💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 975
"Аз не играя с никого, брат" - също не е печеливша стратегия.
Според мен за Момчи това е печелившата му стратегия.Играе сам не бяха от битки,просто пич и реално няма с кого да се коалира.
Това ,че призна пред съвета за идеята за грошове-че  защо не, да мишкува ли?И с мишена на гърба,като че ли и без това нямаше да я има,пък и от битки не се страхува.Той според мен е в играта ,заради самата битка,не за облаги!

# 976
  • София
Снощи не гледах епизода отначало и съвсем не можах да разбера истина ли е разговора, за който говори Мартин, или както обикновено извърта само донякъде верни неща в своя полза, а Дунев /както е ясно/ не умее да говори  и никак не може да се защити. Ако твърденията на Мартин са верни все пак, си мисля, че Дунев не е направил ход както иска да го изкара сега, ами чисто и просто е искал да се спаси от номинация. Наистина не мога да разбера защо толкова го е страх този човек от битките - вече стигна достатъчно напред в играта, едва ли е влязъл с амбицията да победи всички тези млади и натренирани момчета, годините са си години, дори и да си олимпийски шампион - ами играй до където можеш, бъди достоен и честен и всички ще те уважават. За мен неговото поведение е непонятно. Опитвам се, но не мога да го разбера.
Момчил не се страхува да излезе на арената - срещу Мартин или срещу кого да е изобщо, защо да си харчи грошовете? Сега ще ги изхарчи, но следващия път ще е номиниран така или иначе, сигурно това имаше предвид като каза, че няма смисъл. А да изпратят Мартин - добре, може да не се върне, може и да се върне обаче /сигурно и Момчил се е сетил как Мартин възкръсна от Чистилището като трябваше да е отпаданл уж/.

В Червеното племе цари много по-спокойна атмосфера, въпреки Виолета. Дори тя се позапря малко и оценява това. Много жалко за Крум, мисля, че всички го харесват, но при един евентуален съвет все пак ще бъде номиниран. И Крум си го знае, но не се сърди като Дунев и приема нещата философски. Изобщо, умно момче е той.
А Мастагарков - какво да кажа, най-яката реклама на маргарин евър!

# 977
  • София
Рълев явно нещо е разтегнал, дано не е било сериозно. Това момче ако го няма да ги бута другите, гладиаторите само с един Крум са живи загинали.
Мастагара е толкова готин като се опитва да стане новия брат на Рълев, забавлява ме момчето. Иначе смятам, че нямаше как да стане той да загаси. Имало е нещо дето не е трябвало да стане всеобщо достояние Smiling Imp.
Защо? Значи простотиите на Дунев и Мартин може да са всеобщо достояние, а Мастагарков не може. Двоен стандарт от страна на продукцията

Е, ако Мастагара е бил в състояние, което да ни даде още по-голяма представа какво има под клинчето, щеше да има припаднали предполагам Simple Smile. Виж Ръльо как се стресна и веднага скочи да гаси. Горкия, аз ако бях на негово място, директно отивам да спя на дивана. Scream

# 978
И аз много искам Момчил по някакви неведоми продуцентски пътища да се озове при Гладиаторите. Предпочитам ги като племе. Дори Вила не ме дразни толкова напоследък.
От останалите Старейшини ни 1 (един) читав няма. Съвсем разбираемо е, че играе сам. То там на кой да се довериш, братче, всички са един дол дренки. Разбрал го е и съвсем си пасува. А и не виждам у него този хъс като преди. Затова може би каза, че не му пука дали ще бъде номиринан или не. Отива, играе и каквото, такова. Сякаш му е все тая.

Дунев е егати долния човек. Цял сезон повтаря мазно, мазно на Мастагарков как го подкрепя и после, бам на съвета гласува за него. Сега на Момчил каза, че ще си изхарчи грошовете за допълнителни гласове и накрая - ама искам за имунитет.
Мартин поне не прави такива врътки със своите хора.

Не знам, хора, само на мен ли сценките с голите Мастагарков и Рълев, които дават последните епизоди, ми действат... освежаващо Grinning

# 979
В Червеното племе цари много по-спокойна атмосфера, въпреки Виолета. Дори тя се позапря малко и оценява това. Много жалко за Крум, мисля, че всички го харесват, но при един евентуален съвет все пак ще бъде номиниран. И Крум си го знае, но не се сърди като Дунев и приема нещата философски. Изобщо, умно момче е той.
А Мастагарков - какво да кажа, най-яката реклама на маргарин евър!
Ако довечера на пангара е Крум, то той ще излезе на битка с ясното съзнание, че при победа би могъл да спечели 250 гроша, които ще му решат играта до последната битка. Или печели всичко или си отива. Той ще бъде доволен. В сегашното си положение е беден като църковна мишка и няма много поле за действие пред себе си.

# 980
  • София
*stella, и аз им се радвам. Grinning

Сините наистина са толкова отблъскващи (минус един), че чакам с нетърпение червените - вече са приятни и за гледане, и за слушане. Rolling Eyes

Жал ще ми е за Крум, ако Дуднев вземе, че го отстрани. Много повече заслужава да продължи. Но като им знаем предимствата напоследък, трябва факир да е Крум, за да победи...

# 981
  • София
Да, така е, има нужда от грошове Крум, определено.
За Мартин да отбележа, че пребиваването на реката е най-голямото изпитание, не може да трае на мизерия, глад и неудобства, личи си. Става раздразнителен повече от обичайното, имам чувството, че ако го пипнеш само и ще избухне.

# 982
  • София
Няма как да се вярва на каквато и да е статистика точно в това предаване.
Елемент на номинации е едно, когато игрите са честни и има правила.
Ама когато всичко е един голям разграден двор, и независимо кой е номиниран, още повече срещу КОГО /което е от първостепенна важност/, такива “дреболий“ като статистики ...
Затова е добре да не си сам, защото освен срещу съперници, играеш и срещу продукция.
Не говоря конкретно за този формат, всяко риалити, което има състезателен елемент, е социален експеримент. Ако човек влиза с идеята да бъде асоциален, е обречен на неуспех.

# 983
*stella, и аз им се радвам. Grinning

Сините наистина са толкова отблъскващи (минус един), че чакам с нетърпение червените - вече са приятни и за гледане, и за слушане. Rolling Eyes

Жал ще ми е за Крум, ако Дуднев вземе, че го отстрани. Много повече заслужава да продължи. Но като им знаем предимствата напоследък, трябва факир да е Крум, за да победи...

Аз стигам и по-далеч Grinning ако Момчил милостиво попадне при Гладиатори, да няма, горкият, къде другаде да спи и да го настанят при двамата. Гледката ще е, меко казано, заслужаваща си Grinning

Стискам всички палци на Крум (ако е той втория номиниран) срещу Дунев!

# 984
Тази година червеното знаме отива при... Гатьо.

Припомням, че миналогодишното го получи Генчо. 😊

# 985
Много ми хареса снощната игра. С удоволствие бих гледала Рълев и Момчил на колелото като заглавна картинка на следващата тема, освен ако не излезе нещо по-зрелищно до събота, разбира се. Страхотен е Рълев!

Срам ме е за Дунев. Ще ми се поне сега като гледа епизодите да се види отстрани и пред себе си и олимпийския си медал да признае малКодушието си, но съм резервирана, че ще се случи.

# 986
  • София
Седя и си разсъждавам над вчерашния епизод, развилия се скандал и проекцията му в бъдещето. Аз, ако бях на мястото на Момчил и ме викнат да печеля предимство за Дунев след всичко, "лъснало" вчера, изобщо нямаше да си дам зор да го спасявам...отивам, симулирам "раздаване" и да си ходи...не заслужава този човек Момчил да му печели предимства и прочие. Без Дунев и напрежението в отбора ще намалее, въпреки че на Момчил му е ясно кой ще нарочат (не, че му е проблем да ходи на битки, както всички знаем, а и той самият си каза) - обаче, ако му спечели предимство, това може да е обвързано с грошове, знам ли...въпреки че, както се видя, наградата му предишния път не беше баш награда.

# 987
  • София
Гатьо и той влязъл във филма и край, гладиатори да смърт! И ятаган някакъв размахва. Grinning

# 988
  • Някъде в Матрицата
Снощи, докато слушах за грошовИти на Старейшините и трябва ли Момчил да ги харчи за Дунев, направо дежа вю от друга паралелна вселена получих - грошовете на Жорката и спасяването на Фейгин. Ама изкривена версия на дежа вю-то, разбира се.
Иначе сезона могат да го кръстят и "Спасяването на олимпиец Дунев".

# 989
Аз искам, ама няма Cry Момчил да откаже да се бие за предимство на ДуДнев!
Тогава ще ми е гот, как ще се бие с Крум?
Лицемера, без една обиколка по малко - както беше с Калата
Пълен номенклатурчик и смешник е Олимпиеца ни. Личи си че е бил на заплата в партията- само там са виреели такива мрънкала и доносници.

Общи условия

Активация на акаунт