💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 225
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 375
А вярно ли е изобщо, че Димо минава трасетата? Аз не си го представям въобще.

# 376
Е, това е побългареното име. Форматът в оригинал,  "Desafío" , е "Предизвикателство".

Все пак, форматът е Игри на волята, а не Игри на силата.
Е, ама и ние гледаме български вариант, нали?

Виолета беше в едно племе с Момчил и го познава лично. Нормално е да го преценява по-добре[/b], да не говорим, че възрастта ѝ предполага много по-голям опит. На Рълев мнението му за Момчил е на база поведение на терен, дочути реплики, подхвърлено от водещи и много по-малък житейски опит.
За Крум доста точно се изказа и го определи, а беше на 1 ден при гладиаторите. Та и нейните впечатления са били колкото на Рълев за Момчил - битки, реплики.
Ок, Стела, тогава се хвани за втората част от доводите ми защо Виолета е с по-добра преценка от Рълев, а именно възрастта и опита ѝ.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 11:28 от Блу

# 377
  • София
А вярно ли е изобщо, че Димо минава трасетата? Аз не си го представям въобще.
И Ралица тича с тумбака след него Joy

Иначе не вярвам да минава трасетата, ако е обаче другото и той е за ол старса.

# 378
  • Буркина Фасо
той ги минава за кеф. нито е за време, нито пък ще му се скарат ако нещо не направи както трябва.
така всеки може да ги минава.

# 379
Чудех се защо Момчил се нарича сит лъв, но погледнах зодиите и видях, че е лъв, и явно се храни добре Simple Smile

# 380
той ги минава за кеф. нито е за време, нито пък ще му се скарат ако нещо не направи както трябва.

А където не успее да мине елемент от два опита си дава 2 минутно наказание. Smiley

# 381
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран

Ами не, не може. То вярно, че в бг мама списващите мъже са от олимпийски атлет нагоре, но все пак малко обективност никому не е излишна. Димо си личи, че е във форма и може да бъде конкуренция на много играчи там. Едва ли е по-зле на трасе от Моники, Даниеловци, пък дори и Гатьо, ама пуста завист.

# 382
Чудех се защо Момчил се нарича сит лъв, но погледнах зодиите и видях, че е лъв, и явно се храни добре Simple Smile

Момчил се нарече един път само сит лъв. Беше след битка когато бяха в резиденцията а преди това бяха на реката.Каза го в смисъл, че е вече не гладен както беше на реката и че това е помогнало за спечелването на играта.Един вид, че ситият лъв не е като гладен лъв . Не знам защо тук някои останаха с впечатление, че Момчил го използва едва ли не като прякор.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 12:36 от biglubo

# 383

И аз доскоро се чудех, мислех, че е взето от източните култури Grinning Нали в Китай е пребивавал
Ама му видях зодията и аз и навързах нещата. Само за "сит" се чудя още Grinning В смисъл, доволен?

# 384
  • Някъде там...
Има го сложено и в ИГ профила му. И аз съм се чудила. И като боен вик го ползва от време на време.
Васко пък е "гладен вълк".

# 385
  • София
Всъщност дори това не е така - тя е била с малкия Рълев на кастинг, а Иван Рълев е бил с Виолета. Wink
Нищо де, вече ги оженихме хората - да са честити и да си мълчат там.
Опасявам се да не сме я омъжили за грешния брат, че тя беше и с малкия Рълев на Чистилището... Sob

# 386
  • Пловдив
Денислава само негативи трупа с избора си на придворна дама на Мартин.
Много ми е инфантилна.

Вчерашния епизод тотална скука. Димо не мога да го слушам, гледам без звук, ама и така не спори.

# 387
  • София
Да, за Момчил има някакво значение този сит лъв.

И на мен ми допадна снощната битка, малко разнообразие от силовашки напъни и плуване за шампиони. Всички имаха шанс, а вероятността да си потрошат нещо беше относително малка.

# 388
  • София
За "Резиденцията". Която е "Вила Миланови", не е нова и "стари клиенти коментират, че тя не е от най-добре поддържаните".

Други почивали там пишат, че всичко е било ОК и им е харесало. Естествено, продукцията е наела имота за нуждите си. Намира се във Варвара.
https://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0 … E-news161544.html

Бонус: "Призрачният град" (недостроения комплекс Коста дел Кроко), като фон на Арената (сн.от 05.08.т.г.)

# 389
Все пак, форматът е Игри на волята, а не Игри на силата.
Е, това е побългареното име. Форматът в оригинал,  "Desafío" , е "Предизвикателство".
Е, ама и ние гледаме български вариант, нали?
Гледаме българския, ама има "Библия" на формата, която трябва да спазват.
Иначе наблюденията ми от всички бг варианти на формати (които ми се е отдало възможност да гледам и в оригинал) са, че при нас винаги се оказват с много по-негативна атмосфера и че всички продуцентски желания и намеси са много по-очевидни, по-неприкрито и нетактично внасяни 🤔

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 18:30 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт