💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 207
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 135
Чета тук коментар, съжалявам, че не цитирам точно, че Рълев бил много динамичен и енергичен, а Момчил статичен.
Не съм много съгласна с това твърдение - само така са представени двамата, но дали са такива 24 часа от времето, силно ме съмнява. Просто си личи, когато искат да изградят на някой участник образ на победител, а на друг - на не чак такъв победител. Чиста манипулация.
Според мен Крум е най-енергичен, а Рълев най-хитър и приспособим.

# 136
А Рълев е жилав и енергичен, като машина. За мен той е най- активният участник в игрите. Момчил е лъв, а Ръли е леопард, буквално жилав.

Неприличните мисли с Момчи нали са да ви крещи, вика, да направи стратегията и игрите и да заиграе.
Ай, сакън!

# 137
  • Асеновград
Изоставам доста , но от както разбрах че Сръбският бек , ще участва и не съм гледала. Хвърлям по едно око в темата ...и пак се ядосвам.

# 138
Не мога да не го споделя... 😎:

# 139
Участниците все пак не са професионални артисти и не могат постоянно да са в роля, като под "постоянно" имам предвид не 24/7, а дори само във времето, когато са в кадър. На кастингите психолозите са видяли в тях някакъв профил и са ги подбрали като такъв. После сценаристите се опитват да развият този профил на базата на това как реално участника реагира на реалните предизвикателства в хода на игрите. Едва ли се опитват да ги вкарат в абсолютно непривичен образ, защото им е ясно че няма как да се получи, особено пък при участниците, които продължават по-дълго в играта. И в този ред на мисли, не очаквам, че някой е коренно различен в живота от образа, който показва в Игрите.

# 140
Да вземем да пратим резултата от анкетата на Нова. Ако са наясно каква сила е Форумът, може пък  да сме доволни накрая...Не е като да не са преигравали финална битка. Stuck Out Tongue Closed Eyes

И аз гласувах за Момчил.

# 141
Може ли накратко и максимално обективно какво е направил Алекса?
Ето моето лично виждане - Алекса беше образ, който се опитаха да изградят като любимец, но се получи обратното. Първо беше в едно племе тип сегашните в чистилището и с едно свое решение лиши от възможност за игра много обещаващ участник. После като влезе беше едно bully спрямо част от участниците, а в останалото време си постилаше сред приятелките на гаджето си (която също беше в игрите) и те го боготворяха. Говореше свръх слова за чест и доблест, но все пак не следваше принципа practice what you preach. Беше много очеизвадно бутан от продукцията нон стоп, за него имаше планини от грошове, саби, томахавки и какви ли не щуротии, дори мястото си на финала спечели с предимства, а не с усърдие. И накрая на финалната битка изглеждаше все едно са казали на другите двама просто да паднат, че Алекса да спечели. Много неприятен edit на един иначе не толкова лош играч, справяше се на игрите meh към ок, в някои беше добър. За мен остава най-неприятния образ, бие дори Виолета и Мартин, защото те са си с ясното самосъзнание какви са, а Алекса много се биеше в гърдите, а реално беше пълен манипулатор. И се видя и в събота, това дето го нахъсваше да става, да не дава да го пренасят на носилка. Да, звучи много добре, но аз като знам кой го казва, просто ме пренесе назад във времето когато се опитваше да преподава мъжкарство на мъжете

# 142
  • София
Неприличните мисли с Момчи нали са да ви крещи, вика, да направи стратегията и игрите и да заиграе.
Ай, сакън!

Абсолютно! Sign Underage

# 143
  • София
Всичкия бълвоч се изля при Неделчо, пусни си и чуй тая "проекция".
Като проекция определих това, че Алекса щял нарочно да загуби, за да не спечели Момчил облога. Използвах думата "проекция" от любезност, защото някои анализи заслужават далеч по-смели определения, които избирам да запазя за себе си.

# 144
  • София
Ще го напиша бавно: ти гледа ли надкста с Алекса, или понеже ти е приятелче, знаеш лично от него?

# 145
Е, ако е имал такъв план Алекса, срамота! Спортист и шампион ще пада нарочно заради Мудеви Joy

# 146
  • Sofia
Към неприличните мисли добавям – да решаваме задачи за басейни и тръби, както и кубчето на Рубик.. Grinning

# 147
Благодаря за темата!
Усещам, че интересът ми към игрите нещо спада, някои простотии ми дойдоха в повече.
Иначе гласувах за Рълев. В самото начало тримата ми фаворити за финал/победител бяха Момчил, Рълев и Радо, основно на база образ и представяне в игрите. В крайна сметка Рълев се оформи като любимец, най-вече заради социалната игра - той успя да изплува от позицията на черна овца в племето на Гладиаторите, стигна до претендент за лидер в племето си, лавира, мисли, прави коалиции - наясно е, че само на физически данни не може да разчита. Не ми пречи съюзът с Виолета, всъщност нея не я харесвам, но в същото време ми е интересно да я гледам.

# 148
  • При семейството си
https://youtu.be/HYrxbufT2DA?si=AdLhPi8_PpWdF6fd
От 25 до 34 минута за евентуалния “саботаж” на битката. Каза, че ако е бил наравно с него, би могъл да го пусне, но битката е негова. Обясни за Ол Старс.
Страхотният “хейт” по Момчил от 1:28:00 ч. до към 1:34:00 ч.

# 149
https://youtu.be/HYrxbufT2DA?si=AdLhPi8_PpWdF6fd
От 25 до 34 минута за евентуалния “саботаж” на битката. Каза, че ако е бил наравно с него, би могъл да го пусне, но битката е негова. Обясни за Ол Старс.
Страхотният “хейт” по Момчил от 1:28:00 ч. до към 1:34:00 ч.
Малка злобна душичка беше и си остана Sad

Общи условия

Активация на акаунт