Студени крака - топли сърца - ДЕКЕМВРИйски СПАМ (01.12 - 31.12.2023)

• 14 964
  • 374
  •   1
Отговори
# 240
Спите ли? Или вече готвите? Grinning

Аз станах в 6,30 - с аларма, де - листа метох, котки храних, сеги съм работна и закусвам - най-накрая. Взеха и хора да влизат ... добре върви денят. Grinning

# 241
Добро утро.
Аз ей сегинка се излюпих. Stuck Out Tongue Winking Eye Поспах си доволно. По някое време ни чака пазар и после стягане на багаж и утре рано рано газ към свеки. Grinning

# 242
# 243
Аз днес хаймана с приятелка по града и кат се прибрах се метнах да оправим и тн. Готвя сега постни неща. Лежа с Берга. Правих й снимки до елхата, ама голям зор беше. След малко ще правя тиквеник.

# 244
Ние ходихме до български магазин да заредят, ама за утре само едни сарми ще метна, че няма да сме у нас и няма да е постно менюто изобщо. Все тая ми като цяло де, щот ще си имам сарми Grinning
Ако знаете какви боклуци ми липсват и си взимам от българския магазин Joy

Реа, дай да я видим тая беладжийка Simple Smile

# 245
Банда, кво правите?

# 246
опаковам подаръци и давам акъл на половинът как да прави тиквеник

# 247
  • Euskal Herria
Чакам да ми направят и сервират вечерята. За после - ще видим Wink.

# 248
Лоши неща.

# 249
Значи всички сте добре! Успокоих се!
Аз лежиМ по гръб и гледам ТВ.

# 250
  • София
Не дочаках новите чаршафи. Днес си купих.
Много, много щастлива, котката и тя.
И пижамка си взех, готова съм за почивните дни.

Норче, те са организирани от началото на декември! Само ми драсни какъв ти е графикът.

Ужасно ужасена съм колко са изпростели мъжете.
От 27 до 45. Не заслужават даже да им говориш, камо ли повече.

Вече съм се спретнала в леглото. Чудя се да спя ли, да си чета книгата ли?

Малко муцунки от мен
[g[/img]

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 17:48 от Dicewithoutnumbers

# 251
Ох, мамини плюшелки. Heart Eyes
А, Дебелчето къф поглед вади. Joy

Ние вечеряме. Цял ден бяхме айляк и после на тагадък - технически преглед, пазар.
Обиколихме магазинната мрежа. Щото то от едната верига това, от другата онова, само време и пари да имаш, че един ден не стига за обиколки. Джастев купи коледен подарък на колата Joy - радио, че старото отдавна сдаде багажа. Племенницата се отчете с вкусен и красив подарък, ние с парички да си купят със зетя квото им е на сърце. Аз си купих два лака и купих ръчно направени и украсени меденки към символичните подаръци за фемилито. И те така. Grinning

# 252
Мале какви са сладинки всичките Heart Eyes

Аз тепърва ще правя сарми, че Пешо ме сюрпризира, че утре отиваме за обяд, а не за вечеря у техните Rage ще го убия

# 253
Дайсче, благунчета си имаш!

Норче, свиквай със семейния живот!

# 254
  • София
Дебелчето се е разлигавила нещо тази вечер. Много ми се гушка, спи на мен. Обаче как е започнала да хърка Joy , ама млада е още, бре. След месец ще стане на 10 години.
Бабиетито ми сладичко.

Общи условия

Активация на акаунт