💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 048
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Такъв паприкаш сътвори продукцията, че ще кажа само едно. Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.
Слабе, ще загасим дружно със сок лампата на агънцетата нали?
Други желаещи изгасителки на лампи има ли?

Зависи за кое агънце става въпрос...
Всъщност, оставям ви агънцата, ще взема лъва аз Innocent

# 1 036
Сега не знам на колко сте години, ама да не окажем повечето овци дето имат желание да гасят лампата на агънцата. Щото аз съм в тази категория

# 1 037
Такъв паприкаш сътвори продукцията, че ще кажа само едно. Искам Рълев да ме гледа лошо, като снощи на колелото, а Момчи да ми се кара и строява в две редици. То и само заради това хвърлям по едно око на игрите.
Слабе, ще загасим дружно със сок лампата на агънцетата нали?
Други желаещи изгасителки на лампи има ли?
Има ,ама към Благо...

.

# 1 038
  • София
Джолева, майтап да става Simple Smile и без това прожекцията не ни вълнува особено...

# 1 039
Сега не знам на колко сте години, ама да не окажем повечето овци дето имат желание да гасят лампата на агънцата. Щото аз съм в тази категория
Sparkling Heart за свежия ти коментар Joy

# 1 040
По мое виждане, Блажко отвсякъде е на левия тротоар.
А, Момчил има хубава усмивка и трапчинки. Смига на Рълев и се усмихна. Ванко му отвърна и той закачливо.
Ех, в едно племе щяха да са Топ.

# 1 041
Ххахахаха, струва ми се, че Рълев няма да има нищо против да си смени мястото под чаршафите на агънца с някоя от вас!

# 1 042
За мен С5 за топ 3 са ми Рълев, Момчил и Мастагарков. Надявам се Момчи да спечели.

И аз така. Крум го вкарвам в топ 4. И съм до там. Другите не ги искам в никакви топове.

Явно сме повече така 🙂

# 1 043
  • Sofia
За разлика от Мастагарков, Рълев хич няма да го карам да се чувства замислен Grinning

Обаче откакто вчера си смигаха върху цилиндъра, все си визуализирам Рълев и Момчил в едно племе/легло )))

# 1 044
И аз взех да се притеснявам за Рълето. Всеки го иска в кошарката, на двама агънце стана. Нали Мастагарков на лайва се изказал, че Иван не обича да му пипат ушите и се обърнал към Денка с тая информация? Smiley
Да не стане като лафа за сестрата...накрая Рълев ще се моли с Денислава да афишират връзката си. SmileSmile

# 1 045
Мен предишната конфигурация на агънцата повече ме кефеше Yum Wink

# 1 046
  • София
Рева! Ще ме съсипете Joy

# 1 047
Сакън! И ако си е крие мечовете под матрака, как да се изнесе от стаята?

# 1 048
Сакън! И ако си е крие мечовете под матрака, как да се изнесе от стаята?
Ми да иде някоя да му пази меча, да не го докопа Мастагарков Stuck Out Tongue Winking EyeRelaxed

# 1 049
Ей как ме замислихте и мен. Направо се притесних какво става с тоя сезон. Май ще се окаже наистина при червеното племе по-готино 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт