КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Приятно, ненатоварващо предаване.Милица и Пъдев за постоянно ли ще са.

# 211
Да, те са като капитани на двата отбора.

# 212
Интересно! Никой ли не гледа?

# 213
  • Mediterraneo
В момента ли?
Вчера много ми хареса Симона Загорова.

# 214
  • Stockholm
Готино е предаването. Човек научава неща по лек и ненатрапчив начин, при това смеейки се. Никой никога не знае отговорите и не се срамува от това  Joy

# 215
  • там където има винаги вятър
В момента ли?
Вчера много ми хареса Симона Загорова.
Да, съвсем различна от това когато беше при Милица. Като че ли въпросите бяха за нея и майка ѝ... мама това, мама онова

# 216
Много харесвам Яна Маринова,но не е за такова предаване...

По последният въпрос и трите отговора са възможно верни... Залагам че само 10% са човешките клетки...

# 217
  • Бургас
Гледам предаването с най-голямо удоволствие и се забавлявам. Милица ми е любимка. Пъдев също е готин.

# 218
  • София
У дома харесваме Милица, а аз й ставам все по-голям фен. Да, малко в повече на моменти (но не знаем дали сценаристите не я поощряват в тези изблици). Слънчев, и явно доста ширококултурен човек.
За дразнещите се - да бяхте гледали тази вечер Черешката с готвенето на Петя Б. (не самата вечеря, но - всъщност - цялото й поведение през седмицата плюс готвенето днес).

# 219
  • Mediterraneo
Тази вечер й беше една от лигавите вечери на Милица.

# 220
У дома харесваме Милица, а аз й ставам все по-голям фен. Да, малко в повече на моменти (но не знаем дали сценаристите не я поощряват в тези изблици). Слънчев, и явно доста ширококултурен човек.
За дразнещите се - да бяхте гледали тази вечер Черешката с готвенето на Петя Б. (не самата вечеря, но - всъщност - цялото й поведение през седмицата плюс готвенето днес).
Че тя Петя Буюклиева, където и да я покажат си е все същата! Никога не си пие хапчетата!

# 221
  • София
Ще спират предаването. На негово място ще излъчват "Аз обичам България". Кадиев ще е капитан.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/16911193

# 222
Тази новина ме разочарова, едно забавно разтоварващо предаване и те да вземат да го спрат.
Изглежда идеята е същата, но с различна тема, но да видим, тази тройка беше в синхрон.
Харесвам Сърчаджиева, но не мисля че има този лек естествен стил и ще може да направи предаването така ненатоварващо и забавно.

# 223
Не мисля,че са спрели "Кой да знае". Просто толкова е бил "лимита" му... "24 часа" пак си измисля интриги...

# 224
Кадиев снощи беше забавен. Дано и като капитан на другото предаване така да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт