КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Още преди да започне Кой да знае, когато обявиха, че ще има и двете предавания, предположих, че ще са едно след друго. Няма логика да държат две еднакви предавания, при това едното, започващо извън тв сезон. Предполагам, че Кой да знае може пак да го пуснат като пълнеж между някои сезони.

Аз харесвам Милица, понякога наистина малко прекалява, но има знания.

# 226
  • София
Още преди да започне Кой да знае, когато обявиха, че ще има и двете предавания, предположих, че ще са едно след друго. Няма логика да държат две еднакви предавания, при това едното, започващо извън тв сезон. Предполагам, че Кой да знае може пак да го пуснат като пълнеж между някои сезони.

Аз харесвам Милица, понякога наистина малко прекалява, но има знания.

Да не я сложат нея на другия отбор. Grinning

# 227
Кадиев и Кедъра ще бъдат капитани в Аз обичам България. Току-що имаше репортаж в обедните новини.

# 228
  • Разпиляна във въображението
Да, видях, а и водещата не я търпя...

# 229
От къде го изкопаха тоя неприятен Кедър...
И Сърчаджиева не я харесвам.
Не съм въодушевена.

# 230
До колкото дочух, ако е вярно, след края на пролетния ефирен сезон отново ще пуснат "Кой да знае?". Но дано добре да направят програмата, че да го има и това предаване през пролетния ефирен сезон. Но ме съмнява, като знам какви предавания ще дават по БТВ.

# 231
Между другото,не е никак лесно да се измислят точно такива въпроси,като в "Кой да знае". За разлика от други предавания като "Последният печели" и дори "Стани богат"...

# 232
На мен ми харесва предаването.
Случайно загледах повторенията по btv comedy. Според мен Сашо Кадиев се справя като водещ. Харесват ми и капитаните на отборите как разведряват обстановката.
Харесва ми, че предаването подтиква към логическо мислене.

# 233
  • София
Между другото,не е никак лесно да се измислят точно такива въпроси,като в "Кой да знае". За разлика от други предавания като "Последният печели" и дори "Стани богат"...
Ние ползваме въпросите, които са задавани в другите държави.

# 234
Че те да не би да ги измислят? Търсят в нета разни клипчета и понеже (както беше вече уточнено) не им пука много много дали е вярно или не, пускат всичко забавно и впечатляващо. Доказателството за това е, че винаги пускат някакъв клип, който явно не са снимали те.

# 235
Ами то предаването е такова, точно за между сезоните - леко и ненатоварващо. Ще се радвам, ако лятото го пуснат пак, че тогава е скука и мъртвило по каналите.
Определено не бих гледала “Аз обичам България”. Попадало ми е преди и не ме е грабвало. Чакам си Стани Богат.

# 236
  • Mediterraneo
Стани богат си го има, къде го чакаш?

# 237
Това са повторения, които съм гледала.
Чакам новия сезон с водещ Ники Кънчев.

# 238
  • Mediterraneo
Повторения?!

# 239
Да, сега епизодите, които излъчват са повторения.

Общи условия

Активация на акаунт