Нашите second hand находки- тема 49

• 83 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! До колкото успях да прочета в темата, обсъждат се основно магазини в София. Ако има пишещи от Пловдив, може ли да помоля да ме насочите за такива магазини и в Плодив?
Благидаря и весели празници:))!

# 166
Къде е този магазин Шопмикс?
Русе. Но мисля, че има и в други градове , имат и сайт

# 167
Не сме само от София. В средно голям град  имаме 2 магазина хумана, 2 Мпулса, 1 мания, 2 мъпет мага, 1 шано, мисля че имаше и шопмикс някъде и още разни дребни и незнайни.

# 168

Здравейте! Проявявам интерес към черните обувки. Ако имате опция за връщане би могло да ми ги препратите. Цената им каква е?

# 169
Върнах ги вчера. Следете в сайта

# 170
В София е на бул. Ал. Стамболийски 143Б.

# 171
Здравейте,аз не съм живяла в Пловдив 8 години,защото живея в чужбина,но мисля,че Фрея до Тунела и Мания в Халите и Централна поща още си стоят,има също и много магазини на Хумана в града.
От по-малките магазини си спомням един до В и К до четвъртък пазара,но не знам дали съществува още.

# 172
  • София
ЧНГ, много истински находки пожелавам.

Минавам да кажа, че в Мания има 40% на бельо. Купих 3 чисто нови сутиена с етикети Триумф и 1 Ласкана по 16-17 лв. Рай за мен т.к съм малка обиколка и голяма чашка и винаги е много трудно да си намирам, но за 17 лв… не се колебах.

# 173
Днес дали ще работят

# 174
# 175
Така и предположих Wink
Днес няма да се харчат пари Wink

# 176
ЧНГ! Здраве и късмет за всички!
Оказа се, че съм изпуснала настоящата тема и се извинявам, ако някой вече е публикувал календара за януари на Мания-Димитър Петков-София
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 19:26 от denyil

# 177
  • Пловдив
В Пловдив Фрея на тунела, на Руски им е бутика.
Тракия до Газпрома на Форума има магазин Queen.
В Централна поща Mpulse.

# 178
Русе. Но мисля, че има и в други градове , имат и сайт

Разгледах сайта Simple Smile Доста скъпо продават. В Мания и Ремикс,ако ще е за онлайн -продават по-евтино Simple Smile

# 179
  • Враца
В Четири сезона Враца днес имаше намаление. Взех си туника-рокля и суичер за 5 лв общо.

Общи условия

Активация на акаунт