💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 236
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 315
В лайфа Дени заяви, че всички слухове за нея и Мастагарков, Мартин и Рълев не били истина. В момента била сама или нещо такова чух. Крум добави, че щом всички ги гласяли да се вземели най-накрая. Дени каза, че Рълев не бил нейн тип. Гатьо нещо се заяде за майка ѝ и Мастагарков потуши с не я харесваш понеже не си опитал от баницата, която прави. Дени се опита да каже, че всичко било игра да сме различавали игрите от реалния живот. Тя била с всички в добри отношения в момента. После отидоха да играят някаква игра в тик ток

Игра друг път. 😃 Ако видяното е игра, с Мартин заслужават не един, а 10 Оскара. 🤪

# 316
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен Мастагарков ми е забавен, той със сигурност вижда себе си по съвсем различен начин, от този, по който го виждат и двете племена. Не смятам, че е лош човек, просто самооценката му не е най-точната. Жалко, че Калоян му провали тази толкова успешна стратегия. Smile
+1, както се казва.
И на мен ми е забавен към леко смешен. От цялото му поведение в играта прозира, че се смята за много умен и голям стратег. Вижда се в начина, по който говори за себе си, в разните глупави вметки, които прави и в това обикаляне при всички, опитвайки се да ги навие да гласуват за друг капитан, а не за него. Беше изключително елементарно, но съм убедена, че той го възприемаше като много хитър ход. А в действителност е като едно наивно дете в тялото на мъж.

Виолета ме дразни как не успя да му научи името на Мастагарков вече повече от 40 дни. В едно племе са от самото начало, за бога, как не може да го запомни, нали уж и тя е много умна?! Звучи ми направо като дементна като я чуя с това "Маскадарков". Освен ако не е някакъв израз на пренебрежение, но това пак не говори добре за нея.

# 317
Видяхте ли как на два пъти варелите не преминаха линията, но Димо ги пусна.Толкова му беше писнало да чака.Единият път варелите на червените се удариха в конструкцията и нямаше как да минат напред

# 318
  • София
–Мартине,с какви чувства отиваш на стопанството?
–С никакви Simple Smile
То и аз така след тази битка.Другата тъпа игра ми е с едни кокили.
През цялото време чувах само Димо как храни Момчил,все едно той беше сам за старейшини.Стана ми смешно как Момчи му отговаря с "пусни хронометъра" Simple Smile
Ако Денка си беше вкарала първото топче и най-вече-ако не бяха сменени правилата отново! заради Виолета,можеше и друг да е резултатът.Но все тая -Виолета си е с чадър,за разлика от Момчил.
Интересно съждение относно дилемата пред Момчил от страна на Рълев,хъм...Нещо не ми хареса тук.
И като цяло докога ще слуша стрина? Крайно време е да се обособи!
Сега наистина ли ще прати Крум на елиминация? Ще остави в играта стрина и Теди,която вече на втори лаптоп не я споменават?Куражлия е,иска битки,грошовИ,ами хайде да си направи нова коалиция и да разкара гласоподавателките.Силно се надявам да го направи и то още тази седмица,инак ще е поредният победител,който не е по вкуса ми.

# 319
Слушам разсъжденията на Теодора за Рълев и изобщо за играта и се чудя как това момиче се добра до този етап на играта, а отпаднаха толкова по-силни играчи ?!?
Не, че има връзка, но ужасния й диалект ме дразни много!
Късмет, че „Амазонките“ не бяха всяка седмица на елиминации. Късмет, че преди нея отлетяха от племето Радостина, Виктория и Цвети. Късмет, че на елиминационната битка и се паднаха Виктория и Моника, която се контузи. Късмет, че след разпада се сближи с Виолета и влезе в правилната коалиция. Плюс това, че не е най-слабото звено и не се набива на очи.

# 320
  • София
Така беше. Hands V
Момчил "спечели" Старейшините да са на стопанството, ако загубят.
Въпросната  "Дилема" беше дали реката  да отпадне и за Гладиаторите.
Момчил спечели Старейшините да са на Стопанството тази седмица, но ако идната седмица загубят, а реката още съществуваше като локация, нямаше ли да са там?

В лайфа Дени заяви, че всички слухове за нея и Мастагарков, Мартин и Рълев не били истина. В момента била сама или нещо такова чух. Крум добави, че щом всички ги гласяли да се вземели най-накрая. Дени каза, че Рълев не бил нейн тип. Гатьо нещо се заяде за майка ѝ и Мастагарков потуши с не я харесваш понеже не си опитал от баницата, която прави. Дени се опита да каже, че всичко било игра да сме различавали игрите от реалния живот. Тя била с всички в добри отношения в момента. После отидоха да играят някаква игра в тик ток
Думата, на когото и да е от замесените, нищо не значи пред тази на... Интернет. Където всеки вярва на собствените си теории.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 09:25 от La Vikinga

# 321
На териториалната, когато Гладиаторите загубиха Резиденцията и отидоха на Реката, Момчил каза нещо от типа "повече храна няма да видите". Не помня вече дали го каза пред Гладиаторите или по-скоро на себе си и само пред камерата, но ако е първото, възможно е затова Рълев да предположи, че Момчил е избрал Реката да отпадне само за Сините, но не и за Червените.

# 322
Е нали не очакваме Дени,  да каже: "ДА,  всичко е вярно" .Това,че отрича нищо не доказва Trollface

# 323
  • При семейството си
Изгледах епизода.
Ще коментирам само битката.
Рълев, Гладиаторите отвяха Момчил и Старейшините.
Рълев мина/беше през цялото време по варелите, плюс беше на два поста на топчетата. Чак Денислава “преписа” от него.
Надъхан, раздаващ се, извиняващ се.
Крум сладур…вика, не гледа, раздава се на макс, прави салта, сам каза, че трябва повече да плете.
Теди…супер. Колко пъти мина варелите, супер концентрирана на топчетата, много сладка…”чакайте…косата ми”. Права е, заслужава след Реката Резиденция.
Виолета много добре се справи на топчетата.
Ако не беше промяната на правилата, по 25 сигурни минути в посока, можеха да откарат и до сутринта.

# 324
Иска ми се след обединението да са останали Мартин , Денислава и Виолета с коалиция. Ще се опита да откъсне дъщеря си от коалицията на Мартин, а Денислава ще опита да приобщи майка си към Мартин.  Мисля, че ще стане забавно.

# 325
  • Sunshine state
Дунев се сети да прави стратегии, цял сезон мълча като да не казвам какво, сега взе да се активира като не му е угодно. 🙄
Най-после махнаха тая гадна река. Стопанството трябваше да е втора дестинация от самия разпад на третото племе, а сега като награда го дават..
Денислава хем се дънеше, хем и злобна като й предложат смяна. Усойница. Виолета коментира колко сладка била. 👀😂

# 326
Изгледах го и аз.

По принцип харесвам и двата елемента на това състезание - и лъжиците и варелите. За съжаление участниците ли се оказаха много зле на варелите или варелите/терена беше крив - не знам. Но се наложи отново стъкмяване в движение, че на Димо му се допи кафе с Ралица и немА нерви да ги чака до довечера.

Според Дунев, Марто го бил изпратил на битка по мръсен и нечестен начин?!?
Е, защо мръсен и защо нечестен бе Дуне?  Нали продукцията бди като орлица майка над тебе. Да, те са ти обещали да не те излагат, но не са ти обещали сам да не се излагаш.

Каква беше тази глупост с пренареждането на сините варели??? Момчил им нарежда трите варела готови за тръгване, ония тримата скачат и почват да ги разместват, сякаш единствената цел е да се потроши малко време.

Димо:
-- Рълев отново го сърби лъжицата!
-- Сигурен съм че Рълев вече си представя, че това топче е кюфте и как го пренася към скарата!

Вкарването на топчето ставало с едно движение - отново измисляне в движение. Ако беше казано, Рълев щеше да знае. Следователно не е било казано.

# 327
Ей за това пренареждане на сините "варели" питам. Защо беше нужно???

# 328
Ей за това пренареждане на сините "варели" питам. Защо беше нужно???

За да ги сложат на линията.

# 329
  • На брега на реката
Много ме дразни Денислава! Изключителни незряло и инфантилно поведение. Лигавене, кокорене и подобни! Пфу, аман от самозабравили се "красавици".
Не мога да отрека, че в игрите е добра и се раздва, но това, че се смята за умна и красива ми е в повече!  В комплект пък с Виолета, на която и погледа пръска отрова, вече е - Ай, сакън! Глух да е Дявола! Пу, пу, пу, да не дава Господ!

Гласувах за Момчил, но и Рълев ми харесва! Мастагарков ми е най-симпатичен, но това сервилничене ме спира да ми е фаворит!

Общи условия

Активация на акаунт