Отговори
# 1 830
Агент, мерси, ще се постарая да спазя препоръките! Там калории не ме вълнуват, три сладки неща ям на този свят така, че ще си го позволя, ако е рекъл Господ! Wink В района на Ковън Гардън ще спим така, че виждам предложения в района! Wink

# 1 831
Ще пусна информацията и тук може да имате тийнейджъри фенове на К-попа и по-точно StrayKids.
Скрит текст:
Сега ми излезе реклама за концерт на Stray Kids в Лондон юни месец. Ако има техни почитатели подробности в скрития текст
Скрит текст:
https://www.bst-hydepark.com/events/stray-kids-14-july/
 Имайте предвид, че билетите ще свършат светкавично, ако съдя по моя опит с концерта на БТС на Уембли 2019 година. Чаках на компютър 4 часа преди да отворят сайта за продажба и едвам успях да купя няколко билета, преди да свършат и това за 40 минути Smiley

# 1 832
Мими, дано ти спасят зъбчето! Мъжът ми вече 10тина години се бори с едно, което искат да вадят, той не си го дава. Отварят, лекуват канали, промиват, затварят. Да видим до кога.

Агент, винаги се радвам на твоите илюстрации. На мен ми действат вдъхновяващо. Откакто имам очи и желание да видя и нещо отвъд собственото си тесногръдие, пробвам. Пробвам разбира се с това, с което смятам, че ще се чувствам добре, без да прескачам границата си, гонейки 50те...
Последните дни така
Скрит текст:
И никак не ме смущава кой как вижда облеклото, обувките, стандарта... Оставям оценките, които ми дават околните за техните им нужди.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 12:24 от Ryna

# 1 833
Само така Ryna!

В София днес е мрачно, прибрахме се вчера от слънчевия изток.

Мими, ще сложа снимка на костюма на Етере малко по-късно, още съм по анцунг и полар

# 1 834
Мими, ще сложа снимка на костюма на Етере малко по-късно, още съм по анцунг и полар
Ок, чакам! Hug
Рина, страхотна си, хубавото тяло е бонус, това е!
Аз съм си заплюла една риза на Етере, но 44 май ще ми е голяма, чист памук, перлени копчета? Имам и жесток сив панталон с широки крачоли от коляното надолу! Отговарят ли си на номерата?
Зъбчето ще го оправят, не било толкова страшно, преди 4-5 години същия спаси зъб с два гранулома и 20 годишна корона!
https://etere.bg/bluzi-i-rizi/sinya-damska-bluza-s-dlg-rkav-besi

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 10:05 от mimi.7299

# 1 835
  • София
Добро утро! Simple Smile

Вчера бях на закъсняло (може би, по-скоро -подранило Laughing) Коледно парти в стил Гетсби.
Реших, че все пак мога и да отида, макар в този проект да познавам неколцина човека. Та... в последният момент, без прическа и нова рокля и в стил..."кой-каквото-имал" отидох! Sunglasses
Бенда беше много добър и съм във възторг от певицата! Пяха много нови шлагери и то много добре! Потанцувах и се забавлявах много добре! Доволна съм, че не се отказах да отида! Blush
Показвам за малко от вечерта -в лицето съм като питка, няма идея защо така са ме снимали....
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 11:42 от kopche

# 1 836
Mimi,
отговарят си номерата, аз техни сака/ризи съм 42, панталони 40/42 - зависи от модела

Копче, добре че си отишла, човек не трябвя да се отказва от хубави изживявания

# 1 837
Mimi,
отговарят си номерата, аз техни сака/ризи съм 42, панталони 40/42 - зависи от модела

Копче, добре че си отишла, човек не трябвя да се отказва от хубави изживявания
Аз имам техни стари неща, но съм отрязала етикетите и не помня кой номер трябва!  Щом ризи си 42, аз ще я взема тази 44, ако не става ще я върна!
Копче, супер си! Блазе ти за купона!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 10:42 от mimi.7299

# 1 838
mimi.7299, не искам да ти чупя хатъра, както се казва, но тази ризка сигурна ли си, че ти харесва, с тези харбали по раменете, мога да се обзаложа, че като я облечеш няма да се одобриш, но пробвай Simple Smile
Иначе марка си отговаря на номерата, по БГ

Момичета, някоя от вас правила ли е рекламация в answear.bg, сложна ли е процедурата, едно яке даде дефект, а е на 5-6 обличания, чудя се да пиша да искам замяна, много неприятно...

# 1 839
Mimi,
с теб сме от един отбор, тия етикети и аз ги режа 😃 и ризата с харбали е много мой модел, имам такива в гардероба

# 1 840
Ели, пускай смело рекламацията. Аз имам успешно връщане след дефект към тях.

# 1 841
mimi.7299, не искам да ти чупя хатъра, както се казва, но тази ризка сигурна ли си, че ти харесва, с тези харбали по раменете, мога да се обзаложа, че като я облечеш няма да се одобриш, но пробвай Simple Smile
Иначе марка си отговаря на номерата, по БГ
Ризата с харбалите ми харесва даже много...точно мой стил! Даже вече я поръчах...Да кача ли снимка с други харбали! Blush Сайта на Етере е страшно обран, какво става не знам...Стилна жена и те така!

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 09:13 от mimi.7299

# 1 842
Етере шият за износ, на сайта не качват всичко, а и реално дрехите им са по-хубави отколкото на снимка.

mtz, пусни малко снимки от тематичното парти

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:26 от Al Georgieva

# 1 843
  • тук-там
Копче, много си красива! Но не си ни най-малко стил Гетсби. Аз бях на такова парти за посрещане на 2020 и доста сериозно приготовление направихме семейно, за да се впишем в това време.

# 1 844
Копче, много си красива! Но не си ни най-малко стил Гетсби. Аз бях на такова парти за посрещане на 2020 и доста сериозно приготовление направихме семейно, за да се впишем в това време.
mtz дай снимка от тогавашното парти. Много обичам да гледам дрехи от тематични купони...!
Оше ми е в главата Агента от Коледното парти, толкова да ми хареса с бялата лисичка!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 11:12 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт