💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 042
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 080
И Мартин в ИГ с топ коментар за Теди Joy

# 1 081
  • Stockholm
Сега забелязах колко много лайка и сърчица има този пост /друг такъв не съм забелязала/ във Фейсбук официалната страница на Игри на Волята: България. Явно Момчил е харесван масово не само от нас.
Любим фаворит още от визитката:blue_heart:

# 1 082
Ако днес Старейшини отидат на съвет другият номиниран може да е Момчи има вероятност за това. Дано Дунев си ходи, Момчи има голям шанс да го бие..
П.п редактирам си поста.🙈

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 20:08 от Минзухар.12

# 1 083
Скрит текст:
Спасявайки Дънев, спасява и себе си. Ако бяха номинирали Мартин, той за нищо на света на следващ съвет не би си избрал за съперници нито Дунев , а още по-малко Момчил. Щеше да си разбута кошера и да удари по някоя от жените. И тогава може би , щяха да започнат да се усещат умрелите мишки там и да се сетят да окажат съпротива.
Не се сърдя обаче и на двамата , понеже този ход щеше да е висш пилотаж в стратегическото мислене , а те и двамата не са силни в това
Не зная защо Дунев е обявен за най-голяма скатавка и страхливац. При условие, че виждам поне 5 човека , които са на същото дереже в лагера на сините. Той поне оказва някаква мижави съпротива, докато останалите са точно като агнета на заколение- седят и чакат ред и доблестно с високо вдигнати глави да посрещнат съдбата си , когато Господаря Мартин реши.
Момчил е добър организатор в игрите , но не става за лидер на група. Просто и Момчил и Дунев не са инициатори , и не можаха да си направят групичка и да вземат твърдо решение за борба. Всичко е- абе можем тъй да направим, ама май няма смисъл . Нямат смелост да се доверят един на друг, да поемат риск .Дунев не е надежден партньор , защото е страхлив. Страхлив е, но е и крайно неопитен интригант и изобщо не е в свои води. За това изглежда нелеп. Пасивен, мързелив , но не и мръсник
 Момчил не е надежден партньор защото е твърде самоуверен в спортните си качества и не питае желание , да си губи времето с омайване и предразполагане на други хора за целите си . Малко е като красавиците , които не считат за нужно да го играят и съблазнителки и грижовници , за да бъдат харесвани (асоциацията е съвсем илюстративна , просто е на един  и същи принцип) Тази самоувереност , видяхме как изяде главата и на Фифо и Гого предните сезони. В това отношение Рълев е доста по-адаптивен. И въпреки, че харесвам много повече Момчил , Рълев има повече качества за победител.  Малко като Андрей Гридин - добър на терена , но си поокастри имиджа пред публиката(егото) и се впусна в "социалната игра" и събирането на хора около себе си
Моля под добра "социална игра" да не се разбира нищо свързано с игрите на Мартин и Виолета
С почти всичко съм съгласна. Добавям, че от Дунев очакванията са много високи, затова го виждаме като голяма скатавка и страхливец. Личната му летва, която той си е поставил преди 25+ години е много висока. И защото го виждам, че е в прекрасна форма за възрастта си и пак може да стигне далеч. Имам усещането, че от притеснение да не разочарова хората като спортист, т.е. да загуби дуел, той разочарова всички като човек.

Предпочитам снимка на Рълев и Момчил на колелото, в която да се виждат пламъчетата в очите на Рълев.

Мастагарков не ми харесва сега, но като младеж/момче е бил голям симпатяга.

# 1 084
Сега ми хрумна,че и Виолета може да е харесала Благо в началото, ама и нейните набези да е парирал ( както се писа,че е направил с Дени) и оттам да се започна тази двойна вендета.

Пък сега на кой бряг е, на един или два, той си знае, мисля си че в действителност е доста срамежлив и интроверт и не му се получава общуването с по-агресивни и директни хора.
Шегите му също са дървени и странни, пак го отдавам на някакъв тип затвореност като характер.

# 1 085
а като писах, че с този ход му изписаха вежди , чак ми се присмяха Joy Национален герой - Момчил СитоЛевски

# 1 086
  • София
Ако сините загубят Момчил е номиниран. Според мен де.

# 1 087
  • София
Всички подпухват на реката..Виктория и Оряшкова са с видимо подути очи.
Пресолиха манджата с това наказание, нищожно провинение, а жестоко наказание. Да не говорим, че отпадна и предимството на Момчил...

# 1 088
  • Sofia
Ааааауууу прожекцията почнала и напитки има тука. Сядам.
Корделата била ядосана, щото Момчил й бил длъжен Joy

# 1 089
  • Берлин
Питам Мм: "Като гледаш всяка вечер покрай мен, имаш ли някакви впечатления?". Отговор: "Не, знам, че има Мастурбарков" 🤣
Приятно гледане

# 1 090
Да няма да е Марто сега имат зъб на Момчи...
Ако сините загубят Момчил е номиниран. Според мен де.

# 1 091
Денето много простовата. Момчил бил безхарактерен! Хахах!

# 1 092
  • Брюксел / София
Ох, Денислава обвинява Момчил, че е безхарактерен Simple Smile , що не се погледне в огледалото тази притурка на Мартин ?!
Като квачка е!

# 1 093
Дени е проста. И не е обида, момичето наистина е много просто устроено и все повече си показва това.

# 1 094
  • София
Денето много простовата. Момчил бил безхарактерен! Хахах!
Простовата, ама и двете с нея не падат по-долу.

Общи условия

Активация на акаунт