Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 754
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Melmak
Няма ли да го излъчват по време на самото снимане? Или ще бъде като Ергенът и Игри на волята?

# 1 201
  • Вестерос
Обаче, капките са сега, явно ще са пак неделя, заради брадъра

# 1 202
  • BG-DE
Е, то на ББ сега му започва кастинга, сигурно ще е след месеци, дали пък няма да заменят Игри на волята с него🤔

# 1 203
Имате ли спомен-в някой от първите Вип брадъри, може би втория, трябваше да влязат и 2-3 не вип хора. Даже имаше кастинг, лесбийка май беше една от избраните...Трябваше да стоят изолирани в хотел известно време преди да влязат в къщата. И в крайна сметка не помня какво стана, но май така и не влязоха. Не, че е важно но сега се сетих и ми стана  любопитно дали обясниха нещо тогава.

# 1 204
Денислава от ИВ е пуснала пост в инста.
Загатва, че няма да е активна следващите дни, защото предстои нещо и е тагнала профила на предаването Един за друг.

# 1 205
Е тя вече участваше там 😃

# 1 206
Е кво, ще влезе с майка си ли

# 1 207
Ще влезе да се доизясняват с Рълев в ефир и да бъдат конкуренция на двойката от Сървайвър Grinning

# 1 208
С майка й по бих гледала

# 1 209
Денислава най-добре да приключи с изявите, само се излага.

# 1 210
Според мен ще е нещо като “помощник-водеща”, нали и в миналия сезон бяха трима…🤷♀

# 1 211
Кофти
Защото е по-добре да не говори много много

# 1 212
Да, да. Ако мълчи, минава за симпатична..

# 1 213
Имате ли спомен-в някой от първите Вип брадъри, може би втория, трябваше да влязат и 2-3 не вип хора. Даже имаше кастинг, лесбийка май беше една от избраните...Трябваше да стоят изолирани в хотел известно време преди да влязат в къщата. И в крайна сметка не помня какво стана, но май така и не влязоха. Не, че е важно но сега се сетих и ми стана  любопитно дали обясниха нещо тогава.
Май беше в нормален брадър и влязоха. Елена Ромеле ми се върти като име, но може и да говорим за различни неща.

# 1 214
Има ли спойлери кои са останалите участници в звездният отбор на Хелс китчън? До момента показаха Изабел, Гатьо и Кобилкина. Любопитна съм кой е участникът от кулинарно предаване, спечелил него и още едно реалити.

Общи условия

Активация на акаунт