Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

• 56 480
  • 477
  •   3
Отговори
# 435
Аз съм с Instant Pot Vortex и винаги ползвам решетката.

# 436
Благодаря на отговорилите за решетката на фраера Simple Smile Явно без решетка е само за тези модели с реотан отдолу.  Малко е неудобно с решетката заради бубунката по средата, ама.. Пробвах веднъж със силиконова форма нещо дс пека, май омлет беше и не ми се получи. Някой друг пробвал във форма, но с фраер с 1 реотан. Кексчета бих искала да пробвам. Иначе сина ми мног харесва солени кексчета във фраера. Нямам снимка, даже и точна рецепта, но забърквам много меко и лепкаво тесто от брашно, яйца, мляко (кисело или прясно), бакпулвер, мазнина и слагам натрошено сирене. Първите пъти доста лепкаво тесто правих, а последно с бъркалките за тесто на миксвра, та стана една идея по-твърдо. Но стават чудесни във фраера. На 180 градуса около 20 мин. Понякога забравям да ги обръщам.  Веднъж сложих в тава във фурната,  за да е по-голямо количество,но не ми харесаха така,както във фраера.  Също и ябълки на 180 за 25 мин. Без нищо. Станаха страхотни, после с една лъжичка направо кусаш, а обелката се отделя. Също си правим често и гръцки питки само с малко кашкавал или като пица с домат и каквото друго има в хладилника. За нула време са готови.

# 437
I

Патладжан с домати и сирене
Bake 175° 20'

Моля за подробна рецепта.

# 438
Печен патладжан, нарязан (от фризера),  Натрошено сирене , Сушени домати (накиснати), Чесън накълцан, Зехтин, Риган, Сол. Всичко смесено в купа, изсипвам в тавичка и отгоре заливам с пасирани домати, овкусени с пипер, сол и зехтин

# 439
Здравейте, може да сте коментирали но да питам: Чушки сиврия на колко градуса и колко минути, ако някой е правил?

# 440
Здравей Елинор, аз пека Сиврия на 200 градуса по около 5 минути на страна.

# 441
Направих скоро много сполучливо ястие, не помня откъде видях рецептата: бланширах лозови листа за минута, сложих върху лозовия лист за основа резенче домат, върху него малка бучка бяло сирене, отгоре зехтин и малко мед. В оригиналния вариант беше и със смлени орехи и се печеше на грил тиган, но нямах и двете, затова сложих в косорито. Много добре се получи.

# 442
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте, може да сте коментирали но да питам: Чушки сиврия на колко градуса и колко минути, ако някой е правил?
на 185 градуса - 15 мин ,не бяха точно Сиврия ,малко по-месести бяха ,така че можете да съкратите времето

# 443
Направих скоро много сполучливо ястие, не помня откъде видях рецептата: бланширах лозови листа за минута, сложих върху лозовия лист за основа резенче домат, върху него малка бучка бяло сирене, отгоре зехтин и малко мед. В оригиналния вариант беше и със смлени орехи и се печеше на грил тиган, но нямах и двете, затова сложих в косорито. Много добре се получи.
Любимото ми сирене в лозов лист Simple Smile не съм се сещала да го сложа във въздушния фритюрник, може би защото на грил тигана става достатъчно бързо.

# 444
Пепчо, явно от теб съм видяла рецептата, благодаря Heart
Днес направих карамелизирани моркови - на пръчици, "обарбаляскани" (обичам тази дума, ще ме прощавате) в зехтин, соев сос, малко горчица и мед. Не мога да кажа на колко градуса и за колко време, защото сменях програмите. Но резултатът е добър.

# 445
  • 1st floor
Cosori правят ли хубави намаления през лятото или трябва да чакам черния петък? Не ми е спешно, но да не изпусна, ако има.

# 446
правят, да в Амазон.де

# 447
  • 1st floor
правят, да в Амазон.де

Не ми е опция. Само от БГ

# 448
Някой измисли ли най-лесната рецепта за почистване на еърфраер?

# 449
  • София
правят, да в Амазон.де

Не ми е опция. Само от БГ

Амазон.де доставят до България, при това - безплатно. Последните ми поръчки куриер от Еконт ги донесе вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт