през лятото. Разсеян ми се вижда,  докато намери ключа, ще се съмне...

Да не е само спам - иска ми се Сините отново на съвет Stuck Out Tongue Winking Eye

Идеално, ще направим графика лесно

# 1 076
Сега забелязах колко много лайка и сърчица има този пост /друг такъв не съм забелязала/ във Фейсбук официалната страница на Игри на Волята: България. Явно Момчил е харесван масово не само от нас.

# 1 077
  • софия
Хахаах, разкош сте с глас се смея.
 Значи, Мазньогарков, както искате така си го разпределяйте, там не се редя. Даже ми действа отрезвяващо,  когато съм се отнесла и изведнъж го метнат него в кадър.
 Взимам си бележка и днес разсипвам питиетата. За всички има.
 Пожелавам една дъъъълга битка и много спортен хъс по който да въздишаме. То друго не ни остана. А и Марто да  спре да се пуска по епидермис. Да слага тениска, щот ще настине, не за друго.

# 1 078
Поне оплевиха градината.
Другата седмица да идат червените да прекопаят краставиците.
Момчил сам си го каза на масата, спечелих всъщност.... нищо.
Тази вечер дано дават плуването им. Дронът да зареди батериите бързо.

# 1 079
Като стана въпрос за Денислава и Виолета, понеже все се пише как била дъщеря на майка си и т.н. Денислава хич не прилича на Виолета. Последната може и да е злобна, но има собствено мнение и няма да бъде жалка притурка към някой друг. Денислава е точно това. Една клакьорка, със скромни интелектуални възможности, неспособна на самостоятелна мисъл. Тя сама си го каза - ако Мартин се махне от племето им, какво ще прави тя, завалийката?!

Ама,мама я изкара големият стратег и мислител, Виолета не иска и да си помисли,че Денислава може наистина да харесва Мартин и заради това играе с него + факта, че той им идва дюшеш на всичките клакьори, понеже няма проблем да вика,кряка,влиза в свади, а те отзад да мълчат като риби.
Даже снощи и него изнервиха с тази пасивност и едва се сдържа да не ги помете и тях.

Но не, Денислава има план, сложен, засукан,усукан, с кордели и татуси опакован и не тя, а Мартин е марионетката 😂😂😂

Пхахахахахахах, това,ако наистина го разиграе продукцията, ще ги призная, просто топ комедия с елементи на трагедия ще бъде.🤪🤪

Общи условия

Активация на акаунт