Отговори
# 150
👋Привет👋

Халил и компания на снимки

Излезе озета и снимките за поредния 20-ти епизод на Кошницата, от Мурат бей ни вест, ни кост ¯\_(ツ)_/¯

Хубава вечер!

1ч. по-късно П.П.
И Съла е споделила снимки с екипа на Шербета

Не я разбирам тази любов на Доа към Фатих и туй то 🤐 Dizzy Face

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 00:55 от Маргарита Колева 753659

# 151
Здравейте, момичета!

Добрината, да бъде винаги с всички нас! Тя , прави живота ни хубав , топъл и смислен !
Щастлив ден със слънце и радост!

17 февруари - Ден на спонтанните актове на доброта

"Добротата се постига едва когато трудните неща се вършат правилно.
Който е постигнал това, може да бъде наречен добър".

- според китайския мислител и философ Конфуций

Снимките са от фотосесия в 𝐒 𝐓 𝐔 𝐃 𝐈 𝐎 𝐊 𝐀 𝐅 𝐀 𝐒 𝐈

Рейтингът......отново е спаднал

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 14:12 от HELEN60

# 152
👋Привет👋
Рейтингът......отново е спаднал

То почна да прилича на турлюгювеч, не на шербет 🙄

И един смешен Халил

Хубав уикенд!

# 153
Добро утро!
Красавец
Ново

# 154
Добро неделно утро!

Неделя е..
Обичам неделите..

Обичам времето..рано сутрин.... да си приготвя кафе.. моето кафе
така както аз го обичам..
Обичам да го пия дълго и с наслада,  усещайки аромата на всяка една глъдка..

Обичам да посрещна утрото с усмивка и с надежда, че най – доброто предстои..
Да, обичам неделите..
Пожелавам ви една безумно красива Неделя..
Обичана и нежна..
Релаксираща и щедра..
Спокойна и споделена..

Добро утро и от Халил! Heart

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Благодаря на azisiq за снимките на Халил от новата му фотосесия!
Ноо, ще направя уточнението..за някои от снимките

На тази снимка, Халит е с мениджъра си

И на тази, .също...

Под тази снимка, Халил е написал:
Още не сме приключили тази вечер✌️✌️✌️✌️✌️
„Срещнахме се отново с братовчед ми години по-късно Simple Smile

До довечера, момичета с "Мръсна кошница"

В очакване смe на  епизод 20..

ЛИНКОВЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ОНЛАЙН:

https://www.youtube.com/watch?v=h02ncXK7cXA   - работи
https://www.canlitv.mobi/fox-tv-canli-hd-2
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://tr.canlitv.services/foxtv-canli-yayin

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:00 от HELEN60

# 155
👋 Привет 👋
Гледах серията. Не беше лоша, дано и рейтингът го отчете, но продължават да заплитат историите. Това има хубава страна - поддържа интереса и все пак, поне нещичко трябва да се разплете. Началните истории вървяха много бързо - убийството, изневярата, годежа и т.н. Имам чувството, че се чудят дали да не приключат с един сезон и затова тъпчат на едно място, та да може бързо да приключат, ако се наложи.
Продължавам да следя. Ако има и други ще се радвам да прочета различни мнения, да обсъдим ситуации, прилики и разлики.

За лека нощ или добро утро

# 156
Добро утро!

Светъл, цветен и спорен да е денят Ви, момичета!
Успешна и ползотворна седмицата, сбъднати да са желанията и осъществени мечтите Ви!

Бъдете здрави, бодри и щастливи!

Цитат
Имам чувството, че се чудят дали да не приключат с един сезон и затова
тъпчат на едно място, та да може бързо да приключат, ако се наложи
,
Маргарита, аз имам същото усещане.
Едва ли ще има втори сезон...с този слаб сценарий.
И публиката едва ли ще бъде убедена да инвестира време и емоции .
Ноо, аз продължавам да следя.

Рейтингът

И за настроение - хубавото ни момиче! Sparkling Heart

# 157
Здравейте!

Няколко дни не съм писала в темата, но успявам да ви следя редовно.
     Момичета, благодаря ви за всичко споделено - информация, снимки, гифки и коментари за сериалите, в които участват любимите ни актьори.
     Аз още тъпча на "Наследство", не съм започнала да гледам "Мръсна кошница", но ме интересува всичко свързано с този сериал.
     Тази сутрин попаднах на епизод 20 с бг. субтитри. Нямах време да погледна дали е автоматичен превода. Пускам линк за тези, които се интересуват. Малко бавно се зарежда епизода, но с търпение нещата се получават.

И една статия от Телеграф за "Наследство". Авторката вероятно не е фен на турските сериали и доста е "пресолила манджата". Не съм съгласна с някои от твърденията, но един различен поглед никога не е излишен.
     Приятно четене за тези, които се интересуват.

ВРЕМЕ ЗА ПУКАНКИ: И те живели дълго и щастливо... ама друг път: Красавицата Сехер и Звяра Яман

200+ мъчителни епизода, в които се гледат и аха да си кажат нещо

Колко дълго може да продължи приказката за Красавицата и Звяра? Сериалът „Наследство“, в който се разиграва точно този сюжет, надмина очакванията. И се превърна в отегчителна сага. Дотолкова скучна и повтаряща се в отделни моменти, че на драгия зрител вече му се иска да гръмне малко герои. От тези, дето предимно се гледат и аха нещо да кажат.
Не това е начинът да се отбележи празникът на влюбените 14 февруари, но той вече отмина. Пък и кой казва, че феновете на турските сериали си падат чак пък по такива бози – сърца, балони, бонбони? Цялата захаросана история на празника, който се опитва да измести нашия Трифон Зарезан, може да ви докара диабет. Затова, напук на цялата тази сладост със заместители, избираме една истинска приказка. Но разказана и пресъздадена по наистина кошмарен начин. По досада и протяжност „Наследство“ се конкурира с „Не ме оставяй“ и „Прости ми“. Действието се развива в толкова тясно пространство, че да те хване клаустрофобия. Бизнесменът Яман Къръмлъ (Халил Ибрахим Джейхан) е абсолютно дърво. Такива като него в училищните пиески играят третото борче вляво. Ролята на Яман му е втора в кариерата, но учудващо, като се има предвид колко сковано и безизразно е екранното му присъствие, актьорът, известен още и като модел и певец, Яман е приет изключително добре от зрителите и този месец за пореден път е посочен като номер едно в класацията на най-харесваните турски актьори.

Опитомяване
Явно дивашкото поведение и ръмженето се толерират и възприемат като форма на мъжкарство, защото милиони жени по света, които се имат за красавици, мечтаят да опитомят Звяра и въздишат по начумерения герой, който лесно се пали, държи се грубиянски и е склонен да троши. Освен това е отмъстителен и злопаметен. Но в същото време паметта му изневерява и за 200 епизода станахме доста пъти свидетели как две кучки сестри го правят на див и щастлив.
Трудно е също така да се повярва, че човек, който спортува опъване на тетива и стрелба с лък, поддържа такава фигура, при положение че се е оженил за отлична готвачка. Е, тя предпочита да глези племенника Юсуф, за когото двамата се грижат. Но през повечето време, когато не му приготвя бисквити, седи на едно диванче в спалнята с насълзени очи и кърши ръце.
На Сехер (Съла Тюркоглу) също не й се получава много добре ролята. Но пък кой би издържал 200-300 серии да рони сълзи. Неслучайно очите на актрисата винаги са кръвясали. А когато не плачи, тя се кокори. Така са й казали – все пак трябва да играе лесно доверчиво до глупост момиче, което има една цел в живота – да се грижи за любимия племенник и да образува нерви на богаташа, у когото се е настанила.

Слугинчета
В това отношение режисьорите Айхан Йозен и Серкан Мут са безмилостни. Всички добри момичета в сериала - Сехер, Неслихан, Кираз, са задръстенячки. И кой откъде се вземе ги прави на маймуни. Освен това имат манталитет на слугини. Но в богаташкия дом всичко е толкова чисто и спретнато, че имат твърде много време за губене. И докато лошите претичват на токчета, за да подслушват добрите на двайсет сантима разстояние, а те нито ги чуват, нито ги виждат, то слугинчетата имат малшанс и всяка тяхна реплика може да се обърне срещу тях. Дори когато мислят на глас, а това им се случва твърде често.
Това впрочем се отнася и за богаташа, който е имал трудно детство и затова инстинктът му за самосъхранение работи. Е, не там, където трябва. Леко обидно за интелекта на аудиторията е, че човек с такива финансови възможности, който ръководи успешен бизнес в няколко държави от кабинета си у дома, има само един доверен служител - Недим, който дори не е счетоводител, а е момче за всичко. Но пък и в полицията работят всичко на всичко четирима души. И един, дето работи като разносвач на чай.

Чайник
В стила на „Красавицата и Звяра“, почти като в анимационния филм, част от второстепенните герои са абсурдни. Например икономът с боядисаната коса, който се върти със сериозно изражение и през по-голямата част от сериала е в ролята на чайника. Този достолепен и безизразен чайник е тънък психолог и експерт по любовните въпроси, посредник между Сехер и Яман, които нямат особено затруднение със заучаването на репликите, защото повечето време се гледат глупаво и мълчат. Като няма какво толкова да си кажат, поне да усетим някаква химия помежду им с интимност. Но не, сериалът е с възрастово ограничение 5+. Интимността се изявява най-много в целувка по челото. А влюбените Яман и Сехер се озоваха само веднъж заедно в леглото – приспивайки племенника Юсуф. На сутринта той се беше измъкнал и това даде възможност да се погледат и в легнало положение. Вероятно заради тази сбъркана реалност в турските сериали репликата „Детето не е от теб“ винаги минава.

Надежда
Кофа ледена вода за тези, които се надяват, че във всичките серии, които предстоят в „Наследство“ (още не сме ги преполовили), приказката ще приключи с „И те живели дълго и щастливо“. На Съла Тюркоглу също ще й писне от Сехер и ще приключи скоропостижно участието си в сериала преди сценаристите да са решили какво да направят с нея. Остава надеждата, че следващата Красавица - Нана Мариам (Нана Стамболишвили), ще има малко повече реплики от Сехер. А дано, ама надали...
Кристи Петрова

# 158
# 159
👋Привет 👋

Ако решат да финализират с един сезон имат възможност в останалите мах. 10 епизода да развият историите на персонажите и всичко да си дойде на мястото. Така или иначе друга комедия този сезон няма, а и от новите проекти никой все още не се е прицелил в неделята. Но в дизи индустрията няма нищо сигурно. Много ми е интересно, когато избират проект, в който да участват, сценария на колко епизода получават артистите. Предвид, че повечето се пишат в движение едва ли ще са повече от три. То си цяло тото да уцелиш печалившия 🤔

От статията по-горе единствената собствена мисъл на авторката е за "третото дърво вляво" 🤐 Всичко останало драгият зрител отдавна е написал на всякакви възможни езици, което значи, че добре се е справила с преписването 😆

Хубава вечер!

# 160
Здравейте ,момичета !
Нека започнем с нещо красиво!

Приятелството им продължава и след работота в Еманет.Празнуват Берен/Чичек/от сериала.

https://www.facebook.com/100027117066064/videos/pcb.161360228278 … 3/715047144146389

Рейтингът ва Боровинката спадна ,но това се очакваше.Заявката в сериала беше да ни покаже една борбена Дога,а в последният епизод май ще се окаже отново бременна от Фатих,отново искаща да се събере с него.По нищо не ми прилича на майка си ,която се е преборила в живота ,отгледала е двете си деца сама и е реализирана жена-директор на училище.Всичко,което Къвилчим е дала като възпитание на Дога е унищожено-тя се отказа да учи за стомотолог,зависима е от Фатих и семейството му,уж се бореше,но нищо не постигна.Разведе се за втори път с маминото синче ,отново е приютена от майка си.Няма я борбената Дога ,която очаквахме.Силно се надявам да не е бременна тя,а Алев и Дога да я прикрива за сега.А това ,че Фатих се омъжва за момиче преспало съвсем скоро с чичо му е нещо недопустимо за нравите в Турция.Да видим Омер ще им каже ли,че е имал връзка с нея.
Сериалът е изграден по реална случка .Но насочвайки го към трети сезон вкарват нови герои и отново намаляват екранното време ,което зрителите очакват с главните участващи актьори.В групите на сериала феновете са разочаровани ,че сериалът става безинтересен и образите на Дога,Фатих,Алев и Нурсема се променят към отрицателно .

За сериалът на Халил не ми се коментира!Не мръдна в рейтинга за 20 епизода-посредствен сценарий ,който основно ни занимава с прислужниците,а Мелиса просто ме дразни с гласа си и актьорската си игра.Това,което виждам от Инстаграм и Фейсбук,е че е прекалено освободена  като държание и в живота и във фотосесиите,които снима.Двойката Медине -Мурат ми допада повече,но не ми е реална.
Забавна игра на Халил ,но не изпъква с този сериал.Единствената му полза е,че успя да се измъкне от блатото Еманет на Назмие и Айхан.

През почивните дни е починала бабата на Халил по майчина линия!
Худа ,сестрата на Халил ни е известила в профила си.

Гледам Еманет по Нова ТВ и много се дразня,че не се изписва името на Съла като участващ актьор .Вечер,когато си го връщам да го изгледам  в обяснението под каналите се изписват Берат и Халил ,а снимката е дори с Нанука и албанеца.Толкова заличиха най-доброто в сериала,но явно това са условията на Назмие-Съла да не съществува в надписите.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 20:24 от Keski1821

# 161
Keski, за Еманет явно зависи от оператора. При мен Съла е изписана, но след Берат и Халил, в този ред. Иначе описанието си е за борбата на младата Сехер и Яман Каръмлъ. Чакам утре, други ден да намерят Икбал и двамата да се отдадат на малко романтика 🥰

За сериала на Халил - смятам, че много добре си е давал сметка, че неговата роля няма да е водеща - името му е пето поред, след трите главни женски роли, след Серкай, сега след Фуркан. Съвсем умишлено е приел роля антипод на Яман за да може да бъде видян в друга светлина не толкова от публиката (тя е недоволна, особено Латинска Америка), а от продуцентския бизнес, от който зависи бъдещето развитие на кариерата му.
Цитат
Двойката Медине -Мурат ми допада повече,но не ми е реална.
Това е причината и аз да продължавам да следя. Не виждам как Мурат ще бъде двойка с домашната помощница и това да не се отрази на бизнеса му, контактите му и пр., особено след последните изцепки на Айлин. А не виждам как изведнъж тя може да му стане ако не равна, то поне независима от него. Мислех, че покрай диамантите, когато и Феяз тъкмо беше загубил всичко трите, водени от него ще измислят някакъв бизнес. Феяз 100 пъти повтори - трябва ми само малко, да започна отначало, а накрая стана шофьор на бившата си жена. Сестра ѝ, по-скоро ще я повлече надолу, отколкото да даде подкрепа, сама никак не я виждам. Някой, други идеи да има?

За сериала на Съла - първото ми разочарование от Доа беше съвсем в началото, при избора на булчинската рокля. Още тогава, когато имаше съвсем минимален досег със семейство Юнал, вече беше забравила, че е дъщеря на борбената Кавълджъм. Малко надигна глава след като повторно подписа с Фатих, но беше за кратко. Силно се надявам наистина да прикрива Алев, защото иначе съвсем ще ѝ скапят образа. Йомер трябва да каже за Гьоркем, но дали това отново няма да го раздели с Кавълджъм. След като е "обезчестил" момичето според традиционалистите следва за нея да се ожени ¯\_(ツ)_/¯

# 162
Здравейте, момичета!

"- Трябва да преболедуваш
 - казваше баба ми - когато си тръгваш отнякъде, от някого, от нещо...
Просто се остави звездата ти да те води. И си запали собствения огън - в теб е.
 Смело, момиче!"
Рая Видинска
* * *
Благодаря ви за всичко споделено - информация, снимки и коментари за сериалите, в
които участват Съла и Халил!

Маргарита, Keski, споделям мнението ви за  двата сериала "Шербета" и" Мръсна кошница", ноо
продължавам да ги следя. И причината разбира се, са нашите талантливи Съла/Дога/ и Халил/Мурат/.

Усмихната и споделена вечер! Heart

# 163
👋 Привет 👋
Докато чакам предстоящите хубави епизоди с Яман и Сехер от Кошницата пуснаха втория фраг - доста обещаващ е, дано не си остане само така 🙄
https://youtu.be/atDVAk-Qm8Q?feature=shared

Ако някой е гледал третия сезон на Наследство може ли да каже защо Недим става предател? Хареса си Нана пък тя не го отрази, или...? Някакви клипчета мернах, но явно е доста протяжно, а хич време и нерви нямам за това.

# 164
Здравейте след полунощ, момичета!

И днес не сме останали без нещо ново от Халил -  снимка от рожден ден,
селфи, както и снимка с колегата си Emre Ercilрта, и... репортаж.

Халил  на рожден ден на артистката Hаnde Subasi.

C мениджъра си Eser и приятели.../всички празнуват РД на Hаnde Subasi/

Журналистите са ''хванали'' Халил на излизане от заведението, в което е партито за  РД
 на Subasi.
Grinning

КЛИПЧЕ

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 02:32 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт