Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 386
  • 486
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,  не знам дали други са питали, но ми предстои раждане със секцио н Шейново. Може ли да не нося нощница , а по-голяма тениска, широки панталони или пижама? Има ли някакво изискване за това?

# 226
Здравейте,  не знам дали други са питали, но ми предстои раждане със секцио н Шейново. Може ли да не нося нощница , а по-голяма тениска, широки панталони или пижама? Има ли някакво изискване за това?

Въпросът е дали на Вас ще ви е комфортно да се разхождате само по тениска из цялата болница. Пижами не се препоръчват заради прегледите и дискомфорта от секциото. Предполагам и някоя стара рокля би свършила работа.

# 227
Много правилно.
Ако не си носите свои нощници от там също дават.
По тениска не е прилично все пак..
Сутрин преглеждат .Вечер минават също не е удобно да си със пижама .
Това е моето мнение.
Все пак сама си решавате.

# 228
Аз пък съжалявам, че не си взех "цивилни" дрехи. Нощниците са адски неудобни, а като изключим първата сутрин, за цялото време ме гледаха веднъж, а аз родих нормално и имах епизиотомия. Със секцио не знам изобщо колко ще преглеждат и едни добре подбрани дрехи за мен са най-добрия вариант.

# 229
Аз пък съжалявам, че не си взех "цивилни" дрехи. Нощниците са адски неудобни, а като изключим първата сутрин, за цялото време ме гледаха веднъж, а аз родих нормално и имах епизиотомия. Със секцио не знам изобщо колко ще преглеждат и едни добре подбрани дрехи за мен са най-добрия вариант.
Във багажа за родилното трябва да има и удобни дрехи .повреме на прегледа може със ношницата.След това със удобни дрехи.

# 230
  • София
Нощница трябва.
За панталонки/пижама ще направят забележка, ако ви обърнат внимание.
За секциото също бях с тяхна нощница

# 231
От болницата раздават нощници, дори държат да сте с тях.

# 232
Благодаря много за отговорите. Явно ще трябва да си набавя и нощници. Иначе имах предвид дълга тениска с панталонки или от тези широките панталони,които са като пижами, а не да се размотавам само по тениска. Хубав ден на всички Simple Smile

# 233
Виждала съм родилки с пижами из коридорите - беше ноември, макар и топличко в болницата. Обаче лично на мен след секциото ми бяха неудобни всякакви долнища на пижами и други дрехи с ластици, в продължение на седмици.

# 234
Аз също се преобличах с клин за бременни, който не ми стягаше на операцията, беше ми много удобно.

# 235
Здравейте. Интесувам се дали мога да родя със секцио по желание в болница Шейново или това се прави само с причина там? И те ли предпочитат естественото раждане?

# 236
Някой скоро раждал с планувано секцио? Как протича всичко - кога те приемат, после с бебето най-много ме интересува как стоят нещата. Искам да е при мен и да кърмя. Ако се стигне дотам, де. Ако се обърне следващите десетина дни ще си чакам естествено. 😇

# 237
  • София
Някой скоро раждал с планувано секцио? Как протича всичко - кога те приемат, после с бебето най-много ме интересува как стоят нещата. Искам да е при мен и да кърмя. Ако се стигне дотам, де. Ако се обърне следващите десетина дни ще си чакам естествено. 😇
Има възможност да си е при теб през нощта, няма проблем.
Аз също така направих,подписваш им се в неонатологията само, че си го взимаш.
Аз си взимах от тях и резервна дрешка, защото се е случвало да се намокри (напишка) като му сменям памперса.

# 238
Здравейте. Интесувам се дали мога да родя със секцио по желание в болница Шейново или това се прави само с причина там? И те ли предпочитат естественото раждане?

Не мисля,че някой би ти отказал да родиш секцио. Само трябва да се свържеш с някой от лекарите и да се разберете.

# 239
Здравейте, при планово секцио и прием от предния ден, задължителна ли е клизмата? Как процедират в момента?

Общи условия

Активация на акаунт