Боледуване на децата ни - тема 75

• 34 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
При нас сопола продължава, ама от юни е здрава, да не ставам нахална. Не е нещо грандиозно де, надявам се да го пресека навреме.

# 226
При нас изследванията винаги са били правилни до момента.
Болезнен отит не значи, че е за АБ, може и с капки да мине.
Моята се опитва да се сополиви нещо от снощи, метнах я на инхалатора, сложих грип стоп и спа спокойно.

Да , не означава, особено 10 дни след грип, лекуван с Тамифлу без резултат, трета сливица и поддържане на температура 38 градуса.

# 227
Моята е правила отит на 5ти ден разболяване само със сополи,39 градуса Т и нищо не я болеше. Просто аз знаех, че сопола е отишъл в ухото. Беше мармалад, по думите на Лл. А не я болеше, пак казвам.
Случаи всякакви, просто не винаги нещата са толкова сериозни, колкото родителя го вижда. И аз имам познати дето на 3тия ден от болестта казват "ааа давам си Аб, че то има да ми се влачи още една седмица така".

# 228
Прилича ли ви на варицела? Има и още една на крака.

Скрит текст:

Голямото ми дете е карало варицела и изглеждаха различно, ама знам ли вече...
Скрит текст:

# 229
Прилича на комар.
Ако е варицела ще стане надуто пълно с течност.

# 230
  • shumen
Мартина,при моя отит винаги е започвал с Т и болки в ухото.Но както си казала различно е при всеки.
Ели,на ухапано ми прилича.
За АБ аз давам само,ако е наложително.
И аз пак да питам болничните от ЛЛ 14 дни ли бяха без прекъсване и след това комисия и само за детето или може и за мен.
Инхалациите с Йалоклийн два или три пъти на ден да ги правя?Моя продължава и след тях и Гринтуса много да кашля и вече незнам какво да го правя.

# 231
Йалоклийн съм правила по 2 пъти. Но твоя е голям, та не знам.
За болничния - не беше ли 30 дни без комисия? Просто Лл не може да ги даде наведнъж, а може да даде макс 14? Нещо такова ми се мотае.

# 232
И ние след 3 дни на градина,  сме е кюпа. Класически вирусен ларингит с класическа лаеща кашлица си направи снощи. Отидоха следващите 16 дни вкъщи - да се излекува и да изкашля всичко.

# 233
Първолакът също след 3 дни училище се върна вчера със сополи и кихащ. Налегнах го с Девирал, промивки и спрей Стоп грип, стискаме палци да задържим положението.

# 234
  • shumen
Димитрова,оправяйте се скоро.Моя днес му е 11 ден от разболяването и още си кашля.Поне е жизнен и Т не вдига.Но тая кашлица от нея мира няма цял ден и минутка.
Моме,дано задържите положението и до Понеделник да е тип топ и на училище.
Мен ухото ме боли нищо,че пия АБ.

# 235
Болничните за теб и за детето са различни. Едното е за гледане на дете, другото си е болничен за теб. Даже и да е от един лекар.
Може за теб 14. За детето отделно 14.
След 14 дни, ако си още не добре е с комисия.

# 236
Данаека, вземайте от лукчетата с джинджифил за тая кашлица, много помагат. Вземи и от тези таблети Хербитусин от аптеката и те ще облекчат много бързо.

# 237
  • shumen
Smilinglady,давала съм какво ли не,но не помага.То не са чайчета,не са лукчета,то мед т джинджифил и тая кашлица не спира.
Духи,благодаря.Ще видя Понеделник как съм и дали ще вземам още болнични.
Димитрова,как е детето?
Ваня,как е твоята?
Аз АБ пия,а туй ухо адски боли.Добре,че поне съм аз,а не детето.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 23:42 от danaeka

# 238
90% е за дете, 80% е другия. Така помня.

# 239
Аз ще я почвам с Моксфлоксацин на своя глава. Сопола вече е зелен и гаден. Нощес пак имаше температура, но то не са минали още 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт