Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Ха-ха! Искам да видя двата самолета, в единия оркестърът на Васко Милионера как свири на борда! И най-интересен ще ми е Даниел на трийстата минута от това мероприятие. Бас държа, че ще е "пастет" както се изразява той.

# 346
Според мен за това и не се женеха ,за да покажат сватбата в реалитито , а и Даниел сигурно е мислил с каква цигания да блесне доста време.
Аз да съм на Розалия няма да им стъпя на сватбата Grinning

# 347
И после ще се сърди ,че не са я молили да отиде.Grinning  Че Даниел се срамува,че е бедна.Grinning
То и тя голям кич ,абсурдно се облича.

# 348
  • София
Diziler, ти за всяко онлайн предасщване държиш на фб страницата, няма да се случи това. Фб е остаряла платформа вече, друг е таргетът, в инстаграм пускат, най-много успех биха имали с тик ток. Аз го ползвам моя рядко, та не знам там вървежни ли са.

Рени и Антон определено не са по-високо  ниво от другите братя и сестра. Антон е най-семпъл и интелектуално.

# 349
Идеална ми е Курвоазие с тая латиница Bachorski & zlatnata yabalka! Purple Heart
Точно такива, неподредени ми харесват.
Това е от мен.

Следващия сезон, здраве да е - ще си вземат и общак за социалките
Насе /Атанас/, ти ли си?

# 350
На мен Даниел и Розалия са ми като цигани, такъв кич и шарения..

# 351
На един акъл съм с Насето аз Heart
Но съм си 100% жена, поне според последния път, когато проверявах

# 352
  • София
Рени и Антон определено не са по-високо  ниво от другите братя и сестра. Антон е най-семпъл и интелектуално.
Циганията не им е чужда даже май водят пред другите в това отношение, друга ще е причината за достанцирането им.
Рени по-голяма ли е от Антон или само така изглежда?

# 353
Рени и Антон май единственото, което показаха в онзи епизод в механата заедно с цялото семейство беше, че са големи фенове на кючеците. 😅 Като засвиреше циганския оркестър ставаха първи. Като се сетя и за тези сторита от нова година… Ужасна гледка!

# 354
Гледах на Емилия някои видеа, много скучно ми беше.
Имаше едно в  Абу Даби, където наистина може да впечатли феновете, но на нея явно не и се отдава да представя нови дестинации.
https://www.youtube.com/watch?v=ApW8ixMxgWQ
Другите видеа са от типа гледай ме какво правих днес и какво си купих. Много скучни.

https://www.youtube.com/watch?v=3Su4N3rgzic

# 355
Отворих второто видео, което започва с това, че не знае какво ще включва този влог, нищо интересно не била планувала 😅 и превъртях малко. Пак се говореше, че нищо интересно не се случва и щяла да снима ако има нещо интересно, но се съмнява. 😅 Защо се мъчат тези хора?! 😂

# 356
Не знам и аз , според мен използва интереса към нея ,което е нормално ,но наистина е ужасно скучна. Хубава жена е ,но самият и тон и поглед са тооолкова заспали ,че ме отказват да  я гледам и слушам.

# 357
Не съм й гледала влоговете, но що за инфлуенсър си, ако повтаряш как нищо интересно няма. Един вид: “Не си губете времето да ме гледате”.

# 358
Diziler, ти за всяко онлайн предасщване държиш на фб страницата, няма да се случи това. Фб е остаряла платформа вече, друг е таргетът, в инстаграм пускат, най-много успех биха имали с тик ток. Аз го ползвам моя рядко, та не знам там вървежни ли са.
На нищо не държа. Просто ако не се поддържа, няма смисъл да се създава, това ми беше мисълта. Абсолютно ненужно е било създаването на тази страница. Иначе разбрах намека (че съм старомоден и държа на отживелици), идеята ми беше, че ако нещо ще се зарязва 2 седмици след като се създава, тогава няма смисъл да се създава.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 15:32 от diziler

# 359
  • София
Напротив, бонус е за индексиране в Гуугъл, но това е дълга тема, пред спонсори за евентуален бъдещ сезон, обаче ще показват инстаграм.

Аз си ползвам фб, но тук говорим за друго.

Общи условия

Активация на акаунт