Нашите second hand находки- тема 49

• 83 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Колко време може да стоят парите във виртуалния портфейл?

Моите виртуални 20 лв стояха 5 години. Ако имате FB с email съвпадащ с регистрацията в Remix, пробвайте да
влезете със FB-вход.

Цитат
обувки от сайта на contour

Взимала съм. Дължината на стелката не съответства на описанието в сайта им. Ако можете да намерите сайта на производителя на обувки, и оттам да проследите размерите.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 15:32 от lana26

# 151
Днес минах през мПулс . Доволна съм.
3 бр сутиени. 2 от тях са на Триумф. По 5 лв всеки. Най- много ми харесва, че са без банели
Скрит текст:
И блуза за мен и дрехи за детето

# 152
Шиковете са сравнително близко един до друг.Два на ул.Искър,почти един срещу друг.После по улицата само напред посока Женски пазар и срещу началото му с будките с ядки,срещу тях е друг шик.На ''Мария-Луиза'' и ''Кирил и Методий'' също един.Още един на ''Алабин''.В маниите не знам как е.Днес бях в една нормална (не тъпият им фюжън),но не обърнах внимание.Иначе винаги има и там.Даже много често битовото е с -50% отстъпка.
Само за още един се сещам, в Надежда, Ломско шосе 166, сложили са -50%.

Иначе днес за 13 лева, от един от магазините около Женския пазар, изглеждаха нови, изцапаното на подметката е, защото ги пробвах Laughing

# 153
  • Бургас
Japp17, страхотна находка. Със здраве да си ги носиш!

Аз вчера се обух за 25 лв от Хумана с ето тези Риекер. Гледах ги още в първия ден на новото зареждане, изненадах се, че ме чакаха.

# 154
Цитат
Днес минах през мПулс . Доволна съм.
3 бр сутиени. 2 от тях са на Триумф. По 5 лв всеки. Най- много ми харесва, че са без банели
Къде е този мПулс,в София ли?

# 155
Не. Русе

# 156
Някой с актуален код за ремикс?

# 157
Те са лични в профила

# 158
Идвам да се похваля, дойде ми поръчката от Ремикс и нищо няма да връщам този път.

Скрит текст:

# 159
И моята поръчка пристигна днес и за първи път ще връщам нещо, едни боти , много ме е яд. Много ми харесват, по описание стелката е 26 см, а реално са 25. Поне другите кецове си отговарят.

# 160
Аз вчера получих тези скечърси за 30 и няколко лева

Онзи ден в Шопмикс се развихрих. Колкото ми е неприятен този магазин като обстановка, толкова ме кефи как на моменти има доста хубави неща.
Скрит текст:
Това е от Хумана. За детето. Всичко беше на 50% намалено
Панталони от Шопмикс
Бяха с оригинален етикет и цена $80. Луди хора, и 8 са им много , но са широки и тънки

Този е много тънък и широк
И едно тефтери от Шопмикс. По 1.50 бройката. До скоро ги продаваха по 8 лв. Явно не е имало луди да ги вземат на толкова пари Wink

# 161
Днес какво работи да се разходя? Най-после почивам и имам време.

# 162
Днес какво работи да се разходя? Най-после почивам и имам време.
Би трябвало всички да са си с нормалното работно време.

# 163
След като момичето от Русе се похвали за находките на триумф, които е открила, реших че отивам на лов точно за това: хубав сутиен. Е, не е триумф, но е страхотен...
1. Сутиен без банели Lindex 1 лев (нов е към 50 лв)
2. Червена блузка 2 лв
Още днес ще ги сложа.

# 164
Къде е този магазин Шопмикс?

Общи условия

Активация на акаунт