💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 189
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 435
И на някои от момичета в Ергена им спира цикъла. Там не гладуват и не мъкнат варели с вериги. Напрежението е силен фактор

# 436
СлаБе Благо ли е с 10% намаление Kissing Heart  ,ехх да беше той ,ама само дрехите които рекламира са .

# 437
Аз предпочитам дрехите. Благо си го задръжте, на мен ми е анти мъж.

# 438
  • Другата България
Ето, сега ще вдигат едита и на Ръльо Имунитетний. Няма драма. Blush

# 439
  • Буркина Фасо
сега тези на стопанството след като казаха няколко думи по сценарий решиха да приготвят вечерята.  и никой не роптае. преди месец Дунев същото казваше - отнесе всенароден хейт. Smiley

# 440
  • София
Стига с тоя ден 1!!! Аман!!

На Теди, може би й липсва Момчил, добър тандем бяха и когато печелеха игри тя много му се радваше, пък и той нямаше нищо против  Sunglasses

# 441
  • Другата България
Виолета наистина ли мисли, че може да убеди зрителите за това как точно играе Денислава и защо?
Сега като се гледа, и като гледа поведението на дъщеря си, дали поне малко съжалява за думите си?

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Виолета с нейното превъзнасяне на Денислава, направо и натискам мутето. Повтаря всичко като папагал, което каже Мартин, ама е стратег на сезона.

# 443
  • Буркина Фасо
аз като съм на море лятото винаги свалям килограмите, въпреки че не гладувам и цикъла (на ядене Smiley) ми е редовен.
участниците не са свалили кила от гладуване. всъщност не гладуват.

# 444
Виолета не ми изглежда на човек, който може да съжалява за нещо, което е сторено от нея, дори да е грешно.

# 445
Искаш да кажеш графиня Ержебет Батори 😄

Виолета не ми изглежда на човек, който може да съжалява за нещо, което е сторено от нея, дори да е грешно.

# 446
  • При семейството си
Виолета с нейното превъзнасяне на Денислава, направо и натискам мутето. Повтаря всичко като папагал, което каже Мартин, ама е стратег на сезона.
За мен пък би било много по-неприемливо майка да плюе, критикува и подценява собственото си дете.
Живяла съм в САЩ, ми това ми харесва-надъхват си, подкрепят си децата.
Стига с нашата балканска обективност.
П.С. Не гледам епизода, коментирам принципно.

# 447
  • Другата България
Много правилна преценка на Мартин за Мишо, отново. Защо не иска плуване, плувец?
Майтап, майтап, ама добре, че е той, за да си кажем истината.....

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е казвано да плюе детето си, ама не и така да я превъзнася колко велик стратег е. Ами не е, нали всички виждаме как е като сянка на Мартин и ако не беше той си беше бушон отвсякъде. Затова взе да пее в хора срещу Мастагарков и да му се подиграва.
За мен Мишо на малкия пръст на Рълев не може да стъпи.

# 449
това "спъ" ужасно ме дразни

Общи условия

Активация на акаунт