💛 Януарски бебета 2024 💛 Тема 6

• 35 072
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз по моя кантар съм с 4 кг отгоре за момента, но в последно време имам апетит,  гледам да се ограничавам,.че почнах от много. На мен тонове ми пуснаха още в началото на месеца, сега в понеделник пак - освен ехограф и тонове, и ни 04.12 живи и здрави съм на тонове. Аз като чета и се притеснявам за ГД, понеже бебето върви по-голямо, но пък нито на ФМ, нито следящата ме са споменавили или пращали.

# 151
Аз от кое време се регистрирах за този комплект на Хип, но никой не ми се обади, а никъде не видях изискване за снимка. Да бе, ще си кача детето за една награда. Най-вероятно и вече са свършили.

# 152
Не е нищо особено този комплект на Хип, моят седи почти неизползван отпреди 2г, не съжалявайте.
И аз съм +16кг ...за сега... 🙈

# 153
Аз пък качих някаква снимка на която почти нищо не се вижда от бебка ...по телефона ми казаха,че държат да се вижда името ми на снимката ...а от пуфис получихте ли си памперсите

# 154
С Пуфис нещо не се разбрахме с регистрацията - уж готова,а като опитам да вляза в профила и ми дава грешна парола,като опитам да задам нова не ми праща мейл

# 155
Абсолютно подкрепям, не съжалявайте. Нямам комплекта на хип, ама като пусна някой линка се засилих и аз, прочетох какво съдържа и реално излишна пластмаса. Лъжичка, кутийка - все неща които някъде ще забутам и я ползвам я не.
Това са няколко дреболийки, по-добре да купя каквото ми е нужно от тях, хем ще си ги избера.

Аз имам проблем с ноктите, ужасно се белят и чупят. А аз нямам маникюр, разбирате ли къде е бедата? На практика се чупят много къси нокти, то няма на къде, лющи ми се нокътната плочка, вече ще почне да боли. Изпилвам, отрязвам уж счупеното, но ефект няма. Осъзнавам, че ще е липса на нещо си, но нямам идея какво да правя.

# 156
  • София
Аз на ХИП им качих снимка от 6гс т.е сака с мехурчето. Иначе комплекта не е кой знае какво, но на харизан кон…. Бяха изтеглили и в томболата за козметика и днес си получих пратката. Приятно ме изненадаха. Пуфис, ни вест, ни кост. Когато се регистрирах имаше само 1 размер, та ако пратят ще е такова. Поне памперсите за родилното няма купувам.

# 157
Абсолютно подкрепям, не съжалявайте. Нямам комплекта на хип, ама като пусна някой линка се засилих и аз, прочетох какво съдържа и реално излишна пластмаса. Лъжичка, кутийка - все неща които някъде ще забутам и я ползвам я не.
Това са няколко дреболийки, по-добре да купя каквото ми е нужно от тях, хем ще си ги избера.

Аз имам проблем с ноктите, ужасно се белят и чупят. А аз нямам маникюр, разбирате ли къде е бедата? На практика се чупят много къси нокти, то няма на къде, лющи ми се нокътната плочка, вече ще почне да боли. Изпилвам, отрязвам уж счупеното, но ефект няма. Осъзнавам, че ще е липса на нещо си, но нямам идея какво да правя.
Засилен прием на витамин С и провери съдържанието на йод в урина (в урина, защото в кръв ще хванеш и на бебето стойности), това бях посъветвана аз в 4-тия месец с такива проблеми и по-здрави нокти не съм имала, от както започнах прием.
Желязо, В12, Д предполагам си взимаш.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:40 от upincloudnine

# 158
Момичета, минах и аз днес третата фетална. Бебо е 1700 в 31 г.с. Главично си е и докторката каза, че като цяло шанса да се върти още е минимален, та така ще си е. Няма проблеми със шийката или околоплодните води, отговаря си на седмицата и по коремчето 😊

Направи ни няколко много сладки снимки и сега си ги гледам 🥰🥰

Иначе си записах час за очен преглед и аз, а на 6ти дек ми е другия преглед с АГ.

Пуфис и аз още си ги чакам памперсите, но пишеше 20 работни дни мисля, така че предполагам в началото на другия месец.

# 159
Моите нокти бяха супер меки и се белеха на люспи допреди да забременея. След това, без никакви добавки, изведнъж се втърдиха и вече мога да ги пускам по-дълги, ако реша. Готин бонус Simple Smile
Интересно как различните организми се променят по различен начин.

# 160
Браво Диде супер!
Аз също бях с много чупливи нокти преди да забременея,а сега не са...косата ми порасна страшно много и другото което забелязах веждите ми просто нямат нужда от оправяне...не растат косми...да съм ги оправяла 2-3 пъти до сега...но пък кожата ми е все така суха...с каквото и да се мажа и да правя...и гърдите ми.... ужасно потъмняха и петна има ....

# 161
Аз никога не съм имала дълги нокти, така че изобщо не знам по начало дали си ми са здрави. Но никога не съм и подозирала, че къс нокът може да се чупи!
Приемам тук там вит Ц, ама не вярвам да съм предобрила, пък кой знае.

upincloudnine - ти какво промени, че станаха здрави - йод ли, нещо не разбрах.
Благодаря ти, ще проверя тоз йод в урината, така и така ще ходя за изследвания

# 162
Може ли линк към кампанията на Пуфис Simple Smile

Аз пък качих някаква снимка на която почти нищо не се вижда от бебка ...по телефона ми казаха,че държат да се вижда името ми на снимката ...а от пуфис получихте ли си памперсите

# 163
https://www.pufiesclub.com/
Аз си получих пакета памперси,но повечето ми приятелки още не са

# 164
Аз никога не съм имала дълги нокти, така че изобщо не знам по начало дали си ми са здрави. Но никога не съм и подозирала, че къс нокът може да се чупи!
Приемам тук там вит Ц, ама не вярвам да съм предобрила, пък кой знае.

upincloudnine - ти какво промени, че станаха здрави - йод ли, нещо не разбрах.
Благодаря ти, ще проверя тоз йод в урината, така и така ще ходя за изследвания
С оплаквания бях за много суха кожа и чупещи се нокти, също не съм била с дълги, но такова гадно нацепване на съм имала. По съвет на доктора пуснах изследване за йод, бях в критичен дефицит, правих 4 курса с йод на капки. Също така ми обясни, че ниските нива на витамин С също оказват влияние и върху кератина, а не само върху имунната система, както сме свикнали да го възприемаме (не мога да обясня както той точно го обясни), та засилих и витамин С (по 1000 мг дневно, вече съм на 500 след подобрение) и се оправиха нещата. Може при теб да не е това, не нищо не пречи да провериш, понеже може да зазлее след раждане, ако ще кърмиш. Йод в урина правят в токуда, синево, бодимед.

Общи условия

Активация на акаунт