💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 006
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 110
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Денислава копа дъното и как завижда на Виктория. Сакън, ако някоя друга жена и обърнат малко внимание и тя вече не е център на вселената.

# 1 111
  • При семейството си
Денето много простовата. Момчил бил безхарактерен! Хахах!
Че тя от самото начало си е такава…Виолета има по-голям  потенциал и се разгърна, но нормално….не знаем кой е таткото, а явно той основно е отглеждал и възпитавал.

# 1 112
  • София
Ей, влизам да нахокам Дени, че ми обижда самурайчето, а вие сте свършили работата вече 🤭
Да кажа и аз, Дени да не е на твоето мнение, не прави човек безхарактерен! Безхарактерен си, ако те командва друг какво да правиш и само чакаш заповеди. А това, че и едната и другата коалиция не му харесват, не го прави безхарактерен!
Момчил най- добре щеше да си пасне с Радо 😬

# 1 113
  • Варна
Сега Рълев като се контузи няма кой да плува 🙁

# 1 114
  • София
Проста е.
Но не сега. Винаги е била.
Ето, Мишо има повече мисъл от нея, както и винаги съм го предполагала.
Денислава си е ...посредствено момиче. Винаги съм го казвала, то няма нито мисъл, нито смисъл там.
Чак се чудя на Рълев какво е видял в нея....

Точно! Аз откога ви кАзах, че тая е тъпа като ...абе кат такоА Simple Smile
Обаче се ма за голямата красавица и съблазнителка, ЖДНБ. Играта й е да омайва мъжката "аудитория", хаха, и й се получава, само с Момчил нещо не стана раОтата, тцтцтц, лицемер такъв, как смее!!!

# 1 115
  • Sofia
Сините днес са:
– Какво е морето?
– Тихо...
Smile

Мечтая си Момчил да се озове при бившите пичуе.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 20:40 от Сиена М.

# 1 116
  • София
Все ми е тая кой ще падне днес!
Повече ми е и тересно, кой и дали ще вземе грошовете на Дунев и какво му стана на Рълев?!
Дано не е направил някоя херния, защото аз съм заложила на него че печели тази година 😏

# 1 117
Олекна ми, че в на Мишо главата протече мисъл и обясни защо Момчил е искал да харчи грошове, дано пак се случи, че сега само краси екрана. За Дени такива надежди имах в началото на сезона, уви все повече не я харесвам, чак на моменти с държанието си ми е противна.

# 1 118
Сините преди като отиваха на битка викаха, крякаха…Какво стана днес?! Първо аху-иху, после - тихо!
Тогава ги водеше Момчил. Това са моментите за повеждане на отбора в битките и е важно как се случва това. Хъс за битка е важно да има.

# 1 119
Подпухват от недоспиване , който не спи по гръб е жив зян

# 1 120
  • Варна

Мечтая си Момчил да се озове при бившите пичуе.
едва ли ще ги отслабят толкова

# 1 121
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изненадана съм от Мишо, той можел да мисли. Че и по-умен от Денислава се оказа. Joy
Трите безгласни букви бяха трагични. Денислава поне се е сетила да се прикрепи към Мартин, че да я влачи напред. А другите две изобщо не знаят къде се намират.

# 1 122
Сакъна  и Джанъма по си подхождат за двойка. Рълев кво ще я прави тази бяла птица?

# 1 123
Виолета се плацика бавно и славно. Joy

# 1 124
Рълев не ми е топ фаворит / мястото е твърдо заето от Момчил този сезон/, но дано не са заедно с Денислава, че изгорЕ момчето. Чудя се вече дали Денито не ми е по-неприятна от майка ѝ. А като се сетя, че в началото ѝ симпатизирах. Аз и на Мартин симпатизирах по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт