💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 840
Тоя Дунев как може да е такъв тъпунгер? Като бебе се държи.

# 841
  • Някъде там...
Момчил каза, че не играе с никого. Там е за битките. Плюс това мисли като Мишо в този случай, капитанът поема отговорност.
Честно казано, в този цирк, явно не иска да се омърсява, то направо стана гнусно вече.

# 842
Дунев сега пак ли ще е сърдит и обиден

# 843
  • Другата България
Скрит текст:
Празни гласове на този етап от играта...
Ще се въздържа.
То е ясно кой е номиниран, какъв е смисълът да дава глас за Мартин?
И то па една игра.....
Сега ще набълбукат Дунев с още грошове, Момчи пак ще му вземе предимство, и какъв е смисълът от някакви гласове? То всичко ясно.
Направо не знам как Дунев би спечелил втора поредна елиминация ??!!
С предимство като миналоседмичното.
Залагам 200 от грошовете на Момчил.

# 844
  • София
Какво му вменяват на Момчил вина, че не е купил гласове?
Добре, че той не се стряска много от обвинителния тон на Ралица. Мини Маус пак се кокори и преиграва.

# 845
Е Ралица говори глупости. Пита Дунев втори за гласовете, няма как да е сигурен, че и Момчил ще купи гласове. Можеше съвсем реално да си изпука грошовете залудо. Да беше питала Момчил втори..

# 846
Скрит текст:
Празни гласове на този етап от играта...
Ще се въздържа.
То е ясно кой е номиниран, какъв е смисълът да дава глас за Мартин?
И то па една игра.....
Сега ще набълбукат Дунев с още грошове, Момчи пак ще му вземе предимство, и какъв е смисълът от някакви гласове? То всичко ясно.
Направо не знам как Дунев би спечелил втора поредна елиминация ??!!
С предимство като миналоседмичното.
Залагам 200 от грошовете на Момчил.
И аз залагам огърлицата на Рълев за същото

# 847
Оххх още колко епизода остават до края на предаването.SmileИскам да свършва вече.Егати мъката Sweat Smile

Значи едно е ясно.След Дунев е Момчил.Проблема е, че главата на Момчил трудно ще падне.Поне до финала.Така, че това прекрасно племе е пред разпад.

# 848
  • На Изток от Рая
Какво му вменяват на Момчил вина, че не е купил гласове?
Добре, че той не се стряска много от обвинителния тон на Ралица. Мини Маус пак се кокори и преиграва.
Ами той Дунев трябваше да купи, след като Денка отказа, ама явно не може да смята. То вече за Момчи нямаше смисъл да харчи

# 849
Деница "попитала един въпрос" . Личните си впечатления за нея  от години ще ги спестя, уви потвърждават се. Криви мутра и  очи , позьорства. В Джанъм и е осигурено доживотно място на мястото до вратата.
Как няма един стойностен да му се противопостави на тоя хилавия и нефелен Мартин, но то е ясно че и  не смеят да атакуват галеника на продукцията.

# 850
А сега де. Защо Мастагарков накара Рълев да изгради лампата. Защо не стана той

# 851
Връзката с близките на Марто,кога я дадоха или няма да има такава?

# 852
Слаб сезон. Напрягат ме яко.

# 853
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре, че дадоха Рълев и Мастагарков в овчите чаршафи да си оправя вкуса от двете примадони и скандала им на махленско ниво. Много ме забавляват опитите на Мастагарчето да мъдри стратегии.

# 854
Сигурно е имало, ама не са я излъчили. То няма смисъл, не са интересни тези разговори.

Общи условия

Активация на акаунт