Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 391
  • 486
  •   1
Отговори
# 210
Какво трябва да носиш в реанимация ли имаш предвид?

# 211
Да, точно. Не съм се изказала правилно Grin

# 212
На практика това, което си изброила, като гащите и превръзките мисля, че ще ти потрябват чак като се върнеш в стаята.
Аз бих те посъветвала и да си свалиш нещо за четене или гледане на телефона хха. Аз зяпах един сериал по Нетфликс 😁

# 213
Аз си носех еднократни гащи и превръзка в реанимация, но докторът ми каза, че чак в стаята мога да си ги сложа, горе в отделението. Иначе си носех и слушалки, за да си гледам/говоря без да преча на другите. 🤗

# 214
Предния път доколкото си спомням след като рехабилитаторката ни показа упражненията и преди да станем ни даде от багажите превръзка и гащи. Сега може да има промени.

# 215
Така беше и при мен. Слагаш гащи преди да станеш. Че иначе ще тече лохии.

Предния път доколкото си спомням след като рехабилитаторката ни показа упражненията и преди да станем ни даде от багажите превръзка и гащи. Сега може да има промени.

# 216
  • София
Прясно,прясно се включвам,родих преди броени дни със секцио.
Секциото мина много спокойно
В реанимация,а и като цяло всички бяха мили,при мен имаше още две момичета, понеже бях била предната вечер Фраксипарин, мислехме да правим секциото към обяд, но почнаха контракции и от последна станах първа.Веднага след това се обадих на мъжа ми, който тъкмо се беше прибрал с думите да се връща и че е вече татко за втори път😁
Видял е бебето и ми е оставил вода и шоколад.Честно казано този шоколад много ме тонизира преди да станем.
  По темата с гащите, аз родих в петък и в събота ме раздвижиха жените в реанимация,показаха гимнастика и станахме.Гащи сложих след като ме раздвижиха, преди това станах с един лигнин между краката.
 Нещото, което забравих за след това беше стика против изпотяване.Потта ми миришеше с извинение много и не спирах да се потя,освен от раждането,в стаите е горещо.
 Първата вечер след реанимация оставих бебето в неонатология, от следващия ден нататък (два дни),бебчето беше при мен.
Силно ви съветвам ако сте с нагласа да взимате бебчето и през нощта, да си вземете вип стая.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 07:36 от *Bubble*

# 217
Бабъл, честито бебе! Как е той? Ти май по - раничко роди, или се бъркам?

# 218
  • София
Бабъл, честито бебе! Как е той? Ти май по - раничко роди, или се бъркам?
Добре си е,вкъщи сме вече 🙂
Роди се в 37 г.с точно.
Миналия петък сутрин в 4.30 просто ми изтекоха водите и в 9ч.8 Мин се роди 2.730 и 50 см.

# 219
Супер, точно навреме си е!

# 220
Здравейте, момичета. Обръщам се към вас с един въпрос, извън темата за раждане. До сега се преглеждах в Шейново при д-р Христо Станков в 3ти кабинет на първи етаж, но днес разбрах, че вече е преустановил работа, каза ми, че някой го замества, но не ми каза име. Бих те ли ми казали, ако някой ходи на преглед име на доктор или просто да ми препоръчате добър гинеколог?
Извинявам се още веднъж, че въпросът ми не е по темата, но се надявам да ми помогнете.

# 221
Здравейте, момичета. Обръщам се към вас с един въпрос, извън темата за раждане. До сега се преглеждах в Шейново при д-р Христо Станков в 3ти кабинет на първи етаж, но днес разбрах, че вече е преустановил работа, каза ми, че някой го замества, но не ми каза име. Бих те ли ми казали, ако някой ходи на преглед име на доктор или просто да ми препоръчате добър гинеколог?
Извинявам се още веднъж, че въпросът ми не е по темата, но се надявам да ми помогнете.
Д-р Вецев от Шейново,завеждащ отделение по рискови бременности

# 222
Каква е цената за запис на тонове в Шейново?

# 223

Аз раждах при Вецев и го препоръчвам, но който и да изберете от там, няма да сбъркате.

# 224

Запис на тонове струва 40 лв. Хубаво е като ходиш за следващ запис да си запазиш час за да не чакаш пред кабинета да те вмъкнат между тези с часове.

Общи условия

Активация на акаунт