Отговори
# 180
👋 Привет 👋
Днес ще ходим на сладкарница със Сехер и Яман. Подсладете и вие деня си

Излезе първия фраг на Кошницата Мурат бей - йок. Трупът на Ясемин - тоже. Куршумът в кого попадна - неизвестно 🤐

# 181
Ново от Халил

# 182
Среднощен привет!

И  днес имаме снимки на Халил

На сета/зад камера/ - с колежките Джансу и Джерен Морай

Днес Serkay Tütüncü е посетил колегите си на сета.
Затъжил се за тях... Фотнал се  с Халил.

И Съла

Пожелавам ви лека нощ с прекрасните Сехер и Яман. Heart

# 183
👋 Привет 👋
Пригответе пуканките, днес ще ходим на кино със Сехер и Яман 🥰

П.п. Съла за сп. Мари Клер

П.п. 2
Фраг 2 Мурат бей прави предложение за брак

Малко на монолог го от карах днес, извинете

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 21:41 от Маргарита Колева 753659

# 184
Здравейте, момичета!

Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя,
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.

Честита баба Марта!
 Желая ви много успехи, щастие, благоденствие и любов!

# 185
Петък
първомартенско утро
Пременено в бяло и червено
и много, много засмяно...

Да разцъфтяват белите и чисти мисли, топлите червени копнежи
на душата!
Да Бъде Пролет в нас!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ПРИЯТЕЛИ!
Да сте бели и червени, здрави, весели и засмени!
Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 186
👋 Привет 👋

Съла на събитие, организирано от Pantene Türkiye и фондацията за подкрепа на жени с рак. На снимките още: Джанер Топчу, Йозге Яиз и сценаристката Сема Ергенекон

И Халил като Мурат бей отново гони вятъра

Много ми хареса текста в YouTube  под тази снимка "Покани ме на сватбата си, любима". Много точно пасва на емоцията му

# 187
Здравейте, момичета!

Момичета, благодаря за пожеланията и чудесните постове!

Цитат
Съла на събитие, организирано от Pantene Türkiye и фондацията за подкрепа на жени с рак
Маргарита, благодаря за новината и новите снимки на Съла!

Още снимки от събитието.

Съла с колеги и с журналистката Айше Арман на събитие на Женска асоциация за борба с рака.

Интервю със Сила Туркоглу на събитието Pantene Heart

Петък е -
вечерта на "Шербета"

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 13:15 от HELEN60

# 188
Здравейте и честита Баба Марта на всички!
Аз да си кажа откровеното мнение за сериала до тук. Бавен и отегчителен. От както има турски сериали гледам този по нова от 12:30, да само тогава, но е достатъчно да имам база за сравнение. Ами....супер е скучен , муден. Да, някой беше споменал тук,че е всекидневен или нещо от сорта и няма как да се случва постоянно нещо, явно просто не е моето. Историята , сюжета ми е ок, обаче това мудно действие, ми не мога да го приема. Няма я тръпката както от другите сериали, които съм гледала. Този ми е по- скоро като индийски сериал. Съжалявам, защото това е тема за фенове на сериала, аз няма да спра да гледам, но определено ми е основно за фон.

# 189
renidimova няма защо да се извиняваш. Аз самата се възхищавам на момичетата, които са гледали паралелно с излъчването му, хем оригиналните серии са по-дълги от международните, т.е. излъчваните по Нова. Признавам си, аз не бих могла, за това и го изгледах в нета. Преди години, когато и аз си седях вкъщи с децата също заглеждах сериалите по ТВ-то и винаги си ги намирах в нета да погледна какво-що 🤭
Ето сега следя Кошницата и вече се надявам да няма втори сезон, защото търпението ми е на изчерпване. Шербета го гледам само с клипчетата в YouTube, защото посоката на сценария не ми харесва. И още един сериал съм загледала, защото е по-различен Червени пъпки, но и за него няма гаранции, че ще стигна до края 😆
И още малко нови снимки от Съла

# 190
Добро утро !
Една чудесна събота ви пожелавам.
И още от Съла на представянето

# 191
Март е вече тук!
Месецът с мъжко име, но по женски капризен.
И усмихнат, и мрачен; и топъл, и студен; и слънчев, и снежен; и бурен, и нежен...
Месец за събуждане и надежди.....

Цитат
Ето сега следя Кошницата и вече се надявам да няма втори сезон,
защото търпението ми е на изчерпване.
След този безсмислен сценарий, едва ли ще имат втори сезон.. Жалко за Халил.
Ще си позволя да ви препоръчам един  стойностен сериал от 8 серии/ на дигитална платформа/ с  Бергюзар Корел, Серкан Алтунорак и Джанер Джиндорук.  

ДИЛЕМА
ЕПИЗОД 1

Превод: varna_2
субтитри: Алексия

ЕПИЗОД 1

https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B0-1 … AZOPe8J8Ttyt.html

Утре вечер очакваме превод на епизод 2.

=========================================

Съла рекламира  колекция  Пролет - Лято 2024 на Hummel  

Рейтингът

Хубава Събота вечер, момичета! Hearts Wine Glass

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 21:45 от HELEN60

# 192
👋 Привет 👋

Да уплътним мрачното време вън с новини оттук-оттам

Някакво напрежение усещам в тези реплики и дуплики. Дано си въобразявам

Халил снощи е гостувал в нощен клуб и е попял на гостите

Очаквам довечера цяла серия да издирват къде е Ясемин и да свършат с предложението на Мурат бей. Нали трябва да държат интереса

# 193
Здравейте! Heart

Честит Национален Празник, Момичета!

==================

Благодаря за новините, Маргарита! Flowers Rose
Цитат
Да уплътним мрачното време вън с новини оттук-оттам
Не намерих новини, но ще публикувам клипчета от гостуването на Халил в нощен клуб WESTRORT
Впрочем, Халил е бил в компанията на Sitare Akbaş/ не за първи път/Та и тя е попяла на гостите.

КЛИПЧЕТА

================================

Неделя вечер сме с "Мръсна кошница" и Халил
В очакване смe на  епизод 22..

ЛИНКОВЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ОНЛАЙН:

https://www.youtube.com/watch?v=h02ncXK7cXA   - работи
https://www.canlitv.mobi/fox-tv-canli-hd-2
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://tr.canlitv.services/foxtv-canli-yayin

Усмихната празнична вечер! Blush Wine Glass

# 194
Здравейте момичета!!!

Честита ви Баба Марта!!!Бъдете живи и здрави,румени,червени и от Бога благословени!

Честит ни 3 Март-146 години от освобождението на България от турско робство!

Наближавайки края на втори сезон все повече се намеква,че Съла ще напусне Боровинката.Отношенията и с Догукан не са както бяха в началото.Догукан е поискал промяна на сценария относно неговата роля,която му докара много критики от феновете.Сценарият се завързва около Нилай,която май измества Дога по екранно време.Майката на актрисата играеща Нилай -Феза Дживилек е Мелис Дживилек-телевизионна сценаристка на турски сериали/Сега и завинаги/.Та май Нилай ще става главна героиня!Просто се вбесявам от това ,ако е вярно!За пореден път талантът отива на заден план ,а връзкарството опропастява хубаво замисленият сценарий в началото.От известна време сценарият куца и е изнервящ и рейтингът го показва.Някои дори мислят,че в началото сценарият е писан от едни сценаристи ,а сега от други..

Възхищавам се на Съла-тя никога не се оплака,а мълчаливо работи и се доказва.Блести на кориците на редица списания,модни фотосесии,козметика,спортни облекла.Изключително изискана,блестяща и стойностно представяща се.

Сега за Халил снощи е попял,ама доста посредствено .На живо пеенето му е малко казано зле,дори и с певицата до него.Явно се забавлява,но пеенето........Сериалът му посредствен,пеенето също,но голямата му фенска аудитория го е накарала да се вземе много насериозно.Пак ще го кажа единственият му плюс е, че се измъкна от Еманет.На сериал не случи -посредствена работа.Дано филмът,който ще снима през лятото е по-сполучлив,дано има модни фотосесии.За пеенето ...

Докато Съла работи мълчаливо и блести,то Хали купонджия и търси все повече медийни изяви.Както се казва човекът обича да е пред камерите.Искаше ми се да надгради образа на Яман,но с образа на Мурат не му се получава.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 18:48 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт