💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 587
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Днес от новините за размириците в София... докато прибираха някакъв ранен фен, един от полицаите се обърна. И нещо ми е познат:
Скрит текст:

Той е на всеки протест и сблъсък, където се "изисква" биене, политически, футболни, пазене на Моча. Червената агитка по едно време изкарваха транспаранти против него на мачовете си. Мъжът ми беше ходил на един от мирните и си бяха говорили за ИВ.

# 1 696
То накрая излезе, че от всички племена - Гладиаторите излязоха най-точни. В началото подразниха с техните тъпи приказки, но после доста ми се издигнаха в очите. Там нямаше такива тъпи интриги, каквито гледаме при сините, но с хора като Дени и Виолета какво да видиш, макар че Виолета при Гладиаторите е много по търпима от както беше при Старейшените. Просто там правилно си изигра картите и успяха да матира Крум. (За съжаление).

# 1 697
Моля който ползва инстаграм, да насочи Момчил насам, да го окъпем в народната любов Smile
А мога да се жертвам и буквално да го окъпя Stuck Out Tongue Winking Eye
Присъединявам се към молбата. Пишете му, че тук има много, които го подкрепят.

Интересна ми е реакцията на другите участници в ИВ. Вече са гледали достатъчно от излъченото. Много от моментите са били изненада за тях.

# 1 698
  • Stockholm
Моля който ползва инстаграм, да насочи Момчил насам, да го окъпем в народната любов Smile
А мога да се жертвам и буквално да го окъпя Stuck Out Tongue Winking Eye
От дни стои като първа снимка тази с буретата, където загуби от Рълев. Казва ни индиректно, че не се прави на велик и не иска да коментираме измамата на продукцията. За лични съобщение "секи сам си преценя" какво да му праща, но със сигурност получава много подкрепа. СитЛъв:blue_heart:
Сега ИВ са качили видео от днес на страницата му в Инстаграм. И питат какво мислим за думите на Момчил към Гладиаторите. Еми насочих ги към настроенията на всенародна любов и  тука.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 23:43 от silsto

# 1 699

За Момчил какво да кажа... колкото повече се опитват да го омаскарят, толкова повече му симпатизирам. Щото виждам колко тенденциозно и нагласено е всичко.

👍👍👍

# 1 700
  • софия
Пенелова, за първи път пиша името и', досега една дума не бях написала за нея. Чаках. Е ще замълча и сега.

Честните,   разплакани очи на Оряшкова! И снизходително смигване " Момчи послъгва".
И речта и на отпадане ще е такава - честно  е играла и ще отпадне с достойнство ....
Охххх, Оряшкова, хмммм..... много проветриво между ушите! Допълнено с грешна самооценка и тънкообидност. Изглеждат добродушни хора, но винаги ще ти забият ножа.  С мотив - морални ценности.
Средновековие....
Момчил я уважаваше....

Момчил Василев HeartHeart ,не съжалявай, за тази урок,  Сит Лъв! Ти си умно момче, не се променяй!  Колкото по- нагоре отиваш, толкова по- трудно ще е да  си пазиш гърба Hug

П.п Радвам се да те видя Дяволо Hands V

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 00:26 от freespirit

# 1 701
Аз не знам с какво самочувствие Оряшкова смята че има място сред финалистите. Уважавам успехите и в спорта, но в игрите я няма нито в социялната игра нито на арената.
Като гледам от промото как падат като крушки и двамата с Мартин на халките, а и на останалите елементи в играта са мъка за гледане. Не знам, но мисля че утре битката ще е трагикомедия и ми е все тая кой ще победи, да може и двамата да си тръгнат още по добре.

# 1 702
  • При семейството си
Истината е, че Момчил беше пътник, още когато не заплю Ситнилска пред строя в "телефон-гейт". Ако не е бил и от по-рано даже...

Animal Lion Heart
И не му намери до момента Продукцията цаката?!

"Пътник" в смисъла на това да бъде употребен в сюжета и посмачкан, където им е удобно. Защо да го изхвърлят рано рано, я виж какъв рейтинг им прави!? Екстра си го оползотвориха.
Не гледам епизода, но като чета, Момчил няма никакъв шанс, изобщо не е застрашен да стане пътник тази седмица. Даже за съюзник едва ли ще го вземат.
Какво го отписахте, “погребахте”  и то най-големите му фенове?!

# 1 703
  • Другата България
Понеже Момчил е мислещ човек, според мен не сега е усетил, че Фродо/Тупар ще го сготвят.
Почувствах се замислена за думите, които каза на Мартин/Мастагар/Вила тази вечер, онова, че когато печелят, той е герой, а когато губят - е измамник. И после другото - че ще ги победи, и тримата. Някак им го обеща.
Та, за мен като негов фен ще е огромно морално и емоционално вълнение да видя именно това - как Момчи отстранява и тримата.
Или поне Мартин и Мастагар, куцата Вила ми е все тая кой ще я отстреля.
Вече си мисля, че и с него ще  е същото. Не му е важно да е победителя с ПЕЧАЛБАТА, а това да е моралния победител, доказал, че може честно да отстрани тези, които се подиграха с всичко, което направи за племето, а и за Мастагар в частност. Много ми се иска в тази последна седмица точно това да се случи.
Ще е малко удовлетворение за мен за цялото загубено време, което им отделих, три месеца!

# 1 704
Престараха се и щерката, и майката с подсигуряването на дамски финал.
Виктория и Оряшкова се правят на ощипани девици, ама не пропускаха седенка с Мартин и вървяха като мисирчета по акъла му.
Оряшкова иска финал без спечелена битка. Женски Гатьо.

# 1 705
  • SF
Мисля, че може би Оряшкова ще го бие.

# 1 706
A eто и анкетата за  качество на  епизод 66,   четвъртък, 16-ти

Кликнете картинката.

# 1 707
Как да го бие като тя се пречупи още на съвета? Ако няма и предимство от големите, съвсем си отива. Мудеви да пускат прахосмукачката, стопанката се прибира.

# 1 708
  • Stockholm
Все пак ще споделя една тайна: продукцията не успява да срине Момчил
Много сърца от мен за това инфо:blue_heart:Blue HeartBlue HeartAnimal LionAnimal LionAnimal LionAnimal LionAnimal Lion

# 1 709
Силно се надявам утре Оряшкова да запази малко достойнство и да не посочи Момчил за съюзник!

Общи условия

Активация на акаунт