💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 990
Е, ако Мастагара е бил в състояние, което да ни даде още по-голяма представа какво има под клинчето, щеше да има припаднали предполагам Simple Smile
Не държи на клинчето пред камери 😉
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 10:50 от cool_style

# 991
Като всеки в играта, Дунев е влязъл с цел. Да напомни за себе си и школата си, не повече. Но играта си има правила и те са скандали, заговори, изневери. Личи си, че се мъчи да влезе в тон, но нито има хъс, нито желание и е много неудбедителен, когато заговорничи или се кара. Уморен, измъчен вид тип "какво знаете вие, младоци...". Затова Марто пое "скандала" в свои ръце, за да се получи сцената. Това пък е неговата игра и той се справя безупречно. Не ми се обръща езика да кажа нещо лошо за Дунев, а и за останалите. Във всеки участник има по нещо, което харесвам и друго, което ме дразни. Мартин пък има живец и чувство за хумор, което ми допада. Бил чалгар...ами негова си работа. И на Виолета симпатизирам, даже съжалявам, като се влачеше като куцо пиле, знам колко дълго ще се възстановява на определени години. Но и тя е влязла заради Денчето и нищо чудно преекспонираната вражда с Марто да е нейният билет за оставане в предаването колкото може по-дълго.

# 992
Ако пак Старейшините са на съвет и номинират Момчил, кой ще е помощника на Дунев, се чудя Grinning

# 993
Това с помощниците е голяма простотия. Разбирам на капитанска да има, ама на елиминация ...
Поредния начин за продукцията да манипулира с оглед на сценария.

# 994
Е, как кой? Мишо. Дунев ще си избере най-силния, независимо какво е говорил за него.
Според мен той е човек с огромно самочувствие и не може дори да допусне, че не е прав и се е изложил. От неговата гледна точка той е като божество, за другите е благословия той да е там и да ги поучава, наставлява и праща да се доказват. А да пратят него е кощунство! Как зажали снощи за Мастагарков, а колко пъти го праща лично на елиминация! Joy

# 995
  • София
И аз на мястото на Момчил нямаше пръста си да мръдна за Дунев. Но той няма да го направи, въпреки че му е ясно, че на това мекотело не може да се разчита. Ще се потроши да спасява задника на пенсионирания олимпиец, много ме е яд значи!

# 996
Да, за съжаление Момчил ще даде всичко от себе си заради Дуньо. Той просто е такъв човек, няма да се скатае.
Нито ще му откаже да му е помощник, нито на играта ще го дава лежерно.

# 997
Е, ако Мастагара е бил в състояние, което да ни даде още по-голяма представа какво има под клинчето, щеше да има припаднали предполагам Simple Smile
Не държи на клинчето пред камери 😉
Скрит текст:

егати нелепата фотосесия, хахаха

# 998
  • софия
Такъв паприкаш сътвори продукцията, че ще кажа само едно. Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.

# 999
  • София
Да, за съжаление Момчил ще даде всичко от себе си заради Дуньо. Той просто е такъв човек, няма да се скатае.

Все пак ще спечели и нещо за себе си - 30 гроша и ще залага на кастинг битката. А този път очаквам наградата от нея да е лична (или поне така се надявам), ако пък е отпаднал още един червен - преместване на син в другото племе, което също не е лоша награда.

# 1 000
Рълев явно нещо е разтегнал, дано не е било сериозно. Това момче ако го няма да ги бута другите, гладиаторите само с един Крум са живи загинали.
Мастагара е толкова готин като се опитва да стане новия брат на Рълев, забавлява ме момчето. Иначе смятам, че нямаше как да стане той да загаси. Имало е нещо дето не е трябвало да стане всеобщо достояние Smiling Imp.
Защо? Значи простотиите на Дунев и Мартин може да са всеобщо достояние, а Мастагарков не може. Двоен стандарт от страна на продукцията

Е, ако Мастагара е бил в състояние, което да ни даде още по-голяма представа какво има под клинчето, щеше да има припаднали предполагам Simple Smile. Виж Ръльо как се стресна и веднага скочи да гаси. Горкия, аз ако бях на негово място, директно отивам да спя на дивана. Scream

Ха ха ха ☺️

Според мен обаче има по-обикновено обяснение, но продукцията вече се чуди как да вкара интересни към пикантни моменти в този сезон, вместо грозни кавги и дава такива откъси, за сметка на други.

# 1 001
Мартинчо е адски противен и нелеп играч. Клепе на синхроните стабилно, никакво уважение към опонентите.  Когато той си ги плете - великият ум, стратег и играч. Обаче други почнат ли да правят нещо и да сондират - те са лицемери, смешници, интриганти, клюкарки и т.н., а той и секретарката са точно това. Явно момчето има проблеми с психиката. Не бих се изнанадал нарочно да му ги правят тия неща, за да се излага. Лошото е, че Мартинката е все отгоре, а и другите нямат речник от десетина думи, за да го затапят, а то не е някаква непосилна задача това с оглед поведението на Мартинчо.

Относно Момчил - човекът не искаше да си харчи грошовете, а беше тругнал за лична облага на дуел.

# 1 002
  • Асеновград
Фотосесията ...кърти , особено пред последната снимка , направо ти идва един шут да му забиеш....

# 1 003
Фотосесията е копирана от топ моделите на 90те, не помня дали беше с Кристи Търлингтън или Синди Крауфорд, но доста бледо подобие.

# 1 004
Дунев си каза снощи, че ще говори с Момчил, ако и днес са на съвет, Момчил да си  харчи грошовете за него, за да номинират Мартин. Ситурно го е страх, че иначе ще номинират Момчил за опонент.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 12:08 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт