💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 236
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 345
Благо ще спи с Рълев на агънцетата.

Ах, ето това вече е girl's dream, ако съм с тях в къщата,направо се набутвам и аз между тях, щото,нали, ми харесват чаршафите на агънца,гледката от терасата,бръм-брйм 🤣🤣🤣
Иначе, при 5 човека и толкова стаи,аз лично бих се ширила сама, а не да се бутам с друг, държа си на комфорта, стратегии мога да си правя и извън спалнята.

# 346
Ето за това не харесвам Рълев!
Димо: "Рълев, според теб Момчил е избрал реката да отпадне само за Старейшините, или и за Гладиаторите"?
Рълев: "Да отпадне само за Старейшините".
Не, мой човек, Момчил за разлика от теб не е мръсник и селски хитрец. Дошъл е да играе играта, а не да прави тънки сметки и да търси коалициики, сключвайки сделка с дявола.
А дали това е причината? Аз предполагам пък, че си има някаква заигравка, някакви реплики, подхвърлени отпреди това по тази тема и това е очаквания от Рълев завършек.

# 347
  • Sofia
Това щеше да е изборът на Рълев, ако беше на мястото на Момчил.

# 348
  • SF
На Момчил му беше подсказан правилният отговор: Искаш да бъдеш запомнен като Момчил Щедри или като Момчил ... забравих определението, но не беше приятно да го запомнят така (Страшни? Злобни? Грозни? Гадни?)
Решили са да махната Реката, защото започват да линеят и да не им минават контузиите и навяхванията и това го обличат като "Решение, което играчът ще вземе". За мене тази сцена беше едно голямо дрън-дрън. След пауза, Момчил трябваше да вземе единственото възможно решение - както всеки сезон, така и този след загуба на територия, да се ходи на Стопанството.
Момчил ще бъде запомнен като Момчил Справедливи!
Аз ще го запомня като Момчил Мускулести с готиното чувство за хумор.

Губят играчи като Виолета, защото са ранени, спят под навес, не се хранят. Виолета не спира да мрънка и да обвинява продукцията. А Крум Страшни и Мадагаскарков ще я номинират с мотива: Много е сладка, нямам нищо против нея, но преценявам, че здравето е по-важно.

# 349
"Съжалявам, Гладиатори, но вие повече храна няма да видите." Момчил, три дена преди да стане Момчил Щедрий. Момчил Щедрий, който бая време размишляваше дали да направи жеста или не и очевидно не му беше лесно решението.

Много зависи какво и как ще бъде излъчено и какво и как ще бъде отрязано.

# 350
  • SF
И как ще бъде казано.
Решението да няма повече река е на редакторския екип, а не на Момчил.

# 351
  • София
Това не го ли каза на синхрон, а не пред Гладиаторите?
Освен това имаше предвид, че няма да победят в териториална битка, а не че ще им издърпва лъжиците от устата Simple Smile
Коментара на Рълев беше тъп, но според мен той гл каза, защото в началото Димо им каза точно това, че реката отпада за Старейшините и Ръльо е решил, че това е поредния епизод на излагане на Момчил от страна на продукцията. Отговори според ситуацията и наличната информация, не вярвам, че той самият би избрал различно от Момчил.
Момчил мускулести, повече ми харесва от щедри Simple Smile

# 352
Това не го ли каза на синхрон, а не пред Гладиаторите?
Освен това имаше предвид, че няма да победят в териториална битка, а не че ще им издърпва лъжиците от устата Simple Smile
Коментара на Рълев беше тъп, но според мен той гл каза, защото в началото Димо им каза точно това, че реката отпада за Старейшините и Ръльо е решил, че това е поредния епизод на излагане на Момчил от страна на продукцията. Отговори според ситуацията и наличната информация, не вярвам, че той самият би избрал различно от Момчил.
Определено и аз така смятам. Но тук нагледно се вижда как излъчването на една реплика може трайно да те настрои срещу даден играч. Независимо дали в случая срещу Рълев или срещу Момчил.

# 353
"Съжалявам, Гладиатори, но вие повече храна няма да видите." Момчил, три дена преди да стане Момчил Щедрий. Момчил Щедрий, който бая време размишляваше дали да направи жеста или не и очевидно не му беше лесно решението.

Много зависи какво и как ще бъде излъчено и какво и как ще бъде отрязано.
Точно така и аз много харесвам Момчил, но има не едно и две изказвания след победа, които не са толкова "велики" и "щедри". Нямаме и кристална топка, за да видим какво ще направи Рълев, на него как ще му бъде подсказано и казано. Малко повече обективност Wink

# 354
Стопанинът е обрал продукцията и им връща Стопанството, дялкането на масата и екзотичната мизерия за Мартин могат да се удължат със седмица. Smiley

Играта може би за първи път от всички сезони беше чааак толкова трагична. Наложи са човек от екипа да им разпъва ограничителната лента докато се клатушкат по диагонал върху варелите. Smiley
Димо слънчаса - 40м за 25минути!

Не разбрах колко човека са нужни на лъжиците и се чудя Рълев що се пречка първи, че после тича да досажда на Теодора, а те хората им не стигали Smile Все пак бяха по-стиковани, по-прецизни и заслужено спечелиха.

И голяма грешка да махнат спокойната Оряшкова от лъжиците, а да оставят Дунев.

# 355
  • SF
Зависи как Димо задава въпроса. Може да го извъртят "Да бъдеш запомнен като Капитанът, помислил за племето си. Старейшините числено ви превъзхождат, ала-бала... Рълев се замисля, защото нали е мъж и той, чест, брат. Иска му се да бъде Рълев Щедри, но Димо го тика в посока Рълев Подли, за да има сюжет и за следващите епизоди и така... Без вина може да се окаже виновен.

# 356
  • Sofia
Моят обективизъм е на база на чуто и показано,  нищо лично. Позволете ми да имам собствен прочит на събитията. Разбирам, че за Рълев или добро, или нищо, но все пак..

# 357
  • София
Е нали не очакваме Дени,  да каже: "ДА,  всичко е вярно" .Това,че отрича нищо не доказва Trollface
И аз това казах, че за публиката няма значение, че отрича. Smiley Не знам ти какво очакваш, аз лично не виждам престъпление във връзката, че да очаквам някой да я отрича. Но е факт, че това не значи нищо за зрителите и съм наясно с този факт.

# 358
  • При семейството си
Много интересно. Голяма част от коментарите, свързани с Момчил и Рълев, се основават на изтеклата информация кой е победител.
Ако човек се абстрахира от нея, може да бъде доста по-обективен и да види една съвсем различна картинка.
Да не говорим, че още никой не знае дали Продукцията е “прецакала” някой/него или и какво точно се е случило, но някак си го предполагат и виждат във всеки момент.

# 359
  • SF
Моят обективизъм е на база на чуто и показано,  нищо лично. Позволете ми да имам собствен прочит на събитията. Разбирам, че за Рълев или добро, или нищо, но все пак..

Позволяваме ти. Но нека и ние имаме своя позиция, която да изразяваме. Понякога е като разговор с останалите пишещи в темата, включително и с теб. Не винаги е спор и повеждане на война.

В ТАЗИ ТЕМА не бива да се обсъжда изтеклата информация кой е победител!!!

Общи условия

Активация на акаунт