Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 749
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Вестерос
Казаха, че едното било музикално. Не са казвали, че е печелил кулинарно, а че е печелил две предавания, едното музикално.

Аз се сещам само за Михаела Маринова- Капките и Маскираният певец. Както и Рафи- Капките и Екс Фактор.

# 1 216
Цитат
Любопитна съм кой е участникът от кулинарно предаване, спечелил него и още едно реалити.

Криси на Арти? Участваше в гласът на България, а миналата година в Един за Друг?

# 1 217
Много кратко ми се видя това промо. И имаше само 2-3 момичета в него. Или така ми се е сторило и всички са еднакви.
Миналата година първото промо беше с половината участнички.

# 1 218
Това са разни тийзъри, просто подгряват. Според мен ще има още материал до старта.
Направи ми впечатление как предният клип беше основно с Маги, този - основно с Нани. Ако някой се е съмнявал в инфото, вече трябва да не се 🤣

# 1 219
Dancing stars на Тушев ли е? Какво мислите за участниците?

# 1 220
Натали Трифонова и Неделя Щонова ми харесват. Филип Буков ми омръзна да изскача от всеки ъгъл, иначе му симпатизирам. Дара и Мила Роберт са покъртителни и силно неприятни.
По-скоро ще пропусна предаването и ще гледам само ХК.

# 1 221
В звездния отбор на Hells kitchen отново има жена от ергена

# 1 222
  • София
Коя, да не е Александра?

# 1 223
  • София
Ирина? Тя влезе с подарък - торта за Ерген № 2, визитката й беше заснета в кухнята, говореше за това, че обича да готви.

# 1 224
Лудата Александра пак ли ще се излага?! Ужас!
Има голяма вероятност да е тя, в последните месеци качваше някакви рецепти..

# 1 225
Тези от втори сезон нали имаха клауза в договорите колко време не могат да се появяват в други телевизии? Ако е година след финала, може да гледаме някоя от първи.

# 1 226
  • София
Тези от втори сезон нали имаха клауза в договорите колко време не могат да се появяват в други телевизии? Ако е година след финала, може да гледаме някоя от първи.
Нямат в други телевизии, а че им трябва разрешение. Само, че Тупарев и Вито държат повечето предавания - Ергенът, Хелса, Денсинг Старс, Стани богат. Ергенът май основно Радо Тушев си го води, но няма значение, пак са заедно всички.

# 1 227
Дано да не е Александра , по-непоносима ми е от Капитонова .

# 1 228
Моя позната участва в сезона, който спечели Наско, който готви при Гала. Тя отпадна след 3-4 епизода и беше споделила пред нейна колежка, че готвели едно и също, но шефа ги гонел спрямо личните му предпочитания и най-вече на база на това кой може да създаде шоу и кой не.

Гръмките думи на шеф Ангелов за по-добрият и интересен звезден отбор тази година никак не са верни. До момента не виждам нищо интересно от тях, очаквах по-интересен подбор.

# 1 229
Е то това е ясно, че е на база лични предпочитания.
А не кой може да готви Joy

Общи условия

Активация на акаунт