КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • European Union
А може би не трябва да сме толкова сериозни и да гледаме шоу.

# 166
Тази седмица почти всички предавания целите ги изгледахме вкъщи. Някои отговори наистина звучат безумно, откъде ли пък са събрания твърденията за тях Rolling Eyes , имаше и тук-там някои отговори, които знаех, т.е. някъде съм чула/видяла. Като нищо може да черпят идеи от книги, статии със заглавия "1001 безумия" Smiley
Днес чак се зачудих дали да не пробвам това с бебешкото олио Satisfied , ама ми звучи мазно, да не стане обратен ефекта.

Дали не е ок, ако им поставят някакво време, че понякога лигнята е в повече. Днес ми се стори, че и водещият без да иска или с желание подсакзваше на отборите.

# 167
Милица ме изтощава 1 час да дърдори.

# 168
И вчера, и днес, на Милица въпросите бяха по-трудни и съответно на Пъдев адски лесни.
Има знания жената, но е досадна и много бъбрива.

# 169
Сашо Кадиев си е на мястото като водещ на това предаване. В преди обед не можех да го понасям, тук ми е забавен.

# 170
Сашо Кадиев си е на мястото като водещ на това предаване. В преди обед не можех да го понасям, тук ми е забавен.
И аз харесвам Сашо като водещ.Предаването е развлекателно и разтоварващо.За по сериозни въпроси, които също понякога са глупави си има Стани богат.И не разбирам хейта към Кадиев и как майка му го бутала напред.Завършил НАТФИЗ и то при Стефан Данаилов.Снима се във филми,сериали, театрални постановки като всички останали артисти.Които също се изявяват като водещи по телевизиите.Но българинът все мърмори и търси конспирации,как еди си кой си е човек на някого.

# 171

И аз смятам, че тук му отива. Обран е, не е дразнещ. Добре се вписва. В Преди обед не беше неговото.

# 172
Още един глас за Кадиев от мен. Аз по принцип го харесвам, включително и сега като водещ на Кой да знае.

# 173
ОК, нека е шоу, нека е забавно, но поне сценаристите да изпипват въпросите. Така дразни.

# 174
  • Разпиляна във въображението
Хич не се връзвам на въпросите. И аз го гледам точно като шоу. Никой не ме дразни. Ни Милица, ни Пъдев, ни Кадиев. Разтоварва ме.

# 175
Аз към въпросите нямам претенции, точно защото осъзнавам, че предаването е предимно шоу, а не тип Минута е много. И Милица, и Пъдев са ми ок.
Само някои гости са ми скучни или дразнещи и оттам понякога целия епизод не ми харесва.

# 176
  • Другата България
Явно дразни единици.
Или го преживейте, или не гледайте - елементарно е.
И мен не ме дразни, както казах - това е шоу, не е състезание за интелектуалци и членове на Менса.
Затова и гостите са така подбрани.
А пък и тук, както и пред ТВ екран аудиторията не е такава, толкова превъзнасяне как нещо не било правилно според нас.....от дивана анонимно “кой да знае“, може всички да се окажем академици....

# 177
Явно дразни единици.
Или го преживейте, или не гледайте - елементарно е.
И мен не ме дразни, както казах - това е шоу, не е състезание за интелектуалци и членове на Менса.
Затова и гостите са така подбрани.
А пък и тук, както и пред ТВ екран аудиторията не е такава, толкова превъзнасяне как нещо не било правилно според нас.....от дивана анонимно “кой да знае“, може всички да се окажем академици....
Ама много точно казано! Големи претенции,голямо мрънкане! Забавлявайте се ,хора! Който иска сериозно предаване,за да провери интелектуалните си възможности да гледа само Стани богат!

# 178
Гледам, че утре пак ще участват съпругата на Пъдев и Маца, само че този път с разменени отбори. Бързо почнаха да повтарят 🤣. Явно свършиха желаещите

# 179
Явно правят по два записа с разменени места. Единият път гостът е при Милица, а на другият запис отива при Пъдев.

Общи условия

Активация на акаунт