💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 218
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Иска ми се Мартин да си ходи вече. Писна ми да гледам интригите му. По трасето е добър само в някои неща, благодарение на височината му. На този етап от играта е крайно време слабите играчи да си заминат.
Върти на пръста си  няколко жени и те го пазят.
Миналия сезон Алекса с ухажване и една кошница шоколад стигна до финала, че го и спечели, не си го забравила нали

Не се сещам за шоколада, я припомни, моля.
Много ми беше неприятен Алекса. Добър, но прекалено си личеше ак го бутат от продукцията. Определено не беше достоен за победител.
Беше отишъл на една индивидуална битка след като стана червен, Елица беше вече отпаднала, той я спечели и бяха в стопанството. Предложиха му индивидуална награда или кошница пълна с  всякакви шоколади. Той избра кошницата, но раницата и джобовете му  вече така тежаха от всякакви брадви,  огърлици и грошове, че нямаше нужда от тях и взе шоколада.
Като се върна и онези кокошки Мира, Зори, Виктория само дето по една с..рка не му врътнаха. ...

# 571
С тия нарушения девизът на сезона спокойно може да е "На закона мамата е**л съм!"

# 572
Кое племе е сгафило?

# 573
  • Другата България
Heart

# 574
Аз обаче сериозно си мисля, че извън компонента с ласото Михаил беше по-бърз по трасето. Той изобщо не се затрудни на нищо друго. Ноооо няма как, млад е още, не може да се адаптира наистина.
Защо ли имам някакви подозрения, че нещо ще натопят утре Момчи... дано не гледаме Крум срещу Момчил,  че има много по-належащи пътници в момента

# 575
  • Някъде там...
Дали ще има пак служебно номиниран? Интересно, кой ли е нарушил "правилата"? Не вярвам да е Момчил. Мартин едва ли ще го пипнат... иначе много ми се иска да го номинират служебно.

# 576
Виолета с грим и червило ли ляга да спи.
Ами те май след капитанската битка си "лягат", за да "се събудят" за първата номинационна (разбирай, че двете са в един ден). 🤪

# 577
Ралица май каза нещо в смисъл "пак нарушавате правилата". Ако това означава, че племето не за първи път нарушава правилата, значи може и червените да са на номинацията, понеже предното нарушение беше на Виолета.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 23:12 от cool_style

# 578
  • Варна
Аз обаче сериозно си мисля, че извън компонента с ласото Михаил беше по-бърз по трасето. Той изобщо не се затрудни на нищо друго. Ноооо няма как, млад е още, не може да се адаптира наистина.
Ами той си беше по бърз., но на въжето беше зле и се забави много. Мишо освен, че плува много бързо е и по силен физически, да не забравяме, че и цяла седмица е зобил в резиденцията...

# 579
# 580
  • Sofia
Като почнат с тези правила и започва да ми се повдига. Като гледам от началото на сезона, има само едно правило и то е, че няма правила! К'кви нарушения, к'ви 5 лева? Ужасен ужасон е този сезон!
Ръльо беше по-добрият днес. Много ме е яд за Мишо, но си е още дечко.

# 581
Някой знае ли кой ще победи сега
в другата тема знаят Smiley

миналата година сърбина пазеше момичетата и ... стана победител.
тази година Рълев ги пази. сигурно и той ще е победител. Smiley

Марто и той пази жените … явно това е печелившата стратегия ?!

# 582
Ето  анкетата за  качество на  епизод 58, вторник

Кликнете картинката.

# 583
  • Stockholm
Неприличните мисли с Момчи нали са да ви крещи, вика, да направи стратегията и игрите и да заиграе.
Ай, сакън!

Абсолютно! Sign Underage
Ох, аз си мислех, че само аз имам неприлични мисли:laughing:

# 584
Тоя сезон е топ! Дори само заради Мартин си струва. С двете девойки следим социалното му туъркване много внимателно, с паузи и обяснения кое, как, защо и да бягат с двеста от такива. Златна мина е този човек,  нареждам го редом до образователните клипове за зависимости.
Дунев ме изненадва. Предвид възрастта си би трябвало да знае как да противодейства на нарцистични манипулации.  Ще видим, може би промото е подвеждащо. Едно е сигурно - останалите не са малоумни и ще отчетат повтаряемостта на модела,  който Мартин прилага - първо с Мастагарков, после - с Дунев,  а никой не тръпне в очакване да заеме мястото на Дунев, в случай, че последният отпадне. Освен всичко, тази вербална агресия трудно се търпи дори като страничен наблюдател.  Дано се разместят пластовете.
Колкото до "всеки получава каквото си е заслужил", така е. Един - прозвище, друг - саби. 😁

Общи условия

Активация на акаунт