Кето с Ерменкова

• 26 594
  • 198
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте! Как се закупува режим? Писах и в Инстаграм, но нямам отговор.

# 166
Здравейте! Как се закупува режим? Писах и в Инстаграм, но нямам отговор.

Не се поръчва от инстаграм, а от личния й сайт.

# 167
https://keto-s-ermenkova.com/keto-abonament/
За този ли става въпрос?
Благодаря за вниманието 🙂

# 168
https://keto-s-ermenkova.com/keto-abonament/
За този ли става въпрос?
Благодаря за вниманието 🙂

Да!

Нов режим е пуснала днес Ерменкова, ето резюме:

"Един режим, който всяка година прави хиляди хора щастливи.
 Това е 5то поредно Предизвикателство. Вече е налично в сайта ми за абонамент.
Наложи се да го пусна две седмици, преди днешната дата,
 само са клиенти на Кето с Ерменкова,
за да разделим хората и да успеем с екипа ми да стартираме всички желаещи навреме.
Датата за старт избирате ВИЕ.

Предизвикателство 2025 е 35 дневен Кето режим,
който има за цел да превърне тялото ви в 24 часова машина за изгаряне на натрупани
 нови и стари мазнини. В него е включен подарък 5 дневен Фаст Бърн.
 Дневните калории в режима са 1200, а нетните въглехидратите 15 грама.

Режимът е улеснен до абсолютен максимум с рецепти,
които се консумират няколко поредни дни,
но и много варианти за избор в тях и замяна.
Приготвят се бързо в домашни условия.
Всичко в тях е изчислено в перфектно съотношение калории,
 въглехидрати, протеини, мазнини за постигане на постоянна кетоза.
Състои се в три хранения, които могат да се комбинират помежду си.
Няма периоди на целодневно гладуване. Фастинга може да е 14 часа и нагоре."

От 1200 калории тя дава 15 гр въглехидрати /15*4 - 60кал/ останалите 1140 кал ги разпределя в мазнини и белтъчини.
В режимите си казва,че дава малко повече белтъчини от приетото 1 гр/1,5гр  на килограм. За 65 кг - 65*2-130гр *4 калории -520 калории
Остават  620 калории, за по лесно ги деля на 9.Излизат 68 гр мазнини за деня.

Какво мислите хора?

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 08:00 от mari eta72

# 169
Аз започнах Фаст режим ,някой който в момента е на режим на Ерменкова

И аз си купих фаст режима. Колко смъкнахте с него, ако не е тайна ?

# 170
Здравейте! След Великден започвам кето режим от Дани Ерменкова (закупувала съм 4 различни нейни преди време и си пазя рецептите). Някой дали би ми казал 1 с.л масло дали беше 7 или 14 грама и 1 филийка хляб с колко грама кашкавал се заменя ( основните правила ги помня повечето, но някои съм пропуснала да си запиша)? И също така има ли в момента спазващи режим, искате ли да се активизираме повече в групата или да си създадем чат и да се подкрепяме и споделяме резултати? Blush

# 171
Буболечка, има фейсбук група и чат, в които се обсъждат въпроси по режимите.

# 172
Здравейте,
Някой купувал ли е режим Баланс? Отслабва ли се с него, тъй като не е точно кето както пише в сайта й.

# 173
Всичките и режими са с до 20 гр въглехидрати, има отслабване със сигурност. Сега има нов режим Антиоксидант, в който допуска за първи път 40-50 гр въглехидрати. Според мен се е сетила, че човек си вреди на щитовидната жлеза с режим с малко въглехидрати. Доколкото съм я слушала, тя самата е с Хашимото.

# 174
Здравейте, може ли да качите менюто Ви?
Здравейте !
Аз също поръчах режим от нея, имам ИР и съм много доволна.За 1 месец и половина успях да сваля 7 кг , много сантиметри в обиколките, най-важното стойностите на инсулина доста ми спаднаха.
Наистина рецептите са голямо улеснение и е много вкусно.

# 175
Режима се заплаща, защо си мислите, че някой безплатно ще качи?
Здравейте !
Аз също поръчах режим от нея, имам ИР и съм много доволна.За 1 месец и половина успях да сваля 7 кг , много сантиметри в обиколките, най-важното стойностите на инсулина доста ми спаднаха.

# 176
Режима се заплаща, защо си мислите, че някой безплатно ще качи?
Здравейте !

Няма да обеднее като сподели. Малко благотворителност, че да му върви живота.
Не бързайте да се радвате за тия 7 кг, да видим как ще ги задържите. Режим с ограничения в грамажи и в храната,
не води до нищо добро.Или трябва да сте вечния й клиент. Сега обяснява, че е свалила 15 кг, но на мен ми се струва, че е бизнес реклама.

# 177
Здравейте,
Свалих около 6-7кг от режим Фаст екстрийм, но през цялото време бях гладна, не ми стигаха грамажите храна. Sad За съжаление ги върнах, защото след края на режима ми падна пердето.... Вече не знам какво да правя. Дали да не го пробвам пак с увеличени грамажи?

# 178
Здравейте,
Свалих около 6-7кг от режим Фаст екстрийм, но през цялото време бях гладна, не ми стигаха грамажите храна. Sad За съжаление ги върнах, защото след края на режима ми падна пердето.... Вече не знам какво да правя. Дали да не го пробвам пак с увеличени грамажи?

То затова сте отслабнали, от ниските грамажи на храната.
 С глад се отслабва временно.
Целта е да ви държат вързани всеки месец абонамент.
Пробвайте с по- увеличени грамажи.
При нея в режимите - Дневните калории   са 1200, а нетните въглехидратите 15-20 грама.
 Яжте еднотипно през целия ден.
 Месото/рибата/пилешко, пуешко и риба/ -150 гр на хранене. Тя препоръчва свинска плешка смляна лично и на грамажи разпределена по 100 гр. на хранене.

От млечните само зряло сирене и кисело мляко(йогурт), заради бактериите в тях/40-150 гр/
Зеленчуци -зелени./според мен/
Домат рядко.
Изключете напълно олиото. Тя препоръчва олио от гроздови семки, но аз смятам,че олиата трябва да се изключат, защото правят възпаления.
Смятайте и ще ви се получи.
Следя я отдавна и тези съвети, които съм ви написала, са изпробвани от мен.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 20:14 от mari eta72

# 179
Изключително невярно! Била съм и на режима за начинаещи и на фаст екстрийм и глад няма. Свикнеш ли и да си избиеш от главата всички вредни храни и тъпченето, да се настроиш за постигане на целта си глад няма! Всичко е в главата, стомаха се свива и свикваш!
Здравейте,

То затова сте отслабнали, от ниските грамажи на храната.
 С глад се отслабва временно.
Целта е да ви държат вързани всеки месец абонамент.
Пробвайте с по- увеличени грамажи.
При нея в режимите - Дневните калории   са 1200, а нетните въглехидратите 15-20 грама.
 Яжте еднотипно през целия ден.
 Месото/рибата/пилешко, пуешко и риба/ -150 гр на хранене. Тя препоръчва свинска плешка смляна лично и на грамажи разпределена по 100 гр. на хранене.

От млечните само зряло сирене и кисело мляко(йогурт), заради бактериите в тях/40-150 гр/
Зеленчуци -зелени./според мен/
Домат рядко.
Изключете напълно олиото. Тя препоръчва олио от гроздови семки, но аз смятам,че олиата трябва да се изключат, защото правят възпаления.
Смятайте и ще ви се получи.
Следя я отдавна и тези съвети, които съм ви написала, са изпробвани от мен.

Общи условия

Активация на акаунт