💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 046
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Sofia
Елвиса вече беше на елиминационна, която загуби, но е още в играта. Не се сещам за друг такъв.
Аз ако участвам в момента, бая ще се замисля да го пращам отново. И то на такава висока за мен цена. По-скоро ще си правя пас, ма по-тайничко така и с някви приемливи доводи за пред всички останали.

# 1 021
За мен С5 за топ 3 са ми Рълев, Момчил и Мастагарков. Надявам се Момчи да спечели.

Гарганела в тема 9 на С4 въздишахме по Гого и неговите постижения и представяне на терен. Голяма любов се лееше. Май тогава отпадна и Мариела. Но и в тема 9 на С4 имаше много метла. Иначе бяха над 300 страници.

С5 е с повече мнения, защото има много, много интриги между участниците.

С3 беше доста слаб. Паулина ми лазеше по нервите. Елизабет беше като бодигард на Андрей.
Елизабет е най-богатият играч от всичките 5 сезона.
Както се очертава Момчил ще бъде с най-много победи във всички сезони до сега.
Юлиан е лицето на ИВ.
Най-безличен участник, печелил формата - тук се борят двама за първото място - Добрин и Милен.

Всъщност може да се направи статистика между всичките 5 сезона.

# 1 022
За мен С5 за топ 3 са ми Рълев, Момчил и Мастагарков. Надявам се Момчи да спечели.

И аз така. Крум го вкарвам в топ 4. И съм до там. Другите не ги искам в никакви топове.

# 1 023
Малко офтопик, за бившия на Денислава - като гледам що за човек и манталитет, правя изводи за интелекта на Денислава.🙄
Чудно Виолета одобрявала ли го е или го е гонила с камъни. 🤔
И втората чуденка- Рълев как се вписва около нея, с нея🤔
Скрит текст:

Кристиан Кирилов не може да преживее Джулия, съжалява за аферата си с Дени от “Игри на волята”

Актьорът и попфолк певец Кристиан Кирилов, добил популярност като Митака от сериала “София ден и нощ”, все още не може да преживее развода си с певицата Джулия, с която сключиха брак през 2019-а, а през 2023-а окончателно прекратиха взаимоотношенията си.

Той дълбоко съжалява за изневярата си, заради която се е стигнало до разпада на семейството му. “Изневерявал съм от глупост – не е хубаво, не трябва да се прави” – това признание направи Кирилов в онлайн интервю за Ivka Beibe Podcast.  

Въпреки че изпълнителят не влезе в подробности и не спомена никакви имена, за публиката е ясно, че намекът е за аферата му с очарователната Дени, която в момента е сред най-коментираните и атрактивни участници в “Игри на волята”.

Кристиан Кирилов разказва пред водещата на подкаста Ива Иванова: “Случило ми се е с даден човек, който да ме разочарова мен. Заклевам ти се, грам не ми пукаше за този човек. Гледам го сега по телевизията и все едно никога не съм го виждал този човек. Обаче това, че аз съм направил грешка е много по-гадно, много повече боли”.

Веднага след раздялата на Кристиан и Джулия в публичното пространство се заговори, че той вече се радва на нова любов и това е Денислава, която впоследствие влезе в риалитито “Игри на волята” от племето Старейшините.

Връзката им обаче се оказва краткотрайна и именно тези обстоятелства го подтикват той да преосмисли поведението си към бившата си съпруга Джулия, като признава, че съжалява за това, че я е наранил.

По настоящем той се занимава с търговия на луксозни автомобили. Признава, че на ден му пишат по 150-200 жени в социалните мрежи.

“Те виждат за какво става въпрос – колко много коли се въртят, има пари, пък и готин, симпатяга… И по дискотеки като ходя, вече съм съвсем друго ниво. Обаче вечер се прибирам сам… Най-тъпото е, че съм се издънил за някакви глупости, а пък като съм сам, имам пълната свобода да правя каквото си искам, аз нямам желание да го правя” – категоричен е фолк певецът.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 16:17 от cool_style

# 1 024
  • София
Тоя ли се е развел заради Денката? Майко мила! Не че ми промени мнението за нея с нещо Smiling Imp

# 1 025
Чаршафите с агънцата спешно трябва да изчезнат завинаги, че освен ние, зрителите, и участниците като гледам се разнежват от тях и се опасявам, че някой ще вземе да изгори накрая. Да бъдат заменени с такива с черепи, черва, нещо от сорта...

Другото, което трябва да изчезне от формата, е предимството в елиминационните дуели. Откъде на къде някой ще се бори за оставането си в предаването и ще трябва да зависи от някой друг? Нека има предимства в отборните битки, но не и в индивидуалните, и то елиминационни.

И последно - да няма елиминации на капитани (въвеждам този прецедент заради Радо Heart Eyes Satisfied).
Да не са пипнали чаршафите с агънца. Сакън. Те са символ на резиденцията и сплотяват племето

# 1 026
Такъв паприкаш сътвори продукцията, че ще кажа само едно. Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.
Слабе, ще загасим дружно със сок лампата на агънцетата нали?
Други желаещи изгасителки на лампи има ли?

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 15:56 от densi

# 1 027
Такъв паприкаш сътвори продукцията, че ще кажа само едно. Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.
Слабе, ще загасим дружно със сок лампата на агънцетата нали?
Други желаещи изгасителки на лампи има ли?
Участвам в кастинга само за Димо. Дали си има агънца?

# 1 028
  • Sunshine state
Ако Момчил беше похарчил и жълтица за Дунев, щеше много да ми падне в очите. Не заслужава! Ни за Мартин, ни за Дуньо. И двамата са ми анти. Добре, че не му пада и на нивото с дребните му заяждания. Денислава освен да прави физиономии и да се мазни на Мартин, дали умее друго?
Много неприятна и тя като майка си. Останалите придворни на Марто изобщо не заслужават коментар, защото са едни безгласни букви през целия сезон и си ги мотаят както искат. Телешкият поглед на Михаил вчера и обърканите брътвежи на Оряшкова говорят много. Laughing

# 1 029
Това с чершафите с глас ме разсмя 🤣🤣🤣🤣🤣
Чаршафите с агънцата спешно трябва да изчезнат завинаги, че освен ние, зрителите, и участниците като гледам се разнежват от тях и се опасявам, че някой ще вземе да изгори накрая. Да бъдат заменени с такива с черепи, черва, нещо от сорта...

Другото, което трябва да изчезне от формата, е предимството в елиминационните дуели. Откъде на къде някой ще се бори за оставането си в предаването и ще трябва да зависи от някой друг? Нека има предимства в отборните битки, но не и в индивидуалните, и то елиминационни.

И последно - да няма елиминации на капитани (въвеждам този прецедент заради Радо Heart Eyes Satisfied).

# 1 030
Това за Рълев и Дени няма шанс да е вярно според мен. Нито Дени би го харесала него, нито той нея Grinning Grinning  даже направо е малко смешно като си ги представя 1 до друг

# 1 031
Гледайки поведениято на зрелия 50-годишен Дунев, никак не ми е трудно да оправдая младостта и глупостта на Дени, още по-малко пък на Мишо.

Намирам аршафите на агънца за доста сладурски, но почвам да се притеснявам за Рълев. Един от малкото случаи, когато имаше притеснение в сините му очи, беше сутринта след първата нощ с Мастагарков. Снощи пък това, че Мастагарков не можел да стане и да угаси лампата. Дано ни изяснят довечера историята.
Иначе не виждам защо да не е имало нещо мимолетно между Дени и Рълев. Човещинка е, по хората ходи.

ПП Аршафите да се чете като чаршафите.Simple Smile Не че някой няма да е разбрал, ама...

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 20:05 от Блу

# 1 032
Гледам анкетата. 1 място безапелационно - Момчил. 2 място Рълев - едва, едва. И идва 3. Все ми е тая. Като разликата с Мастагарков (4) е фотофиниш.
Дано я видят и продукцията. Дъно на дъната.
Да идва Съединението. Да се избиват Виолета и Мартин с Мастагарков и да се слага край.
Дунев победител. Какъвто сезона, такъв и финалиста.

# 1 033
При цяла свободна резиденция и поне няколко свободни стаи Мастагарков се наврял да спи на едно тясно легло с Рълев с чаршафи на агънца.
Малко множко ми идва това, отделно уж в коалиция с Крум, а все покрай Рълев, не хлъзгав ами мнооооого хлъзгав. Ненапразно е било това отношение на ВСИЧКИ в другото племе към него.

# 1 034
Като стана въпрос за Денислава и Виолета, понеже все се пише как била дъщеря на майка си и т.н. Денислава хич не прилича на Виолета. Последната може и да е злобна, но има собствено мнение и няма да бъде жалка притурка към някой друг. Денислава е точно това. Една клакьорка, със скромни интелектуални възможности, неспособна на самостоятелна мисъл. Тя сама си го каза - ако Мартин се махне от племето им, какво ще прави тя, завалийката?!

Общи условия

Активация на акаунт