КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Да, това, което в момента излъчват по бтв с Билалов, са повторения. Тази година няма нови епизоди.

# 241
Но снимат или ще снимат нов сезон с Ники Кънчев.

# 242
Да, снимат. Казвам, че към момента няма нови епизоди.

На мен завръщането на Кънчев ми спихна мерака за Стани богат.

# 243
Но снимат или ще снимат нов сезон с Ники Кънчев.
В момента се снима сезонът с Ники Кънчев. Един познат беше тази сряда в предаването, като не съм питала кога ще се излъчва епизодът с него.

По темата - страхотно предаване! С мъжа ми го гледаме с интерес, дано има и следващи сезони. Добра би била идеята да се сменят капитаните на всеки две седмици да кажем. Много харесвам Милица и Пъдев, но малко втръсват.

# 244
Една седмица уж гледах черешката,толкова я и изгледах.Пълно фиаско.Утре май съм тук.Между другото обелих банан откъм дупето уж да ги няма досадните конци.Нищо подобно,пак си ги имаше.

# 245
  • Разпиляна във въображението
Ама стисна ли дупето Simple Smile

# 246
Не зная за стискане на дупетата как стои въпросът, но дали вече някоя дама успя да си отскубне 200 косъма или поне на някоя досадна колежка - в името на красотата и буйните гриви )). Иначе май само това състезание вече следя . Харесват ми въпросите - нормални достъпни , атмосферата е весела и научавам полезни (и не толкова)неща

# 247
Цитат
The eggshell colour depends on the breed of the hen. Generally speaking, white shell eggs come from hens with white feathers, while brown shell eggs are produced by hens with brown feathers.

Цветът на черупката на яйцето зависи от породата на кокошката. Най-общо казано белите яйца идват от кокошки с бели пера, докато кафявите яйца биват снасяни от кокошки с кафяви пера.

https://www.eggs.ca/yourquestions/question/21/are-white-and-brown-eggs-different

Иначе един друг линк споменава, че съвсем логично кафявите кокошки, като по-пигментирани имат и по-тъмни ушни зони от белите. Но това си върви с цялостната пигментация. Като цяло белите кокошки порода Легхорн снасят бели яйца.

# 248
  • Mediterraneo
Ергенинът не се обажда, а булката много приказлива, ама малко тъпичка. Не ми хареса днес епизодът.

# 249
  • Разпиляна във въображението
На мен си ми хареса. За ванилията бях на мнението на Валерия и се изненадах, че се ползва за насърчаване на покупки на дрехи Simple Smile

Финалният въпрос бе толкова елементарен, че ме е яд на Пъдев как се подведе и гласува за третия отговор.

# 250
  • European Union
На мен пък ми хареса. С уговорката, че не съм гледала "Ергенът", но Валерия ми стоеше доста по-добре от Загорова.

# 251
  • София
Никога не съм гледала "Ергенът", но снощните участници ми харесаха. Те гаджета ли са?

# 252
На Пъдев и аз му се чудя за последния отговор, който беше очевидно грешен на този елементарен въпрос.
Също не ми хареса вчерашния епизод.

# 253
  • Mediterraneo
Аз също не съм гледала другото предаване, от Сашо разбрах, че това е Ергенът, момичето е избраницата му. Ако и тя е участвала и е избраницата от предаването, ясна работата. Тъкмо с такъв профил я виждам.

# 254
Предаването си е...каквото, такова. Но момиченцето беше симпатично и като разбрах от къде е чак се учудих, че не е някаква кифла. Иначе гледах малко само, докато вечеряхме и не разбрах много.

Общи условия

Активация на акаунт