Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 812
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 080
Уф, да те правят на маймуна … много мило … нищо не си струва !! И то пък една слава … набързо мина и замина Simple Smile

# 1 081
В дългосрочен план той сякаш отнесе по-скоро положителна слава, така да се каже Simple Smile Разпознаваем като Ергена
Ще видим номер 3 как ще се справи. Евгени може съвсем да изпадне в забвение.

# 1 082
И според мен Виктор има само позитиви от участието си. От доста вътрешна информация знам, че почти нищо не е взел от продукцията, НО при старта на предаването имаше 5000 последователи, след това 118000. Започна партньорства, които едва ли щяха да са с него без "Ергенът".

# 1 083
Естествено, че влизат за слава и пари (и мъжете, и жените), не е като да не можеш да срещнеш половинка и по нормалния начин.
Проблемът е като си вътре САМО за това, както се оказа, че е Виктор. И Капитонова 😁

Нани я гледах, че е 91 или 92 набор (не помня), така че разликата с Алек не е чак толкова голяма.

А някой знае ли кои са другите финалистки или кои стигат напред?

# 1 084
  • София
В "загадката" имаше една Маги от Варна, която беше разпозната като другата финалистка. Така ли беше?

# 1 085
Да, Маги Томова - бивша Мис Варна 06. Беше (или още е?) нещо като мениджър на Лаваца кафе на бул.Витоша. Знам с кого ходеше до миналата година и в моите очи е доста смешна. Grinning
Иначе е надута и желае да бъде забелязана, когато влиза някъде. Не очаквам да има фенове и сред гледащите предаването тук, но да видим.

# 1 086
  • Вестерос
Aз знам, че е приятелка на Маги Джанаварова

# 1 087
Не съм чела много назад и не знам дали за Кристиана Манова е писано.Аз знам туй-онуй за нея и ми е противна.Гаджосва се с един от нашия квартал,съсипа му живота (портфейла тоест),разделиха се и бързо се омъжи за друг,та даже и май забременя.Не знам да има дете,така че май нещо лошо се е случило....
"Разчекна се тази" както казваме по нашия край,мъж не можа да намери.....Хлора й дъската здраво,но ще видим как ще се представи в предаването

# 1 088
Хлопа и дъската , защото ..?

# 1 089
Не съм чела много назад и не знам дали за Кристиана Манова е писано.Аз знам туй-онуй за нея и ми е противна.Гаджосва се с един от нашия квартал,съсипа му живота (портфейла тоест),разделиха се и бързо се омъжи за друг,та даже и май забременя.Не знам да има дете,така че май нещо лошо се е случило....
"Разчекна се тази" както казваме по нашия край,мъж не можа да намери.....Хлора й дъската здраво,но ще видим как ще се представи в предаването
Понеже не можах да се сетя за кого говориш, написах името в Гугъл и ми излезе тази статия. После видях, че в списъка от Ергенът имаме участничка ХристиАна, в статията е Христина, но предполагам, че е същата.

Вярна ли е тази история

!!! в линка има неприятна снимка още на първия ред, не отваряйте, ако сте чувствителни

Димитър Динамита, собственик на дърводобивна фирма „Суна 2”, преби зверски

от ревност любовницата си Христина Манова и приятелката й 17-годишната Моника Георгиева.

Скрит текст:
Двете момичета са постъпили в кюстендилската болница след побоя от Динамита.

Христина е с пукната ръка и разбита уста, тя е в шок. Приятелката й е в по-тежко състояние.

Моника е с комоцио, избити два зъби, страшни болки в главата и съмнения за счупен нос. Има и хематоми по цялото тяло, включително в окото - от страшните ритници.

Алкохол и ревност - това са причините за гнева на Терзийски, който той излял върху двете момичета пред очите на съпругата си Силвия, с която били заедно в заведението.

Инцидентът е станал в неделя сутринта около 6,30 часа.

37-годишният Димитър Терзийски пристигнал в заведението със съпругата си.

В заведението била и любовницата му Христина Манова.

„Като ме видя в компания на новите ми приятели, Димитър превъртя от гняв. Три пъти ме напада с юмруци и ритници от ревност. Първия път ме удари в 2,30 ч., после в 4 и преди да пребие Мони, към 6,30, отново ядох бой. Много съм уплашена, защото Димитър се ползва с доверието на Мая Манолова и БСП. Неговият баща е кмет на Шишковци от БСП, двамата дават заедно пресконференции с Мая Манолова. Името на баща му е Климент Терзийски. Той наскоро навърши 60 години. На снимките се вижда кои са техните приятели в полицията и хора, които са на власт. Приятел е и с шефа на горското Бисер Дачев, често пият кафе заедно, това всички го знаят. Димитър винаги се измъква, страхувам се и още не съм набрала смелост да разкажа за случилото се на баща си и да пусна жалба в полицията. Няма обаче да оставя нещата така, просто имам нужда от време, за да се стабилизирам” – разказва Христина и допълва  - „Още не съм готова да отговоря на всички ваши въпроси. Преживявам всичко, което се случва, много тежко и съм на антидепресанти. Особено като видях какво е състоянието на Мони, тя е по-зле от мен, Димитър я преби без причина. Мони му е казвала в очите, че не го харесва и да си гледа съпругата. Мони не позволяваше да имам връзка с него. Двамата взаимно не се харесват. Тя тръгна към тоалетната на дискотеката и той влезе след нея. Вътре я преби от бой с ритници и юмруци, удрял е главата й в мивката. Намерихме я в безсъзнание, а той продължаваше да я рита”.

От интервюто с Христина се разбира още, че връзката й със семейния Димитър Терзийски датира от 1 година. „Запознахме се в същата дискотека – „Джулиани”. После поддържахме връзка във Фейсбук до този момент. Наскоро жена му разбра за нас, а той я излъга. Каза, че не е истина и отрича. Аз поисках да признае и да остане с мен. Поддадох се на чувствата си и татуирах името му под сърцето си. Потресена съм, видях как съпругата му Силвия се смееше на глас, беше много доволна от кървавото меле, което развихри Димитър. На инцидента има много свидетели. От Димитър имам подарък, и то не малък – лек автомобил „Ауди”. Неговото „Ауди” е точно като моето. Колата още е в мен. Сега ще му я върна. Това, което исках, е да избере или мен, или съпругата си. Казах му, че връзката ни повече няма да продължи”, допълни тя.

Другата  пострадала, Моника също е изказала мнение - „Познавам Димитър Терзийски бегло, само визуално, като наш съгражданин, от време на време съм го виждала в дискотеката. В заведението има камери, всичко ще излезе наяве и ще се разбере. Не се чувствам добре, не зная колко време съм била в безсъзнание. Събудих се на пода в тоалетната и около мен имаше хора”. Моника Георгиева тренира борба от 3 години в Спортно училище „Васил Левски” – Кюстендил.

Христина Манова е дъщеря на известен бизнесмен в Кюстендил. Семейството й не знае за нападението.

Скрит текст:
Димитър Терзийски, категорично отрече да е участвал в сбиване в дискотека „Джулиани”.

„Да, действително бях там със съпругата си Силвия. Празнувахме вечерна сватба на наш близък и след това с приятели отидохме в „Джулиани”. Не е имало никакво сбиване. Тръгнахме си сутринта. Викаха ме в полицията, дадох обяснение, но съм нарочен”, заяви той.

https://www.lentata.com/page_7230.html

# 1 090
От цялата история , ако е истина,  останах безмълвна, че жената е седяла и гледала .

# 1 091
Задочно я познавам от около 3 години. Беше приятелка на моя приятелка,после се скараха защото Х. била хвърлила око на съпруга на моята приятелка. Имало е тормоз по телефона,та чак цялото семейство на приятелката ми си смени номерата. Като казвам ,че не е стока,не е.Луда е ,по думите на приятелката ми.
За фактите от статията не знам нищо,просто защото съм далече от нощния и "криминален" живот на Кюстендил. Но със сигурност е вярна информацията и статията.
При нас има една прослойка на обществото (да не кажа утайка),които са вечно в приключения и си мерят.......всичко си мерят!Но,да,смело мога да кажа,според моята ценностна система,този индивид Х.М е най-обикновен бо...лук!Съжалявам за израза и заключението.

# 1 092
  • Sofia
Кои други участнички в Ергена 3 са разкрити?

# 1 093
  • Варна
Кои други участнички в Ергена 3 са разкрити?
Почти всички.
Скрит текст:
1. Виктория Асенова
2. Кристина Добрева
3. Барбара Ибисс
4. *Габриела Иванова (сестра на Памела)
5. Екатерина Тодоров
6. *Габриела Дукова
7. Христиана Манова
8. Киара Маджарова
9. Васка Джурова
10. Валерия Дакова
11. Теодора Добрева (Thea De’Angelis)
12. Надежда (Нани) Вишева (финалистка?)
13. Маги Томова (финалистка?)
14. *Памела Иванова
15. Christina Gorgeous (Горджъс?! 😁)
16. Надя
17. Мартина Симова (липсва акт. 07.09-13.09)
18. Габриела (пожарникарката)
19. Ани Метушева
20. Мария Чекмарева
21. *Йоана Младенова
22. Мария Димитрова
23. Моника Руменова

* Може би са от екипа

# 1 094
Здравейте, ето какво ми изскочи преди малко 😁

https://skafeto.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D … 0E0NWBIs_fnS0xNjg

Общи условия

Активация на акаунт