Отговори
# 1 815
  • При децата ми
Мими, все едно гледам моята щерка! Всичките по един начин се снимат! Ръцете, погледа...! Smile Smile

# 1 816
Мими, все едно гледам моята щерка! Всичките по един начин се снимат! Ръцете, погледа...! Smile Smile
Еми правят се на кифли... ! Hug Макар, че моята хич не е, ако изключим, че обича да се мацондри! Ох, стискайте палци да не ми извадят зъбчето, само този зъбар се нави да го прави, двама преди него казаха вадене....

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 21:15 от mimi.7299

# 1 817
Мими, стискам палци и на краката Hug Щерката ти и тя е прелест, но то няма как и да е иначе при такива родители.
Малките така позират, все едно всичките курс за модели са изкарали. Аз до ден днешен съм голям гипс пред камера, нито ръце знам къде да сложа, нито краци на къде да завъртя Joy

# 1 818
  • Sofia
Девойките така позират, изкарват по един курс онлайн 😘 Първоначално ми беше странно, но всъщност е умение, което ние( и всички над 30 години) не владеем😂 И вече много им се радвам.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 11:58 от Vesana

# 1 819
На всички снимки на младини съм
ужас.Реално като правиш селфи знаеш как да застанеш,защото се виждаш.Можеш да триеш на воля, а преди: каквото застанало, такова излязло, и чакаме да проявят лентата Simple Smile)

# 1 820
Мими, стискам палци!
Снимката на щерката я помня и те питах тогава за шапката.

# 1 821
Много харесвам пуФкави шапки, както казва малката кокона у дома, но не ми отиват. Затова си слагам допълнително помпони на всички налични шапки

# 1 822
Днес - клин, маратонки и худи в сиво-черната гама. Започнах си 100-те мили в близкия парк. Супер доволна съм, че се размърдах най-накрая. 9.5 км, утре - повече!

# 1 823
^^^ е, къде ти е мъглата и дъжда! Не лъжи хората, че през Февруари може да имате хубаво време на острова Wink

PS ЧеКа, променяме се, живеейки извън БГ. В сми средата наистина определя повече от избора ни на обувки Simple Smile
За себе си съм забелязала, че драматично ми се е разширило личното пространство и не мога да търпя някой да стои твърде близо до мен вече, а бях един топъл човек на времето и доста американци съм докарала да инфаркт при опит да ги докосна или прегърна при общуване Simple Smile)) В момента инстинктивно се отдръпвам, когато някой ми навлезе в личното и внимавам да не е много очевидно когато съм с БГ или близкоизточни/източноевропейци за да не ги засегна. Защото още помня колко ме беше впечатлила приятелка на мама, която аз помнех като много благ човек, но след 10 год в Норвегия ми се видя твърде сдържана и студена! Та си личи де, това искам да кажа! Другата драматична разлика е, че когато съм бясна и искам да направя страшен скандал ставам ужасно любезна и усмихната (и съвсем леко саркастична) Grinning

Иначе американците ме припознават за рускиня (обърква ги акцента ми, руският ми е първият чужд език), рускоговорящото пространство за "девчонка кавказкой национальности" (да припомня, че нямам капка руска/украинска/чужда кръв, нито съм живяла там), но ММ най-много се впечатли, когато в Унгария почнаха да ме заговарят на унгарски вкл. сервитьорите Simple Smile В Италия също ми се е случвало, но това беше след пазар на дрехи на място, та не се брои! PS А, да, и веднъж насред Кембридж двойка италианци също ме объркаха, но пак - италианска чанта, италиански очила, етц.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:58 от Agent Provocateur

# 1 824
Agent, специално за теб една от съседната улица в 11:45аm.

# 1 825
^^^ е, къде ти е мъглата и дъжда! Не лъжи хората, че през Февруари може да имате хубаво време на острова Wink
Искрено се надявам да могат да имат...нали скоро ще проверявам. Онзи ден един приятел ми изпрати снимка от Лондон, слънчево, 13 градуса. При нас валеше drizzle и беше минус 2. И макароните ще сравнявам, ММ е командировка до 15.01. в Париж! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 826
G&B, ако желаеш би ли разказала за тази инициатива? Извинявам се ако си, а съм пропуснала!

# 1 827
Инициатива на Cancer research UK - Walk 100 miles in February. При регистрация ти изпращат линк с твоя страница, където да събираш даренията  и ти изпращат рекламна тениска. Миналия Септември с приятелка и дъщеря й участвахме я друга тяхна за събиране на средства. Общо около 50 000 души обикаляхме по улиците на централен Лондон. Записахме се и за тази година.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:20 от G&B

# 1 828
Agent, специално за теб една от съседната улица в 11:45аm.
Show off! Grinning Hug Grinning

Мими, сега ще ти потърся няколко адреса, които си заслужават всяка калория и всеки грам захар в Лондон!
Например:
https://www.visitlondon.com/things-to-do/food-and-drink/restaura … -london-tea-rooms
Боже, толкова да го харесвам този град, а баровете му колко харесвам, въпреки, че не близвам бира!

И нещо за стил! Не че да се насладиш на tea tasting  в хубав tea room не е стил!

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 20:02 от Agent Provocateur

# 1 829
Агент, един комшийско-лондонски залез от преди няколко мин.

Общи условия

Активация на акаунт