Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 390
  • 486
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, при планово секцио и прием от предния ден, задължителна ли е клизмата? Как процедират в момента?
Искайте свещичка - дават.

# 241
Здравейте искам да питам раждалите без избор на екип при нормално раждане, плащали ли сте за упойка и колко струва?

# 242
  • София
По спомен 350 или 380 лева.

# 243
Здравейте, има ли някоя сред вас, която е раждала при д-р Мишел Шоайб и ако да, какво е мнението Ви? Благодаря!

# 244
Един въпрос относно така наречените вип стай в Шейново. Бях в такава януари 2023 и съм доволна на 4тия етаж,бях сама и делях баня с още една стая. Питането ми е за стаите по другите етажи как стоят нещата, самостоятелни ли са и как е с баните?

# 245
На долните етажи стаите са за 3ма човека,баните - общи за целия етаж и въпреки това за 3 дни не ми се случи да се засека с когото и да е, докато ползвах банята.

# 246
Един въпрос относно така наречените вип стай в Шейново. Бях в такава януари 2023 и съм доволна на 4тия етаж,бях сама и делях баня с още една стая. Питането ми е за стаите по другите етажи как стоят нещата, самостоятелни ли са и как е с баните?
На 3 ет срещу асансьора са Вип. Към 5-6 стаи с две тоалетни и душ. Чисти и нови са и не се засичаш с никой. Аз бях първо на 4-ти и прозорецът не се затваряше там. Долу стаите повече ми харесаха.

# 247
  • София
Раждах февруари, баните за общо ползване на моменти са леко неприятни, въпреки че има жени, които постоянно поддържат, но това в крайна сметка зависи от ползващите ги за съжаление, като ми се е случвало да отида и да не са си пуснали вода след себе си ... Confounded но ако не си от най-гнусливите се преживява някак, аз лично си носех спирт за тази цел, въпреки че не сядам на седалки извън нас и близко обкръжение, ама след раждането някак ми се наложи, та добре, че се бях подготвила.

# 248
Раждах февруари, баните за общо ползване на моменти са леко неприятни, въпреки че има жени, които постоянно поддържат, но това в крайна сметка зависи от ползващите ги за съжаление, като ми се е случвало да отида и да не са си пуснали вода след себе си ... Confounded но ако не си от най-гнусливите се преживява някак, аз лично си носех спирт за тази цел, въпреки че не сядам на седалки извън нас и близко обкръжение, ама след раждането някак ми се наложи, та добре, че се бях подготвила.
В ДМ има хартия за седалки за WC за еднократна употреба.

# 249
В ДМ има хартия за седалки за WC за еднократна употреба.
Във джъмбо също има даже са много евтини.

# 250

Ето един пресен снимков материал.
ВИП на 3 етаж.
Има 10 стаи, с общо 4 тоалетни и 4 душ кабини.
Аз съм доволна, не са лоши условията. Баните и тоалетните са топ.

# 251
Хаха, аз бях в тази стая, но държа да отбележа, че другите на 3я етаж са по-хубави 😁

# 252
Хаха, аз бях в тази стая, но държа да отбележа, че другите на 3я етаж са по-хубави 😁
Същите са, не са по-хубави.

# 253
Моята беше огледална на тази, но иначе абсолютно същата. Кой ще обзавежда различно? Всичко е правено накуп. Прилични са и напълно достатъчни.

# 254
Не са същите, защото другите легла бяха с по-мек матрак и бяха с ръчен механизъм на повдигане. Освен това имаха тераси, моята стая нямаше.
Обзавеждането беше същото, да.

Общи условия

Активация на акаунт