💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 236
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 330
Ей за това пренареждане на сините "варели" питам. Защо беше нужно???

...
За да ги сложат на линията.

Ако беше за линията, можеше само лекинко да ги претъркалят. А забележи в един момент как един варел е изнесен няколко метра встрани (от Дунев), после го връща обратно на позиция.

# 331
  • София
Да не би пак нещо с монтажа да са оплескали? Иначе наистина не виждам смисъл. Чак толкова загубени да са?

Всъщност, сега разбрах какво има предвид Bilyana14... Ами... лично творчество на Дунев е явно.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 06:58 от лято!

# 332
Скрит текст:
Ей за това пренареждане на сините "варели" питам. Защо беше нужно???

...
За да ги сложат на линията.
Ако беше за линията, можеше само лекинко да ги претъркалят. А забележи в един момент как един варел е изнесен няколко метра встрани (от Дунев), после го връща обратно на позиция.
Дунев явно е решил, че трябва да са пред линията. Там и сложи варела. Мартин го дръпна зад нея.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 07:55 от Bilyana14.

# 333
Много як момент уловен от видеото. Не напразно го показаха два пъти.

# 334
Относно утре, нямам нищо против Мишо да си ходи. Няма да е нищо фатално, в крайна сметка той искаше да е капитан. После може и да падне още някоя синя или червена глава: Момчил ще се самопредложи за елиминация. Значи или Крум, който искам да гледам още, или Виктория...? Става тегаво с тези съюзници... Даже по-кофти несигурно, отколкото ако си играе сам човек...

Денислава, и на мен ми кухее и според мен това е причината да не е с никой от спряганите - те не я харесват.

# 335
Мисля, че довечера ще се разрази бурята от 6.08.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/silni-buri-i-gradushki-v-c … ana-video-2355549

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 07:26 от kiwis

# 336
Виолетка нещо спря да говори за женска сила и женски финал и гледа да се скрие зад гърба на някой мъж, за да поостане. И тя, и Дунев вече съвсем спряха да играят, само рецитират реплики за това колко са страшни  а вече стават смешни.Дени е хубавко момиче като всички във формата, борбена, съобразителна. Има доста разлики  преди и след корекциите.

# 337
В тази "квалитетна" резиденция предвидено ли е къде се поставя шампоана в кабината? Май не.

# 338
Виолета вече е видимо изморена, да тренирана е, обаче 20 години разлика с останалите участници си казва думата. Дунев успя да си посъхрани силите, но и той вече изглежда отпаднал.

# 339
Да се посмеем отново с Дунев

# 340
  • Sofia
Ето за това не харесвам Рълев!
Димо: "Рълев, според теб Момчил е избрал реката да отпадне само за Старейшините, или и за Гладиаторите"?
Рълев: "Да отпадне само за Старейшините".
Не, мой човек, Момчил за разлика от теб не е мръсник и селски хитрец. Дошъл е да играе играта, а не да прави тънки сметки и да търси коалициики, сключвайки сделка с дявола.

# 341
Сетих се за още един момент , в който Мартин щеше да отпадне. Макар и малко конспиративно, но когато той беше капитан с Румен и Крум. Аз съм сигурна, че продукцията е знаела за телефона и за храната. За храната даже си признаха, че са знаели, но казаха, че играчите станали нагли. Дали изчакаха точно този момент, когато наближи капитанската елиминационна и я превърнаха в битка на честта? С малко побутване и на битката отиде Мастагарков не Мартин. Иначе той беше пътник.

# 342
Изгледах Алекса при Туджаров и Неделчо .Ще го преразкажа:

Алекса е щял да падне на битката с Божидар,защото те се познават одавна и е искал Божи да влезе в сезон 6,а и Алекса си бил изживял неговия звезден час.Знаел ,че рамото си е вадил преди  ,дори му е казал изобщо да не се записва ,защото е опасно .

С тези жълти екипчета, приличали на "златни кондоми" .Алекса каза ,че секирата като реквизит била загубена някъде Joy. Крум много е сбъркал,като не си е взел личния имунитет и грошовете след капитанската и да се бетонира .За Ол старс ,Алекса не знае дали ще участва ,имало доста време дотогава ,а и той неговия момент си го изживял и май не иска вече.А и бил сигурен ,че ще е първият нарочен за изгонване от старите участници .Призна си за актьорската игра в неговият сезон.Пуснат ли камерата ,той искал да нарежда и да командва ,да се бута пред камерата ,спрат ли я -млъквал.Харесва играта на Виолета и Елвиса ,страшни стратези са.За Дунев -бил "революционер" ,тънкообиден,обидил се е ,че не го посрещнали като Ръсел Кроул .Но така или иначе на Старейшините изобщо не им пукало ,те пак ще си го изпращат на битка.Оряшкова също ще е на топа да я номинират ,защото Марто ще разбере че тя  не играе твърдо с него.Обсъдиха и Рълев ,добре че Гатьо се е махнал от племето ,че го карал да мие чиниите ,и не му давал капитанството.И добре ,че Виолета е дошла при Червените ,Рълев най-после да се измъкне като лидер и да обърне играта.

# 343
Кака Вила "Това беше нашата игра", добре, че Рълев ви изкара играта!

Пълен беше като ракета, на два поста на лъжиците,на всяко преминаване с варелите и не ме пролича нито в един момент да се умори, то луд умора няма,де 😂

Аз още от 2-3 седмица си викам за него, харесва ми и визуално и как се представя, за първи сезон, ако спечели той, ще съм доволна, защото наистина показа качества -  и физически,и социални,и стратегически, а не премина невидимо като духче и,оп,на финал 💪

# 344
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Снимката с Рълев и Крум е култова!
Сетих на кого ми прилича Рълев. На някой от знаменитите римски императори, неговия нос е точното определение за орлов. И му придава голям чар и индивидуалност. Вчера пак се беше клонирал на няколко места и се справи блестящо. Без да подценявам усилията на другите, Рълев имаше главна заслуга да стигнат до резиденция.

Общи условия

Активация на акаунт