💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Много е арогантен Мартин, но и Дунев не мога да подкрепя. Просто двама ужасни души спорят. И другите са принудени да ги слушат, че и да свидетелстват. Убедена съм, че Дунев обаче е предложил и двете жени и Момчил, тримата си потенциални коалиционни партньори. Готов е да ги изпрати и тримата, за да спаси себе си.

# 766
  • София
Значи съвсем се оплетох в разправиите на сините. Кой какво казал, рекъл, разбрал, не разбрал... Head Band

# 767
  • София
Абе да ходят двамата на елиминация и да се свършва. Дунев и Мартин имам в предвид.

# 768
Никой не вади логични аргументи, а се надприказват, като Мартин е по-енергичен и рязък и затово изглежда, че доминира.

Смущаващото е защо са сядали те двамата да обсъждат/координират как ще се действа, като са уж двата лагера.

# 769
От нас се очаква да сме на пета ракия, че разговорът :"Ти мени уваж'ваш ли мъ! Кажи, Дени, кой ко речи!" да ни е на ниво!

# 770
  • София
"Аз не играя с никого, брат" - също не е печеливша стратегия.

# 771
Ох, пак заспах 🥱 Верно съм гроги, ама тая логорея направо ме унася. Като се яде се поглъща негативната енергия при скандал

# 772
В тоя ориз Дени какво им е сипала? Какво расте по туй стопанство?

# 773
Мартин ми кифлее нещо. Голям артист и позьор..

# 774
На Дунев стратегиите са тип Вальо.

# 775
Направо яко ме напрягат тези сини … то и без това удоволствието самата продукция ни развали … сега пак скандали и препирни !!

# 776
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не ги ли е срам и двамата? Дунев олимпиеца, шеф на федерация и Мартин големия бизнесмен. Претенциите и самочувствието на двамата до небето, а като хора дъно. Да се засрамят от поведението си, детската градина. Мишо и Момчил са наполовина на възрастта им, но са много по-зрели, възпитани и смели. И двете претенции толкова ги тресе шубето от страх да не ги номинират, че избушиха тотално.

# 777
Айде да идва Ралица и да казва кой е оплескал нещата.

# 778
  • София
На Гатьо да му плащат вредни, че Ралица го цитира през пет епизода.

# 779
  • Другата България
Мартин е абсолютна хиена.
Безцеремонен, искрен, арогантен, умен, Сървайвър загубиха играч определено, ако го бяха викнали да участва.

Вече разбирам защо с Рълев са станали толкова близки.

Сега за да замажат скандала /ако верно Мартин е избеснял и е искал да си ходи/, ще мислят нарушение.

Общи условия

Активация на акаунт