Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 82

• 30 069
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
За храна не ми се говори. Постоянно съм гладна. Ама постоянно. И ми се яде всичко.

# 451
  • София
Яж сега ти се е паднало, особено в началото имах чувството, че изгарям всичко, което поема ( а аз нямам бърз метаболизъм), просто не преяждай да не ти е  лошо после, с времето така или иначе глада намялява.

# 452
Не си спомням с първата бременност да съм била така, обаче. Аз по принцип ям много, ама сега минавам всякакви граници Grin

# 453
  • София
То нали знаеш, че две еднакви бременности нямало, щом имаше апетит се радвай, че не ти е лошо, една приятелка не можеше да задържи нищо освен яйца и кисело мляко.

# 454
Здравейте исках да попитам и други мами
Реших да си запиша час при др Луладжиева обаче от супердок го записах как да съм сигурна дали наистина имам записан час. Някой случайно да е записвал час от там

# 455
Аз съм ползвала много супердок и досега не съм имала проблеми. Ако нещо те притеснява, може да звъннеш да ти потвърдят часът от регистратура или информация, в супердок имат оставени телефони за връзка по принцип.

# 456
Аз съм ползвала много супердок и досега не съм имала проблеми. Ако нещо те притеснява, може да звъннеш да ти потвърдят часът от регистратура или информация, в супердок имат оставени телефони за връзка по принцип.
Благодаря много

# 457
Здравейте исках да попитам и други мами
Реших да си запиша час при др Луладжиева обаче от супердок го записах как да съм сигурна дали наистина имам записан час. Някой случайно да е записвал час от там

Мисля, че трябва да получиш имейл. Също получаваш имейл в деня преди прегледа.

# 458
Ползвам супердок от няколко години, запазвала съм час за различни лекари и никога не е имало проблем. Платформата е супер, дано всички лекари се ориентират към ползването и.

# 459
Отивай на лекар ,че си за антибиотик!!! + 4 парацетамола на ден!
Здравейте, момичета! В 10 г.с. съм и лепнах грип. Имах температура за около 13-15 часа, след което я свалих и останах само кашлица. Температурата ми през по-голямата част беше между 37.3 и 37.7, но за 3 - 4 часа имах и около 38.5-7 Sad Четох, че с Т над 38.5 в първия триместър има шанс за вродени дефекти или преждевременна загуба на плода. Някой минавал ли е през подобна настинка и след това всичко да е било наред?
Благодаря ви предварително.

# 460
Какъв антибиотик за грип?

# 461
Отивай на лекар ,че си за антибиотик!!! + 4 парацетамола на ден!
Здравейте, момичета! В 10 г.с. съм и лепнах грип. Имах температура за около 13-15 часа, след което я свалих и останах само кашлица. Температурата ми през по-голямата част беше между 37.3 и 37.7, но за 3 - 4 часа имах и около 38.5-7 Sad Четох, че с Т над 38.5 в първия триместър има шанс за вродени дефекти или преждевременна загуба на плода. Някой минавал ли е през подобна настинка и след това всичко да е било наред?
Благодаря ви предварително.

Но аз вече нямам температура и се чувствам добре. Антибиотик не се ли изписва при продължителна и постоянна температура? 😔

# 462
Антибиотик се изписва когато вирусната инфекция премине в бактериална инфекция. Дано да няма следващ път, но при съмнение за задълбочаване на вируса, се пуска ЦРП.

# 463
Здравейте, от известно време имам болки в червата , днес като се изходих по голяма нужда имаше малко кръв , утре съм на преглед при аг , да изчакам ли или трябва да направя нещо веднага?

# 464
Здравейте днес разбрах че съм бременна имам два положителни теста. Шока  е голям не е планирано. Над 40 г съм с едно детенце и проблеми с брака. Още не знам къде се намирам закъснява ми около седмица и аз реших че сигурно  ме хваща менопауза. С две думи малко съм в шах още не съм сигурна какво да правя но поне ми кажете че съм забравила кога да мина за пръв преглед при доктора отделно съм и с Хашимото и не съм се изследвала поне от година. В момента съм и болна та чакам първо да се пооправя …..

Общи условия

Активация на акаунт