КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 979
  • 738
  •   2
Отговори
# 255
  • Stockholm
Изгоря милият Пъдев вчерашния епизод и то напълно осъзнато. Валката е точен пример за това как една миловидна, но за сметка на това изключително ограничена жена, успява да въздейства на видимо интелигентни мъже, завличайки ги в грешна посока. Пъдев се опита на няколко пъти да анализира и открие верния отговор, но Валчето си натрапи мнението, базирано единствено на собствения опит и дефицит в умствения багаж.

# 256
Коя е участничката в отбора на Милица?

# 257
Коя е участничката в отбора на Милица?
Дешка Кротева, по-позната,  като баба Дешка.  Беше нещо , като стопанка в предаването Фермата. Носеше им храна.  Има и къща за гости

# 258
От тук доби популярност баба Дешка. Grinning

"....оти сеага е зима та пичката 'а ти гори е убаво!" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 20:42 от lowkeyyy

# 259
  • София
Много просташко ми се струва днес предаването.

# 260
Нито тъпо е разсъждавал Евгени , нито е говорил глупости, просто е по- обран и стеснителен. А и като знае какъв нездрав хейт отнася, почти година след предаването и нестихващата злоба нашенска, как да се отпусне човека Grinning
Малко криндж ми беше , като гледах синоптичката и Пъдев

# 261
  • Разпиляна във въображението
А аз мисля, че коментарите за Евгени и Валерия, които не са във връзка с прякото им участие тук, не са умесни. Дори в самата тема за Ергенът са "забранени".

Съжалявам Simple Smile , но историята с онзи бръмбар много ме изненада и адски ме разсмя.

# 262
Айде ако обичате да не си прехвърляте хейта от Ергена в тази тема. Където искате си го лейте другаде.

# 263
  • София
BTW. Подкрепям вметките да не смесвате фенските целувки, сълзи и сополи от друго предаване тук. Не искам да засегна пишещи, но толерантността е и възпитание.

Пиша с едно предположение. Все повече (с това предаване) се респектирам от Милица и знанията й (повече от обща култура). Пъдев ми е като "подробност от пейзажа" - трябва да има и втори, ясно. Временните съотборници няма да коментирам.
Възможно ли е самото развитие на игрите да е по сценарий (като знаем чий е екипът)?
По-често Милица е логична, запозната, начетена и се справя (за мен вече) малко НАД това, което мога да приема безкритично: при тия въпроси от "Магаданския университет" (старците като мен, знаят какво е това). Даже, когато налага мнението си в дуета, преобладаващо е права.
Тази вечер (отново весело и непреклонно, но нелогично) тя финишира зле (последния 13-и въпрос), макар да имаше (почти) очевиден логичен отговор. И загубиха в момент - когато зад Пъдев публиката взе да намалява.
Ако всичко е сценарий - без да омаловажавам нейните знания - може би (ако ще и с хвърляне на "чоп") си е определено коя половина да спечели вечерната игра. И това би ми обяснило някои знания на Милица (които евентуално ме усъмняват) "в повече" и доста по-лежерното участие на другия отбор.

# 264
Въпросът с конската сила беше тотално объркан на принципно ниво. Явно не бяха схванали какво се казва във филмчето и бяха написали варианти все за изминат път, а говорим за единица за мощност.

# 265
BTW. Подкрепям вметките да не смесвате фенските целувки, сълзи и сополи от друго предаване тук. Не искам да засегна пишещи, но толерантността е и възпитание.

Пиша с едно предположение. Все повече (с това предаване) се респектирам от Милица и знанията й (повече от обща култура). Пъдев ми е като "подробност от пейзажа" - трябва да има и втори, ясно. Временните съотборници няма да коментирам.
Възможно ли е самото развитие на игрите да е по сценарий (като знаем чий е екипът)?
По-често Милица е логична, запозната, начетена и се справя (за мен вече) малко НАД това, което мога да приема безкритично: при тия въпроси от "Магаданския университет" (старците като мен, знаят какво е това). Даже, когато налага мнението си в дуета, преобладаващо е права.
Тази вечер (отново весело и непреклонно, но нелогично) тя финишира зле (последния 13-и въпрос), макар да имаше (почти) очевиден логичен отговор. И загубиха в момент - когато зад Пъдев публиката взе да намалява.
Ако всичко е сценарий - без да омаловажавам нейните знания - може би (ако ще и с хвърляне на "чоп") си е определено коя половина да спечели вечерната игра. И това би ми обяснило някои знания на Милица (които евентуално ме усъмняват) "в повече" и доста по-лежерното участие на другия отбор.

Напълно споделям, и при мен непрекъснато изскача асоциацията с Магаданския университет Joy И дори сериозно се замислих , тези учени толкова ли си нямат друга работа и нещо важно за проучване , та откриват толкова много глупости .Joy Сигурно ще има някаква полза в някоя област за нещо си . След време , може да открият лекарство "срещу всичко" от откритието, на коя страна пишкат кученцата и по какво си пада бръмбъра едисикаквоморфус , но сега си е забавно

# 266
Добре, де.. само аз ли забелязвам как Милица много си натрапва мнението и не дава на хората да говорят и да кажат… като другия е на различно мнение от нея, тя никога не го слуша.. даже и снощи като бяха на две различни мнения й каза”ще се скараме”… аман направо..

# 267
Тя е капитан, тя решава. Зависи кой е до нея.Имаше една игра с едно момче забравих му името, вентролог, изкара цялата игра и въобще не е поставяла под въпроса отговорите му, а директно ги приемаше.

Пъдев защо го нямаше вчера, тази Стаси ми е много дървена.

# 268
Аз не съм голям почитател на Милица, но в тази игра определено ми харесва. Има широка обща култура, не се страхува да разсъждава, дори ако се изложи, не се притеснява да поема отговорност /то и затова е капитан/. Понякога си личи, че не харесва съотборника си, но не се конфронтира, а понякога са на една вълна.

# 269
Пъдев май на постановка е бил, не разбрах точно. Кадиев нещо подметна в началото, уж снимал филм в Холивуд, после каза, че може и да е на постановка в театъра... Някакъв опит за шега беше, ама малко нескопосано излезе.

Общи условия

Активация на акаунт