Магазини Pepco 14

• 98 028
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Днес бях в магазина на Оряхово в Сф. Не бях ходила отдавна, но ще ми се да ги похваля, има подобрение в подредбата на магазина. Трябва да сме справедливи все пак.😀 Дано така остане, много по-приятно е!

От известно време е по-чисто и подредено. И наистина има малка положителна промяна в подредбата.
Има един продавач, когато той пренарежда  или подрежда нова стока, около мястото е малък хаос.

# 226
Много празно напоследък в това Пепко...Днес бях в един от магазините,особено на стелажите със стара стока,които са намалени висяха буквално по 4,5 закачалки,при условие ,че могат да се поберат да речем 20 или повече..🤨Дали нямат време момичетата да зареждат нова стока или има друга причина?

# 227
  • София
Здравейте, извинявям се че нахлувам така в темата. Днес взех няквкви водни бомби за вана от регала при касите. Очаквах да излизат сапунени мехурии знам ли, а то оцвети водата розова. Някой взимал ли е и има ли някакъв специален начин на отваряне или си е това? Махнах фолиото и сложих във водата. Продавачката нямаше идея какво прави, а дребния шрифт на опаковката е нечетим.

# 228
Чувала съм за подобни продукти, които май не се разопаковат преди употреба (май опаковката се разтваря в топлата вода)...Тези не съм ги виждала.

# 229
  • Русе
Това са бат бомби. Ползват се за вана. Нещо като солите. Има цветни, ароматизирани, брокатени.. Такива купувахме, когато ходихме в сестра ми в Германия преди 6-7 години. Бяха много нашумели, ръчна изработка. Децата бяха по-малки и имаха мерак да се киснат във ваната
Скрит текст:

# 230
  • София
Вероятно трябва да се надупчи.. като ги пуснах с фолиото нищо не стана, просто си потъна топчето. Те нямаха и много търпение де , накраха ме да махна фолиото и се оцвети водата, но без сапунени мехурчета като на вашата снимка. Малката още ползва корито и им е кеф и на моите сега Simple Smile имам още едно, ще пробвам по друг начин да го отворя.

# 231
  • Русе
Нашите бяха без фолио, щото ги купувахме от магазинче, в което само такова се продаваше и както писах ръчна изработка. Бяха страшно много видове. По спомен струваха 5€. Като ги пуснахме във водата и се разтваряха както ефервесцентните таблетки.

# 232
Дами,в Пепко има ли форми за мъфини (цели или по отделно)?

# 233
  • София
Има. И снимки сме качвали.

# 234
Здравейте, дали някъде в София има налично долното С-Размер

# 235
  • Beyond the stars
Здравейте, дали някъде в София има налично долното С-Размер

Люлин 6 имаше следобяд, че му се чудех.

# 236
Х. Димитър има

# 237
Вчера бях в Х. Димитър и нямаше S-размер, имаше само големи, търсенето продължава Sad

# 238
Днес ходих до магазин, който е по- близо до нас и не е в центъра.  Търсих тениска голям номер, че в магазина им в центъра нямаше. Тук цената беше по- ниска с 1 лв. Забелязали ли сте да има разлика в цената в различните магазини?  И на мен ми направи впечатление, че няма много стока.  Румънци имаше много и децата им крещяха и се гониха. Не ми направиха добро впечатление.

# 239
Зареждат лятното вече , имаше доста намаления на дрехи с дълъг ръкав.
Купих 2 вида чехли за дребният човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт