Магазини Pepco 14

• 98 046
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Има ли в Пепко подобни протектори за тигани. В Кик със сигурност съм виждала, но ми е далече магазина.

# 241
Има ли в Пепко подобни протектори за тигани. В Кик със сигурност съм виждала, но ми е далече магазина.

Да, има. 3 броя в комплект за 3.50 лв.

# 242
А как точно ги ползвате тези разделители?

# 243
Дева, слага се разделител в тигана, а върху него още един тиган, пак разделител, пак тиган/касерола или на каквото искаш да защитиш покритието...🙂

# 244
Благодаря ти, Долче! И аз така предположих, но нямам много тигани и не ми се е налагало да ползвам. Simple Smile

# 245
Не съм виждала такива в Пепко, бих си купила със сигурност. Аз слагам домакинска хартия, за да не се драскат

# 246
Моите разделител са от Кауфланд. Но са купувани в седмици на промоция. Поне в нашия филиал ги няма постоянно в асортимента. В Пепко не съм виждала такива разделители...
Дева, аз имам много тигани, няколко касероли...😅 И съм маниак на тема безупречни и ненадраскани покрития...😆 Моите разделители/предпазители са противоплъзгащи от долната страна.

# 247
  • Русе
В Русе в Пепко няма от показаните разделители. В КиК видях, предната седмица.
Аз не изхвърлям картонените опаковки на тави/тигани, изрязвам ги и ги ползвам за разделител. Ползвам също и... те май се водят подложки за сервиране, от плътен филц. Наслагала съм си и между купите...
Сега се сещам, че и в Икеа има такива разделители.

# 248
В пепко дали има обиколници за кошара?

# 249
Виждала съм да има

# 250
Пепко напуска България ми излиза в Гугъл? Вярно ли е?

# 251
Пепко напуска България ми излиза в Гугъл? Вярно ли е?
Не, австрийският пазар. Четох го преди няколко дни.

# 252
Да и на мен ми попадна статията, но според мен тук в България си е доста успешен бранд и хич не се зачетох.

# 253
  • София/Севлиево
Статията за фалитът се върти из интернет пространството още от преди Коледа(даже май от септември 2023)...

# 254
В статията пише за австрийския пазар, къде видяхте за България или само от заглавието....

Общи условия

Активация на акаунт