Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Даниел не е най-малкото дете, ами Георги, както сам  каза в едно интервю преди 2 г. Интересно, сигурно при многодетните семейства най-малкото дете иска и то да покаже, че е голямо. Георги сигурно живее с тях от детска възраст, той сигурно няма други братя и сестри.  И той има някакви травми, ама ще видим в следващите серии. А може просто Генерала (който за мен не е никакъв Генерал) да е искал да живее с друга жена Мари, може би счетоводителка на фирмите му.

# 331
Жената на Караджов - Цветелина е изпълнителен продуцент, режисьор и редактор. Затова ги виждаме толкова често и двамата в предаването.

# 332
Извинете, това предаване и "изпълнителен продуцент" ли си има? Хахахахах...   То прилича на абсолютна самоделка. Да не говорим, че откъм реклама, пускане на тийзъри, всяка седмица анонс, реклама във ФБ поне... ич ги няма. Иначе Цветелина Караджова я има изредена в списъка с участниците, на първа страница на темата. Тя може да си е такава по професия, а не че на това предаване да е изп. продуцент...

# 333
След всичките епизоди започвам да се съмнявам в наркоманията и сътворените простотии на Атанас в миналото. Все повече ми изглежда, че е измислен сценарий, за да излезе на преден план спасителят Даниел, покровителят на цялото семейство. Речта на стария, която приличаше на ода за добрия самарянин също ме навява на тази мисъл.

# 334
За мен  е злобно да обиждаш човек на личната му страница  в инстаграм , особено коментари за външен вид или как Даниел щял да  я зареже и да види какво е.Grinning

Аз също мисля така. Колкото и да не харесвам някого не бих си позволила да му го напиша в коментар. Грозно и невъзпитано е според мен.
Това нито ще промени отсрещния човек, нито ще надгради мен.

Именно затова по-нагоре написах, че като чета неграмотните коментари под постовете им, без значение негативни или позитивни са те, си правя извод за интелектуалното ниво на пишещите.

Не разбирам как на някои инфлуенсъри самочувствието им се базира на броя последователи, а не отдават значение на това колко неграмотни са те..

# 335
Извинете, това предаване и "изпълнителен продуцент" ли си има? Хахахахах...   То прилича на абсолютна самоделка. Да не говорим, че откъм реклама, пускане на тийзъри, всяка седмица анонс, реклама във ФБ поне... ич ги няма. Иначе Цветелина Караджова я има изредена в списъка с участниците, на първа страница на темата. Тя може да си е такава по професия, а не че на това предаване да е изп. продуцент...

Хаха, абсолютно съгласна с мнението Ви. Но, да, още от началото се спомена, че тя е изпълнителен продуцент, а Атанас е креативен продуцент на предаването.

# 336
Хаха, абсолютно съгласна с мнението Ви. Но, да, още от началото се спомена, че тя е изпълнителен продуцент, а Атанас е креативен продуцент на предаването.
Не бе то няма лошо да се закичат с титлите, поне за финалните надписи... ама поне да си влязат във функциите.
И тамън да ги похваля, че нямаше цигански монтажи тип "Господари" (ко каза̀, ко) и пак в последния епизод имаше, където се мятаха на спалнята върху Доня Олга....

# 337
Може би защото следя Златната ябълка, но на мен ми излизат и реклами и превюта и всичко.
Маркетинга им си работи.
Заснето е точно както сега е популярно, нямам аз забележки там. Само на ниво съдържание - преходи, паузи и някакви поне символни обобщения за какво ще се говори и какъв е загатнатия извод от видяното накрая ми липсват, но явно не се пише от екип (като някой свърши тежката работа да го напише, да се появи втори, с външен поглед, който да отчете какво липсва. Тоя оркестър така добре може да се включи с точната песен на точното време напр., но не го прави).

Страхотно риалити, никога не бих следяла нещо в youtube (стар човек, класически канали, имам си акаунти в епъл, нетфликс и прочее) - но те ме накараха да направя сефтето.

# 338
Може би защото следя Златната ябълка, но на мен ми излизат и реклами и превюта и всичко.
Маркетинга им си работи.
Какъв маркетинг си работи? Колко пъти имаше тийзър (анонс към следващия брой), видео автореклама тоест... качена във ФБ, в YouTube? В епизод 8 очаквайте... примерно. А колко пъти епизодите са качени навреме?
А за 2 месеца колко публикации имаше във ФБ страницата им, видяхте ли? 1 или 2? Пълна скръб е положението точно в тази си част.
Риалитито е интересно откъм съдържание. Но е супер зле откъм монтаж, ефекти със забавен говор, рипийт... цигански заемки от Господари на ефира, оператори влизат в кадър... А и когато в един епизод има две или три сцени... може да ги дават... 5-6 минути едната, после 5-6 минути другата, после пак да върнат... Не 40 минути някакъв тегав разговор на маса в кръчма, после 20 минути дъщерята на Антон и Рени как иска да ходи на дискотека. Всичко това може да се отдели в сегменти с редуване, за да не дотяга на зрителите. Всяка дълга сцена дотяга, освен ако не е супер интересна. Епизоди 8 и 9 са абсолютна скука с тези тържества. Интересните са 3, 7 и 10.  Когато се заснеме целият материал, просто могат да  дават от всички  във всеки епизод,  със сцени, дори и с различна продължителност. Нищо от тези неща не е помислено.
Откъм реклама и монтаж, пак да кажа: го̀ла вода. Оставям настрана гадните сватбарско-цигански елементи, които вкарват, включително и в еп. 10, уж като пресечка, за да отделят два разговора, пускат разни роми как свирят на кларинет и пеят фалшиво за 20-30 сек. Глупаво хрумване за "разделки" е това, но... да не бъдем толкова взискателни, ако това все пак са НАЧИНАЕЩИ в занаята. Макар че Атанас уж е поработвал такива неща. Дано някои от нещата са изчистени във втория сезон.

# 339
Не сте свикнали с новия начин на заснемане, за това. Иначе са резонни повечето ви забележки, ако се гледа класическия наратив в предаване/кино.
Аз съм свикнала с тоя нов прочит на нещата (и фрагментарността и протяжните сцени/което създава ефект на реално време и неравноделното кадриране) и нищо от изброеното не ми пречи, освен леко циганските ефекти с популярните личности.
Даже ми харесва това непрекъснато напасване, че се дозаснема, че няма епизод поради редакции - значи там някой в реално време върви заедно с аудиторията, не мятка там едно риалити, па гледайте си го.

А относно маркетинга - Бачорски разчитат на досегашната си аудитория, не на нова, като ги гледам. След тоя първи сезон могат да разширяват аудиторията. Вижда се и тук в темата - главно сме хора, които знаят за какво иде реч от преди.
За нова аудитория похватът е съвсем различен, виждам, че не са го пуснали в действие, от това и изводите ми, че работят с наличния материал следователи.

# 340
Като за махленска сцена, качена в YouTube, става. Но за телевизионно предаване - пълен абсурд. То няма и претенции да е такова де.  И тяхното не е "нов прочит", просто е мързел и липса на кадри, монтажисти... не им се занимава. Една сценка като е 40 минути лаф на маса, ще си я държат 40 минути, няма да я разпръснат и смесят с други сценки и други участници.
А като разчитат на досегашната си аудитория, защо създадоха ФБ страница? И то кръстена на латиница Bachorski & zlatnata yabalka! Единствените й публикации са отпреди предаването да тръгне онлайн. След това зарязаха страницата. Ами.. .тогава да не я бяха правили тази страница, като не пускат публикации.
Последната публикация е от 27 октомври "гледайте епизод 2 в YouTube", това сериозно ли е?  Другото са шернати от инстаграм сторита.
Като се създава ФБ страница, тя трябва да се поддържа ,поне до края на формата. Да избутат 11 епизода, да правят анонси и така. Като няма да има нов епизод или ще се излъчи в нов ден, да пуснат публикация: "скъпи приятели, еп. 10 ще бъде качен в петък 19.00 ч "примерно. Тя е зарязана още в края на октомври.
И да си говорим, че "откъм маркетинг са добре" OMG....

# 341
Караджов и буля К. голяма треска ги тресе да са известни и те. Той като си беше работник с гащеризон и си мълчеше, беше много по-интересен и приятен. Колко малка България, а колко много “звезди” са се народили. А буля К. изобщо не разбрах кога се появи на хоризонта.

# 342
Идеална ми е Курвоазие с тая латиница Bachorski & zlatnata yabalka! Purple Heart
Точно такива, неподредени ми харесват.
Това е от мен.

Следващия сезон, здраве да е - ще си вземат и общак за социалките

# 343
Хаха, не е нужно общак. Просто не правят страница, която няма да поддържат и ще я зарежат на втората седмица след създаването й ... и толкоз.

За втория сезон са анонсирали единствено сватба на Атанаска и Даниел... предполагам, че 3 епизода ще ни мъчат само с нея, с чалга, кларинети, зурни и кючеци. Даниел ще хвърля пачки и така... Показност, циганѝя и простотия до шия.

# 344
Според мен за това и не се женеха ,за да покажат сватбата в реалитито , а и Даниел сигурно е мислил с каква цигания да блесне доста време.

Общи условия

Активация на акаунт