💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 945
Дунев е плъх! Яко го е страх! Стигна дъното!

Около Мартин всъщност всичките ги е страх, може би без Мишо. Страшно тъпа серия!

Момчи направи грешка като си призна, но заради плъх като Дунев, просто нямаше шанс за умен ход!

Аз всъщност не мога да повярвам, че им е толкова трудно да премахнат един Мартин.... Трагедия.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 08:06 от Mama2288

# 946
Колкото да не заспя и аз -
според мен версията Момчи да си даде грошовИтИ на Дунев са били чисто хипотетични, в някакъв разговор. Момчи е казал-ми то аз мога да ти дам моите, обаче те пак ще са повече гласовете , ако Ралица започне да пита в неподходящ ред кой купува и за кого гласува. Това е опция действително само при подходящ ред на питане и е рисково. Така че е било хипотетично просто. Иначе да си изхарчиш грошовете за друг, а не за себе си, също е стратегическо решение, стига този друг да е добър гръб и силен играч, а Дунев не мисля, че заслужава такъв риск.
Освен това, доколкото разбрах, Момчи премахна реката въобще. Как така ги наказват с връщане на реката? Можеха да измислят друго наказание, а не отмяна на отмяната на дивата река.
Заклей са! Заклеях са!

# 947
  • Асеновград
С тези скандали изобщо вече не ми се гледа. Омръзна ми да слушам само обиди , интриги и скандали.
Дунев може да е всякакъв , но Мартин минава границата . То само че е по възрастен , трябва малко да се съобразиш как говориш и обиждаш. Този Мартин само Мастагарков му в главата , не спира да го споменава....явно много завист има тук.
Русата ,,умница,, , черната станция изобщо не ми се коментира.
Момчил се питам, с кой акъл ще дава грошовИ на Дунев?
Дано Рълев не се е контузил сериозно.
Тази Теодора няма ли да си ходи вече???

# 948
И още нещо, това, че Момчи мисли и някакви стратегически ходове не значи, че е в коалиция, както лукаво се ухилва Марто. Момчи е част от сглобка там, където му е необходима за реализация на добър ход. Това категорично не е коалиция. Ако види добър шанс-ок, ако види, че не си струва-мълчи си.

# 949
Нямаше смисъл на този съвет да се харчат грошове. Да ги опукат всичките и на следващия/те вече няма да има и какво да харчат и пак ще бъдат номинирани. А и Дунев не е човекът, който си е заслужил някой друг да троши пара по него. Който и да било. Никога никого не подкрепи.

# 950

Смях се с глас!
Заклеям са!
JoyJoyJoy

# 951
..а па това, да караш някого да се заклееее в децата си, е малоумно, шамапрощавадуневия.

# 952
  • Sofia
Снощиният скандал ми развали вкуса от хубавата битка. Писна ми да гледам скандалджията и манипулаторът Мартин, който атакува поредната си жертва, обграден от верните си пажове. Скучно е и се изтърка. Дунев определено не е цвете, но и Мартинчо пресоли манджата. И не, не е трудно да го премахнат, просто не им стиска. А агресорът ще си ги отстрелва един по един, сценарий следва човекът, и му се получава, като е обграден от мишоци. Този човек е като питбул, захапе ли не пуска! За секретарката се чудя дали е способна да мисли самостоятелно? Все повече и повече съжалявам Момчил!

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 08:04 от Crystal_Noir

# 953
  • При семейството си
Аз разбрах, че само Старейшините ги наказват и връщат на Реката, това ще важи ли и за Гладиаторите?
В случая съм “за” да ги накажат, идват от Резиденцията, не са били 2 седмици на Реката, изнемощели от глад.

# 954
Марто е типаж, който се храни от скандали. Обича да намила. Дудне, му казвам аз на това. И в дудненето агресира. Имала съм дълги години в обкръжението си този типаж с леки нюанси. Отровно е, но в играта са поне временно с този. Към такъв типаж умело се прикрепят съответно типажи ала корделата. Роля на секретарката е тя, да подхранва усещането му, че е велик и прав. Оряшкова поне се държи малко в периферията. Вижда, че силният на деня е Мартин, съответно опитва и тя да е в сглобка, не точно коалиция.

# 955
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Най-накрая интересен епизод,че последните няколко такива бяха голяма скука и ги гледах с едно око.
На мен пък тези скандали ми харесват,защото в караниците хората си разкриват и картите,и натурите.

Дунев и Мартин ми затвърдиха мнението,че са кофти хора,особено Дунев - готов и най-близките си да предаде,само и само да си спаси кожата.
Докато Мастагарков беше в племето и ходеше на битки, на Дунев му беше ок с Мартин и неговото агресивно и манипулативно поведение. Обаче като дойде ред на Дунев да е на номинации и изведнъж го играем много сърдити и неоценени.
Влязал с хонорар(най-вероятно), пари сигурно си има, име си има, фенове си има.. Ами играй я тази игра за забавление,за разнообразие...Акъл няма този Дунев наистина.
Мартин поне си каза 'Аз си взех от играта,каквото можах. Отивам си при семейството и не ми дреме за нищо."

Ох,краставици яли пак.. Аз мислих,че ги наказват заради изключени микрофони или са обсъждали пак нещо неразрешено..

# 956
..а па това, да караш някого да се заклееее в децата си, е малоумно, шамапрощавадуневия.

Намесването на децата беше грубо излизане от територията на играта и мисля, че там бяха рязали за да му намалят резила. Ми поне да го бяха изрязали съвсем. 

Все ми е в акъла снимката с думите:
Благо:  Дунев ти си ми като баща.
Дунев:  Не знам, човек.
JoyJoyJoy

# 957
  • София
Много интересен епизод!

Браво на Рълев за колелото на смъртта. Всички тук знаят, че колелото ми е сред най, най-любимите битки, да не кажа и най. Още от сезон 1 го обичам много и има култов статут.Е, Рълев 2 от 2 и сто срещу най-добрите двама сред сините, Момчил и Михаил!АУ! Simple Smile

Според мен на тази битка само Крум би бил заплаха за Рълев! Визирам от този сезон.Иначе за всички времена за мен няма кой да бие Гого тук.
Мастагарков и Мартин завършиха 3-3, но Мастагара беше с мачбола на решителния рунд за 7-4.

Дунев се омаза яко. Ама яко!След този епизод ако аз бях на негово място щях да избягам някъде и да не се показвам няколко седмици пред хора...Колко много лъжи изрече, не е истина просто.Браво на Мартин, че го разкри, а като цяло Мартин този път ми хареса и за всичко беше прав в този спор.
Дени много ме ядоса как изнагля в края! Момчил им донесе стопанството, а тя (не само тя, но и Оряшкова, Дунев и Мартин) маа плодове и зеленчуци, не послушаха Момчил, който им е казал да не го правят и после с претенции, къде ще спи. Ами ще спи където си поиска, Денислава! Дивата река не е твоя, че да се разпореждаш.И как ме е яд, че невинни хора сега трябва да страдат на глад заради тези четиримата наглеци!

Мишо наистина искаше да отиде на битка, но беше ясно, че няма да го номинират.
Момчил не ми хареса как бързо, бързо забрави за Дунев. Всъщност, защо пък трябва да го мисли? Айде бе. Оказа се, че Дунев и за него си е стиснал ръката с Мартин. Не му вярвам на олимпиеца, че е било стратегия. По-скоро е вярвал, че тези негови сондажи ще останат тайна. И въпреки това Момчил отново не взе страна, но пък беше откровен и си каза какво мисли. Оф не знам, много сложен образ е. Кое е истина, кое не. Не можеш да му хванеш спатиите.Обаче за грошовете Мартин беше прав. Ралица попита първо Денислава и тя отказа. Така че Дунев и Момчил сглупиха, че не си купиха, защото щяха да изпратят Мартин на тежка битка. И я се върне, я не.Момчил според мен сбърка с това, че си призна пред всички, че идеята е била негова с грошовете. И то след като Дунев за пореден път излъга. Защо бе човек? Само си сложи мишена сега. Но пък от друга страна той е много силен и комплексен и трудно ще загуби от някого в този каст.

Вили харесва Крум бушменчето. Ти да видиш. Явно в момента е добра атмосферата в гладиаторите.Определено с тази мъжка дума, Гатьо опропасти играта на Крум този сезон, който като комбинация от сила на терен и бърз и адаптивен ум си беше финалист отвсякъде!И пак Вили каза, че няма да прости на Мартин, въпреки че той играе с дъщеря и. Да видим ако попаднат заедно в едно племе дали ще си припомни тези думи на синхрона...

# 958
Имам усещането, че с някои потребители гледаме различни предавания!?! Къде видяхте ,,перчене от Момчил"??? Момчето играе и то очевидно добре не само според зрителя,но и според участниците щом все им е в устата и на двете племена при сметките за номинации. Той принципно си мълчи и говори премерено и адекватно, без емоции, когато трябва, за което шапка му свалям! Знае много добре какво може...ако в това се изразява перченето...Според мен в това се изразява и ,,глупостта" да си предложи грошовете, плюс по този начин да се отстрани още един човек. Във всички случаи има куп непоказани ситуации, които пречат да навържем картинката.

# 959
То вече се чудят как да вдигнат рейтинга и остават хората със скандали, интриги и тн.... Липсва ми и Гатьо можеше да е директен ама беше пич... става малко Съдебен спор 😅
Те при Мартин скандалите са нескончаеми. Първо с Виолета,  после Благо, сега Дунев. Вече ми е омръзнало едно също да слушам. И като каже "Номинирайте ме", с ясното съзнание, че никой няма да посмее. И после дежурното- аз исках, но племето не ми позволи.

Това са покерджийски блъфове. Цял сезон от покера го изкара този човек. Останалото са му личните помийни качества, в комбинация с покера.

Общи условия

Активация на акаунт