💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 055
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 930
Мартин е чисто зло. Рядко се случва да няма нюанси, но в него не мога да открия и зрънце на свестно качество. Противен образ.
Гледам Денислава и се чудя как я харесвах в началото! Безмозъчно представяне с джуки, финтифлюшки на главата като лелка от 50те и смешни татуси, а се държи като 3 лева на цяло докато вее байряка на Марто.
Оряшкова също. Пълна липса на гръбнак.
Вики и тя, зомбирна от Марто и слушка и гласува. Браво, добри момиченца, бате Марти няма да ви плюе.
Продукцията, отдавна копаете под дъното! Изгонихте готините Ива, Ситнилска и Цецо да гледаме това?!

# 931
Страх го е Дунев от битки явно, но все пак дали е схванал идеята на 3 фаза от играта - ще му се налага да играе и то все индивидуално!

Така е, но какво да кажем за Виктория и Мария!? То скатаване, скатаване, край няма!
Аз пък бих искала Дунев да победи и да му предложат същата опция като на Благо -да избира племето, с което иска да продължи, но да избере и още един, който да вземе със себе си. Така Дунев и Момчил да подсилят гладиаторите, а Марто истеричката да остане с жените и да се бори за резиденцията 😁😁😁

# 932
То вече се чудят как да вдигнат рейтинга и остават хората със скандали, интриги и тн.... Липсва ми и Гатьо можеше да е директен ама беше пич... става малко Съдебен спор 😅

# 933
То вече се чудят как да вдигнат рейтинга и остават хората със скандали, интриги и тн.... Липсва ми и Гатьо можеше да е директен ама беше пич... става малко Съдебен спор 😅
Те при Мартин скандалите са нескончаеми. Първо с Виолета,  после Благо, сега Дунев. Вече ми е омръзнало едно също да слушам. И като каже "Номинирайте ме", с ясното съзнание, че никой няма да посмее. И после дежурното- аз исках, но племето не ми позволи.

# 934
  • София
Страх го е Дунев от битки явно, но все пак дали е схванал идеята на 3 фаза от играта - ще му се налага да играе и то все индивидуално!

Така е, но какво да кажем за Виктория и Мария!? То скатаване, скатаване, край няма!
Аз пък бих искала Дунев да победи и да му предложат същата опция като на Благо -да избира племето, с което иска да продължи, но да избере и още един, който да вземе със себе си. Така Дунев и Момчил да подсилят гладиаторите, а Марто истеричката да остане с жените и да се бори за резиденцията 😁😁😁

Виктория беше номинирана и не реагира като Дунев.
Мария никой не я номинира, какво трябва да ги набие ли, за да я номинират?
Момчил беше много пъти номиниран - прие го нормално, с единствено изключение, когато Мудева го нарече лицемер и поиска обяснение - не за номинацията, а за определението.

А Благо получи това на капитанска елиминационна, не на стандартна такава.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 11:32 от gg__

# 935
Мастагарков го вземат на подбив за гасенето на лампата. Как е "наложително" Рълев да стане, пък после ще му обясни защо😄😄😄😄.
🎪Авария под завивката, Мастагарков не смее да се отвие пред камерата... 😂😂

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 00:50 от cool_style

# 936
  • При семейството си
Как ли е станала тази “авария” пред толкова много хора и камери
Тази част от Игрите е отвратителна…някакви синхрони, в леглото, на масата, на Реката, пънчето те снимат, при това тенденциозно.
Аз не бих издържала.
В Биг брадър и истински реалити предавания предполагам, че изключват в един момент, че нон стоп ги снимат някакви камери, но тук…

# 937
Защо така рязко е спаднала активността в темата? Дано съботната прожекция вдигне настроението малко, че като гледам.. Broken Heart

# 938
  • Русе
Мастагарков го вземат на подбив за гасенето на лампата. Как е "наложително" Рълев да стане, пък после ще му обясни защо😄😄😄😄.
🎪Авария под завивката, Мастагарков не смее да се отвие пред камерата... 😂😂

Може да е без гащи.Grinning

# 939
За съжаление гледаме най-лошата версия на Сървайвър , а не ИВ !!

# 940
Защо така рязко е спаднала активността в темата? Дано съботната прожекция вдигне настроението малко, че като гледам.. Broken Heart
Защото е много, много скучно. Днес даже не бях вдигнала особено очакванията за “измамата” и бях права - най-тъпото провинение с най-тъпото наказание.
Според мен ще си бият рекордите по нисък рейтинг в близко време.

В събота е Стратимир или Зори, колко да вдигнат рейтинга.

# 941
Добрутру успешни, млади хора!

Еее, като се замисля колко участници отпаднаха и вече им забравих имената.

На първо място искам да отбележа, че никога няма да толерирам наказания с глад.  Rage

На второ място - че никога няма да толерирам наказания измислени в движение. Наказанията да се обявяват в началото на сезона и да стоят написани на сайта през времето на шоуто.  

Трето но не маловажно - като стигнахме 59ти епизод, за трети път гледахме игра!  Битка в която се дебнеш с противника, надхитряваш го ако можеш. Битка в която той като стъпи така, ти имаш (правилна или грешна) ответна реакция.
Останалите 56 епизода - само състезания - бягаш, плуваш, минаваш препятствия колкото се може по-бързо.  Държиш тежести, целиш мишени и т.н. и т.н. Някои състезания са доста интересни - да. Някои от тях бяха нови. Браво!  В състезанията просто натискаш колкото можеш. Противника си бяга в неговия коридор. Всеки се бори с часовника, кантара или там какъвто е измерителя.

Но друго си е чара на истинската игра когато застанеш очи в очи с противника и "процесора" ти трябва да щрака всяка секунда и да променя тактиката веднага щом противника направи ход.  

Затова тези анкети питат "Има ли игрови елементи?" и  "Дава ли се на участниците  възможност да мислят".

# 942
Защото е много, много скучно. Днес даже не бях вдигнала особено очакванията за “измамата” и бях права - най-тъпото провинение с най-тъпото наказание.
Според мен ще си бият рекордите по нисък рейтинг в близко време.

В събота е Стратимир или Зори, колко да вдигнат рейтинга.

Може би ще изпидират Мартин при Гладиаторите след кастинг битката. 😃

# 943
Обаче ето, че Мартин не помисли стратегически- ако Дунев се изправи срещу гладиатор и Момчил му спечели предимството, Момчил ще залага на кастинг битката и вече има идеи как да се разцъкат интересно нещата- Мартин при гладиаторите и подобни. Сто процента Дени и ко. въобще не го измислиха това в стремежа си да сипят на Дунев (който си ги заслужи, но това е друга тема). Или много бързо забравиха, или решиха, че щом досега не са дали такава възможност,  няма и да дадат

# 944
За съжаление има и други председатели на спортни федерации с Дуневия интелектуален капацитет. 

Марто не се държи по-най добрия начин, но е с класи над Дунев.
Към критиките ще кажа - смешно е от една страна да обяснява, че "всичко е игра", а от друга страна да нарича Дунев "лицемер".  И ако Радо е невидяният досега български политик, то Марто е точно обратното - многократно вижданият от всички нас типаж.

Всъщност гледахме една осъпунена версия на нещо много просто:
-  Дунев се възгордя от единствената си победа
-  Дунев се изцепи как "играта сега почвала", ще реже глави и прочие нереализируеми глупости.
-  Дунев направи отчаян, слаб опит да скара коалицията. (Плюса е - по-добре отчаян, отколкото никакъв).
Казвам слаб, защото ако Марто беше на негово място, опитът пак щеше да е доста безнадежден, но щеше да е по-силно изигран и съответно с по-големи шансове.
-  Опитът се провали.   
-  Противникът можеше великодушно да го похвали "Е, поне опита" и с усмивка да го прати на елиминация, вместо да подскача като ощипана мома и да го нарича лицемер. Нали е само игра!

Общи условия

Активация на акаунт