Магазини Pepco 14

• 97 966
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Iknik, благодаря! Показаните от теб са старите , още от миналата година ги има в магазините. После изчезнаха и пак останаха само пластмасовите. Аз имам сивата и кафявата с ушичките. Сега пак са ги заредили и аз тях видях в двата магазина, но не и новите. Дано скоро да се появят и да има повечко.

# 166
Да ви подшушна,че има неща,които са с намалени цени,но не са етикирани.За втори път тази седмица ми се случва да си закупя артикул,а на касата ни излиза на около -50% .В случая бяха кутия за залъгалка от 4лв на 2лв и това шише  със сламка от 6лв. на 3,50лв .

# 167
Здравейте! Има ли някакъв шанс да се поръча от пепко онлайн понеже не виждам такава опция? Много исках да взема чашата на Скуби Ду, но са свършили отдавна и не карат повече тук.

# 168
  • На изток от Ада
Здравейте! Има ли някакъв шанс да се поръча от пепко онлайн понеже не виждам такава опция? Много исках да взема чашата на Скуби Ду, но са свършили отдавна и не карат повече тук.
не няма шанс, аз на том и Джери исках ....
Вариант е да поискаш тук някой да я търси

# 169
не няма шанс, аз на том и Джери исках ....
Вариант е да поискаш тук някой да я търси

Ох, ами много бих се радвала, ако някой я намери да ми я изпрати, да. Ама нито в моя град я има, нито в съседния и ми се струва, че всичко е свършило.

# 170
  • На изток от Ада
И в Ст Загора нямаше чаши,том и Джери и тази Скуби ду..но това в един магазин

# 171
При нас снощи имаше от чашите, доста.
От Том и Джери със сигурност...
Но незнам дали тези дни ще отида пак..
Но все пак пуснете една снимка, коя точно е желаната чаша..
Може някой друг да я намери и изпрати до вас..

# 172

Ето това е чашата. Много благодаря за помощта! Hands Pray

# 173
Мога да погледна и да пратя, ако намеря.

# 174
  • Асеновград
И аз ако я видя в Пловдив ще я купя и ще изпратя. И тази на том и джери, те бяха две нали?

# 175
Ако някой вземе и прати много ще се радвам. Ще се разберем тук.
Тези на Том и Джери са 2, да.

# 176
  • София
Ах, как харесвам такива чаши! Ще търся и аз. /като малките деца съм Simple Smile /

# 177
Купих чашата на Скуби. Има и 3 вида на Том и Джери. Ето ги. _sunny_, ако искаш и от тях, пиши ми

# 178
  • На изток от Ада
И аз ако я видя в Пловдив ще я купя и ще изпратя. И тази на том и джери, те бяха две нали?
2 са. Уж ..
Тим и Джери аз ги исках

# 179

Някой вече да се е възползвал от намаленията и има ли нещо примамливо 😀

Общи условия

Активация на акаунт